Piwonia_2
Fanka BB :)
Wiem, wiem, chyba zle to ujelammialam na mysli ze na pewno efektownie wygladala
![]()
eee spoko wiem o co kaman
moja Gabrysia to taka mała czarodziejka wszedzie jej pełno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, wiem, chyba zle to ujelammialam na mysli ze na pewno efektownie wygladala
![]()

Zazdroszcze Wam z tymi obiadami ze nie musicie robic. U mnie dzis zoladki w sosie
Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online link gazety lubuskiej gdzie jest kilka artykulow o napadach.CZesc dziewczyny:-) My dzis pospalismy do 10Zazdroszcze Wam z tymi obiadami ze nie musicie robic. U mnie dzis zoladki w sosie
![]()
Kurcze ja nic o zadnych napadach tu nie sluszalam i nie wiem o co chodzi... Musze poszukac i poczytac w internecie...Lece poczytac na inne watki;-)
)Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online link gazety lubuskiej gdzie jest kilka artykulow o napadach.
Normalnie czytajac to mial ciarki... Mam nadzieje ze szybko ich zlapia i zapalca za swoje zachowanie
Boli mnie niemilosiernie rosnaca osemkawyzyna mi sie od okolo 3 lat etapami i raz na kilka miesiecy daje popalic przez kilka dni
![]()
Poza tym ostatnio Juli wychodziły górne 5 i ja się śmiałam że cała rodzina ząbkuje

, może na jeszcze jeden spacerek pójdziemy bo pogoda super 
ale widziałam że pisałyście o tych napadach u nas w lubuskim oj straszne ciągle drzwi zamykam mam nadzieje że szybko ich złapią-bo ponoć ich 2 jest!
Już zapomniałam jak szybko można się zapakować do auta i wyzbierać z niego do domu
jednak jedno dziecko to jest luksus