reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ale Mewa chyba dostaniesz jakis zasiłek?
Gratki za ciuszki, tez sie ostatnio troszke obkupilam, ale u was na Ebayu jest taniej niz na naszym allegro:confused2:

reklama
Piwonia gratulacje dla córki. ja też zawsze chciałam zostać królową balu, ale nigdy mi się to nie udało, chyba za długi nos miałam:baffled::-D:-D:-D
Mewa dobrze że już Adaś zdrowieje, u takich maluszków nawet zwykły katar jest wielkim problemem:-(:-(
A ja się witam i zaczynam dopiero wieczór:-) Mąż idzie do pracy, dzieci śpią także mogę się cieszyć ciszą i spokojem:-):-)

Krolowa Balu olala, niezle osiagniecie :-)

Efe- juz znow przylecialam:tak:

Kasia - to prawda allegro drozsze, zerknelam, za uzywane ciuszki niektorzy sobie niezle licza, dlatego tutaj sie obkupilam:tak:
co do zasilku to mam nadzieje ze do czerwca jakas prace sobie znajde
a ogolnie jak stad wyjade to juz mi sie od brytyjskiego rzadu nie nalezy zadna pomoc
no ale to w sumie logiczne

Magda - dzieki, no rzeczywiscie przezycie i dla mnie rowniez bo az mi sie slabo robilo jak musialam Frida nosek czyscic, no ale jak to mowia pierwszy katar ale nie ostatni

Ostatnia edycja:
Nie wiem co wy macie za pracodawców i kadrowe. Mi kadrowa na to jak jej za 1 razem powiedziałam, że może mi dyrektorka nie podpisać to powiedziała, ze ona se może przepis jest jasno napisany i ona nie może mi nie podpisać. No i tak 26 dni mam i dopiero w marcu na wychowawczy :-).
a jaki to jest ten jasny przepis, bo kadry o nim nie wiedzą :eek: możesz podać?

mewa a czemu rezygnujesz z pracy i kiedy wracacie do Polski jeśli można wiedzieć?

dobry wieczór :))
Maja już śpi od jakichś 2 godzin po kapieli, ostatnią drzemkę miała o 14 to szybko zasnęła
dzień jakoś zleciał na sprzątaniu, spacerku i obijaniu się w domu
jutro idę odebrać nowe okularki, ciężko się będzie do nich przyzwyczaić
my z mężem obejrzeliśmy filmik, ja tu na chwilę i niedługo lulu
spokojnej nocki ;))

Ostatnia edycja:
Witam.....dzis zwariowany dzien mialam i nie wiem kiedy sie skonczy:eek:,dobrze ze Karolina spi,bo dzis tak czadu dawala,ze muslalam ze wyjde z siebie....:crazy:...zeby , czy jakie licho ja opetalo:szok:
Dzis czasu nie mialam wogole na kompa....od rana w kuchni bigos gotowalam(z licznymi przerwami,bo Karola nie dawala:-p)a potem niezapowiedziane odwiedziny kuzynki,a poludniu siorka zjechala...i tak do wieczora zeszlo na pogaduchach:-D
a na wieczor meza wylozylo,goraczke mial 38,8 o 20-stej,dalam polopiryne Bayer ,a teraz mierze(po 2 godzinach) a tu wzroslo do 39,2 kresek:szok:...cholercia,grypa jakas czy jak.....dalam mu teraz Ibuprom max i mam nadzieje ze teraz juz spadnie:sorry2:....kurcze,a jak by jeszcze wzrosla to co,na pogotowie jechac?

Izabela- bilet w jedna strone mamy na 28 marca:tak: a zrezygnowalam z pacy , he he chyba dzis tego wymowienia juz nie napisze, wlasnie z tego powodu ze wracamy do Polski na stale

Anetko- u doroslych bardzo wysoka goraczka niebezpieczna moze byc, moze ibuprom zadziala, oklady na czolo zimne mu zrob, jakby wzrosla temperatura do okolo 40 st to wezwij pogotowie

zycze spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
no tak Aneczka, tylko ze trzeba udowodnic papierami ze juz w UK nie pracujesz, a to dostajesz po zakonczeniu pracy i wysyla sie do specjalnego biura tu w UK i tam wystawiaja na tej podstawie dokument E303 bodajze honorowany w PUP
tyle ze w UK maja na to 3 msc
wiec chyba szybciej znajde sama prace niz mi zasilek sie bedzie nalezal

reklama
Dziewczynki dziękuje bardzo za głosiki na Oliwię. Konkurs już się kończy :-) więc Was nie będe męczyć już :-).

Iza nie pamiętam artykułu, ale jak chcesz zadzwonię do kadrowej w poniedziałek. Ona mi to czytała w listopadzie z kodeksu :-).
Mewa miło cie widzieć.

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry