reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasia ja też robiłam pączki z serka, trzy razy musiałam dorabiać ciasta i nic nie zostało, a miały byc na weekend :eek:

Anet mam nadzieje że mężowi przejdzie

Mewa witaj spowrotem

Piwonia gratki dla córy, królowa balu no no :-)

mówie dobranoc i lece poczytać :tak:

Witam sobotnio :tak:
Niewyspana jak zwykle ale odstresowana jestem, wczoraj wybyłam na ploteczki a mąż został na posterunku, ale było fajnie tak zapomniec o domku na chwilke :-D:-D:-D

Anet jak mąż?

Dziś nie gotuje, mąż zaprasza nas na obiad przed Walentynkowy :-D:-D:-D
Miłej soboty mamuśki ;-)

Witam sobotnio :tak:
Niewyspana jak zwykle ale odstresowana jestem, wczoraj wybyłam na ploteczki a mąż został na posterunku, ale było fajnie tak zapomniec o domku na chwilke :-D:-D:-D

Anet jak mąż?

Dziś nie gotuje, mąż zaprasza nas na obiad przed Walentynkowy :-D:-D:-D
Miłej soboty mamuśki ;-)

aaa ja tez niewyspana i połamana dzisiaj jestem
mała na mnie prawie całą noc wisiała:wściekła/y:

a obiadku pozazdroscic tylko:-)

Dzień dobry
Od rana porządki, już mam dość bo MArcel mi nie ułatwia sprawy ;-)
Anet daj znać jak tam mąż
Mika obiadku pozazdrościć :-) fajnie
Mewa fajnie że znów jesteś :tak:

I też się witam:-) Jaś pospał do 9 - aż sprawdzałam czy żyje w ogóle:-D:-D Ja też dziś nie gotuje - obiadek u mamy;-)
Poza tym od dwóch dni śpię w nocy bez stanika i nie zalewam łóżka:-) Super, bo jak dla mnie te nocne powodzie to najgorszy element karmienia:tak:Ale myślę że mam to już za sobą. No i Jaś od kilku dni budzi się w swoim łóżeczku, nawet nie wiem dlaczego...Czyżby w nocy uciekał ode mnie?:baffled::-D:-D

reklama
Nie wiem co wy macie za pracodawców i kadrowe. Mi kadrowa na to jak jej za 1 razem powiedziałam, że może mi dyrektorka nie podpisać to powiedziała, ze ona se może przepis jest jasno napisany i ona nie może mi nie podpisać. No i tak 26 dni mam i dopiero w marcu na wychowawczy :-).
u nas tak samo - opcja nie podpisania w grę nie wchodziła;

jestem dziś śnięta jakaś, chyba mnie jednak choróbsko łapie, gardło od wczoraj boli, dreszcze mam:confused2: do tego mała w nocy budziła się 3 razy na papu, chyba jej coś będę na noc dawać:sorry:tylko co?

wczoraj byliśmy u ortopedy na kontroli i na szczęście żadna rozwórka nie jest potrzebna (a ja się już nakręcilam oczywiście), wystarczą proste ćwiczenia przy zmianie pieluszki - ufffffff

a przypomniało mi się jak w tygodniu w ddtvn pokazywali kobietę, która karmiła piersią swojego - uwaga - 8-letniego syna! nie wyglądało to za fajnie;

dziś na obiad mam 2 opcje, jeszcze nie wiem co zrobię: albo kotlety z soczewicy i kaszy gryczanej albo zupę z soczewicy; choć apetytu nie mam na NIC;

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry