reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ciekawe jak tam rubi i chogaa cos ostatnio sie nie odzywa?

my po spacerku,czapka zrobiona,potem makijaż i o 16 zaprowadze młodą na zabawe,po buja sie z godzinke i do domku,
dzisiaj obie juz znacznie lepsze są,wiec leki pomagają

Kochane bardzo dziekujemy za wszystkie glosiki dla nas. :tak:

Wpadam do Was codziennie podlac drzewka :-D

Meggi, wszystkiego naj z okazji pol roczku :-D

Wszystkim chorowitkom malym i duzym zycze duzo duzo zdrowka, niech choroby pojda wreszcie precz, i dla wszystkich wiecej przespanych nocek.

Pozdrawiamy, buziole ;-)

U Rubi OK nie ma jej, bo niestety neta brak i się zastanawia z czego załatwić, bo UPC tam nie ma :-( Chogata nie wiem

Enka pokaż sie :)

Ostatnia edycja:
Moja maruda zasnęła to mam chwilkę.
Co do rodziców i teściów to też nie narzekam. Zawsze mogłam gorzej trafić. Moja mama to jest chora jak przez dwa dni wnuczki nie zobaczy. Wpadnie choćby na 5 minut. A Gabi się zawsze do niej uśmiecha i gada po swojemu. Ponosi 2 minuty i ...nie daje więcej rady, bo ręce siadają (ma RZS). Chciałaby a nie może. Niestety nie mam jak skorzystać z jej pomocy, bo tu i tak nie ma gdzie iść.

Poza tym dzwoniła do mnie kadrowa z pracy i tak mi krwi napsuła, że hej:wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::no::evil::crazy::dry::growl::realmad:

reklama
Oleńka prawdopodobnie nie podpisze mi wniosku o urlop za 2010r. bo pracodawca MOŻE ale nie MUSI mi go udzielić:sad:
W takim wypadku Efe lepiej bierz wychowawczy. lepszy wróbel w garści niż wiadomo:confused2::confused2:Ale to przykre jak cie potraktowano

Miłoszek dzis ponownie obzarty moja zupka spi sobie w najlepsze:tak:Mam chwile czasu zeby posiedzieć. dzis mnie nawiedziło i zrobiłam pączki z serków homo matko ale pyszota i weż tu człowieku schudnij:confused2::confused2:
Na stronie głownej załozyłam nowy temat może kogos zainteresuje.
Ide podlać drzewka:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry