Piwonia_2
Fanka BB :)
Andariel poproszę o fotkę, bo mam ostatnio manię huśtawkową hihi
Iwonko jak przymierzona i się podoba to kamień z serca))
podoba podoba
i jeszcze raz ślicznie dziekujemy:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Andariel poproszę o fotkę, bo mam ostatnio manię huśtawkową hihi
Iwonko jak przymierzona i się podoba to kamień z serca))
Witam wieczorną porą.
Dziś połowa dnia u babci druga na urodzinach od chrześniaka. Kupiłam mu fantastyczny PRZENOŚNY KEYBOARD+STOŁEK ZiAndrzej (900267515) - Aukcje internetowe Allegro i był bardzo zadowolony więc kamień z serca.
Na zakupach z dziadkami Oliwii dostało się bolerko i koszulę od dziadka <szok>. Bardzo miłe z jego strony (wyprzedaże w coccodrillo polecam) więc dzień bardzo udany.
Oli już padła i powiem jeszcze, ze bardzo grzeczna była na urodzinach choć oprócz dziadków i cioci nikogo nie znała :-). Siedziała grzecznie i się bawiła. Aniołek nie dziecko :-).
Mykam poczytać i spać.
Deli ty mój wzór matki chrzestnej od prezentów jesteś hihi
mykam już bo oczy się kleją
Do jutra
dalam mu teraz Ibuprom max i zobaczymy,mam nadzieje ze do 39 nie dobije,jak wczoaj.....
:-)
)a Gosia jeszcze slysze jak gada,z tatusiem dyskusje urzadza
....ale juz ferie to ma troche luzy
,a o ciuchlandzie to juz nie wspomne,musze sie kiedys wybrac choc na chwile....
....Efe,ty to masz fajny ten ciuchland,zazdroszcze ze u mnie nie ma takiego

ok, jutro wstawię, bo dziś już mi się nie chce ściągać z aparatuAndariel poproszę o fotkę, bo mam ostatnio manię huśtawkową hihi
ale masz super foty Gabi w sygnaturce! co do wózka, to ta cena mnie też przytłacza, bo nie planowałam wydać takiej kasy na spacerówkę, ale z drugiej strony... chyba zachorowałam na niego i tyle; może mi się odmieni jeszcze, ale jak nie to zrobię wszystko, by uzbierać! 
sama mam tu niedaleko jednego ponoć dobrego (koleżanka mi mówiła że całkiem całkiem rzeczy tam są i patrząc na ciuchy jej synków tak jest) i muszę w końcu się tam wybrać :-)
śmiejemy się z mężem że na walentynki dostałam mopa hihihi 
- tylko na kolanach
Może dlatego że u nas nie ma za bardzo gdzie "pojeździć" tym mopem bo mała przestrzeń, a na kolanach do każdego kąta dostanę

;-)