Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie może, ale nie musi.............................. u mnie było to samo i kadrowa powiedziała, że mi się cały nie należy i tak właśnie otrzymałam tylko 4 dni zamiast 20Oleńka prawdopodobnie nie podpisze mi wniosku o urlop za 2010r. bo pracodawca MOŻE ale nie MUSI mi go udzielić![]()

a kierowniczka słucha tego co mówią w kadrach, bo ona się na przepisach nie zna
brak słówDokładnie Izabela identyczna sytuacja. A najgorsze jest to, że może kiedyś będę zmuszona z tego wych. wrócić i mam ręce związane.no właśnie może, ale nie musi.............................. u mnie było to samo i kadrowa powiedziała, że mi się cały nie należy i tak właśnie otrzymałam tylko 4 dni zamiast 20a kierowniczka słucha tego co mówią w kadrach, bo ona się na przepisach nie zna
brak słów
. no ale jak tylko ma możliwość to bardzo chętnie z Zofią zostaje. Do teściowej niby nic nie mam ale czasem tak jak i wasze mnie denerwuje
no a jak nam potrzeba to z mała też chetnie zostanie. Nie przychodzi do nas prawie wcale co czasem mnie denerwuje bo w koncu Zosia nie bedzie jej znała i nie bedzie chciała z nią zostawać:-(

A teściowa przyjechała rano z Ł. i się troche mała zajmowała bo ja miałam krew toczoną więc nie mogłam sie bardzo ruszać a mój Ł. się troche bał(jak to na początku przy 1 dziecku bywa)
.
Nie zgadniecie dlaczego
Wylaczylam sobie niechcacy w laptopie jakis przelacznik od polaczenia bezprzewodowego
Nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje
Na szczescie doszlam do tego z facetem przez telefon, bo gdyby przyjechal serwis to by mi bylo glupio

przyda się na pewno
przykro mi że tak Ci postawiła sprawę 
licytowalam i wypatrywalam okazji wiec mam taniej niz w lumpku
hmmm