reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
CZesc dziewczyny:-) My dzis pospalismy do 10:szok::-D Zazdroszcze Wam z tymi obiadami ze nie musicie robic. U mnie dzis zoladki w sosie:-p
Kurcze ja nic o zadnych napadach tu nie sluszalam i nie wiem o co chodzi... Musze poszukac i poczytac w internecie...Lece poczytac na inne watki;-)

Cześć:-)
Ja też nic nie słyszałam o tych napadach. Szok

Piwonia, gratulacje dla córeczki. Fajnie być królową balu:-) ( tak mysle, bo sama nigdy nie byłam, hihi:-D )

Moja Młoda zaczęła lepiej sypiac, tfu tfu. Karmienie o 22, 2 i 5. A ja zamiast korzystać i się wyspać, to cierpie na bezsenność, jak na złość. chyba się odzwyczaiłam od normalnego spania.

Boli mnie niemilosiernie rosnaca osemka:wściekła/y: wyzyna mi sie od okolo 3 lat etapami i raz na kilka miesiecy daje popalic przez kilka dni:wściekła/y:

To witaj w klubie;-) Mi się dwie wyrżnęły szczątkowo a jedna się w ogóle nie może przebić:wściekła/y: Poza tym ostatnio Juli wychodziły górne 5 i ja się śmiałam że cała rodzina ząbkuje:-D:-D
Gratulacje dla Nel, mój Jaś też się ostatnio budzi we własnym łóżeczku:-)

hej
witam sobotnio

gratki Mola, moja tez w łózeczku śpi, wyciągam ja tylko do karmienia

od rana wzielam sie za sprzątanie, potem małą uśpiłam w wózku, zostawiłam pod domem z rodzinką i pojechałam na zakupy głównie dla małej. Mam teraz zapas bo od poniedziałku mąż bedzie jeździł do pracy autem a w sklepach koło mnie tragedia jeśli chodzi o jedzonko słoiczkowe. A teraz mamy labe :-D, może na jeszcze jeden spacerek pójdziemy bo pogoda super :tak:

miłego dzionka!

hej dziewczyny,
bylismy dzis u znajomych i Adas bal sie ich 9msc coreczki,
plakal zalosnie jak sie zblizala, a mala Zosia to tajfun po prostu, przemieszcza sie z predkoscia swiatla
tez sie napatrzylam na jej karmienie, jej mama z miska za nia latala po calym pokoju a Zosia zjadala w czasie zabawy i tak codziennie jest:eek:

o gwalcicielach w lubuskim slyszalam- straszne!
Mola, Magda - tez mam taka osemke na dole ktora juz z 8 lat mi rosnie, na szczescie nei boli tylko meczy bardziej, Mola sprobuj szalwia plukac
ciekawe co z mezem Anet

zazdroszcze obiadkow bo ja dzis nie mialam z powodu wizyty u znajomych
gotuja mi sie wlasnei warzywa na salatke jarzynowa szybka

Cześć!!!
Nie było mnie w domku i wogóle czasu brak.....nie nadążę czytać przepraszam :sorry: ale widziałam że pisałyście o tych napadach u nas w lubuskim oj straszne ciągle drzwi zamykam mam nadzieje że szybko ich złapią-bo ponoć ich 2 jest!
Mykam do małego poleniuchować troszkę bo się nie wyspałam-wróciły częste wstawania w nocy bo mały się zbuntował i nie chce jeść ze słoiczka:no:
BUZIACZKI DLA WAS I MALUSZKÓW

reklama
My właśnie wróciliśmy od moich rodziców ubożsi o jedno dziecko:-D Już zapomniałam jak szybko można się zapakować do auta i wyzbierać z niego do domu:sorry::sorry: jednak jedno dziecko to jest luksus:-D
Teraz Jasiek mi śpi bo zasnął w foteliku, ciekawe jak w nocy będzie spał:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry