Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jula już nawet ubrana była, spryciara mała
A Jaś dziś super grzeczny, spał do prawda tylko 30 min ale ładnie się bawi i w leżaczku (ustawiłam go to pozycji siedzącej) i na macie;-)
Nie wiem czemu, bo w sumie nic mi takiego nie zrobiła, ale jak słyszę jej mądrości to aż mnie trzęsie
Najśmieszniejsze jest to, że jak moja mama mi coś przygada to mi to lata, ale jak teściowa to się złoszczę ogromnie
Mieszkają na tym samym osiedlu co moi rodzice (jakieś 20 min spacerkiem ode mnie) i np teść potrafi opowiadać mojej mamie jak to teściowa chodzi tu do mnie i mi dzieci bawi, co wcale nie jest prawdę
Julkę tej zimy wzięła RAZ, jeden RAZ na sanki a i tak w końcu ją zaprowadziła do mojej mamy
Jak się Jaś urodził to przyszła dopiero po 2 tyg chociaż zarzekała się że będzie przychodzić codziennie pomagać
A Julce na drugie urodziny kupiła 2 wafelki po 50 gr
Najbardziej mnie właśnie złości to ich głupie gadanie...
, podobnie nie oczekuje że mi będzie finansowo pomagać bo wiem że im się nie przelewa. Tylko wkurza mnie ich gadanie, np całej rodzinie opowiadała jak to Julce na urodziny kupi rowerek i jakoś te wafelki mi utkwiły w pamięci

. oby dwie strony dają mi oczywiscie "dobre rady" ale wiedzą ze ja i tak zrobie tak jak uwazam :-)

Ale ten czas leci...