reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ależ nie ma za co. Czysta przyjemność sprawić dziecku radość.

Od czwartku się wybieram do lumpka żeby sprawdzić czy mają może jeszcze jedną dla Kasi ale kurde zawsze coś stoi na przeszkodzie

Witam wieczorną porą.
Dziś połowa dnia u babci druga na urodzinach od chrześniaka. Kupiłam mu fantastyczny PRZENOŚNY KEYBOARD+STOŁEK ZiAndrzej (900267515) - Aukcje internetowe Allegro i był bardzo zadowolony więc kamień z serca.
Na zakupach z dziadkami Oliwii dostało się bolerko i koszulę od dziadka <szok>. Bardzo miłe z jego strony (wyprzedaże w coccodrillo polecam) więc dzień bardzo udany.
Oli już padła i powiem jeszcze, ze bardzo grzeczna była na urodzinach choć oprócz dziadków i cioci nikogo nie znała :-). Siedziała grzecznie i się bawiła. Aniołek nie dziecko :-).

Mykam poczytać i spać.

Witam wieczorną porą.
Dziś połowa dnia u babci druga na urodzinach od chrześniaka. Kupiłam mu fantastyczny PRZENOŚNY KEYBOARD+STOŁEK ZiAndrzej (900267515) - Aukcje internetowe Allegro i był bardzo zadowolony więc kamień z serca.
Na zakupach z dziadkami Oliwii dostało się bolerko i koszulę od dziadka <szok>. Bardzo miłe z jego strony (wyprzedaże w coccodrillo polecam) więc dzień bardzo udany.
Oli już padła i powiem jeszcze, ze bardzo grzeczna była na urodzinach choć oprócz dziadków i cioci nikogo nie znała :-). Siedziała grzecznie i się bawiła. Aniołek nie dziecko :-).

Mykam poczytać i spać.

super prezent wymyśliliście
a dla Oliwi gratulacje,że była taka grzeczna na rodzinnej imprezce

Witam wieczorkiem...dopiero do kompa dotarlam dzis....z mezem juz lepiej(chyba),bo znow na wieczor goraczka rosnie ...rano normalna mial a od 16 juz 38:baffled: dalam mu teraz Ibuprom max i zobaczymy,mam nadzieje ze do 39 nie dobije,jak wczoaj.....
Kasiu pyralginy nie mam w domu,tylko ibuprom albo paracetamol:-(...w poniedzialek pojdzie pewnie do rodzinnego niech go oslucha
Dzieki kobietki za troske o nas:tak::-)
Karola po kąpieli juz dawno spi,znow taka maruda byla dzis wiec to pewnie zeby ja mecza,chociaz w nocy dobrze spi,dzis to nawet raz tylko o 3 ja karmilam,az w szoku bylam(cycie zreszta tez:szok:)a Gosia jeszcze slysze jak gada,z tatusiem dyskusje urzadza:laugh2:....ale juz ferie to ma troche luzy:yes:
Jak mowicie o zakupach to i mi sie marzy,nawet na takie spozywcze gdzies wyskoczyc...ostatnio to maz robi zakupy,bo ja z Karolina uziemiona w domu,dran maly dalej butelki nie chce pic:no2:,a o ciuchlandzie to juz nie wspomne,musze sie kiedys wybrac choc na chwile....:laugh2:....Efe,ty to masz fajny ten ciuchland,zazdroszcze ze u mnie nie ma takiego:sorry:
Dobra ja lece jeszcze sie wykąpac i do wyrka,wczoraj nocke zarwalam i chodze dzis po scianach:oo2:
Dobranoc kochane...:-)

Andariel poproszę o fotkę, bo mam ostatnio manię huśtawkową hihi
ok, jutro wstawię, bo dziś już mi się nie chce ściągać z aparatu:-p ale masz super foty Gabi w sygnaturce! co do wózka, to ta cena mnie też przytłacza, bo nie planowałam wydać takiej kasy na spacerówkę, ale z drugiej strony... chyba zachorowałam na niego i tyle; może mi się odmieni jeszcze, ale jak nie to zrobię wszystko, by uzbierać!

deli fajnie, jak dzieciątko takie spokojne i "do ludzi", prawda? nasi znajomi tez zawsze powtarzają: ależ wy macie spokojne dziecko! a ja z dumy pękam wtedy:-D
anet biedny ten Twój mąż, oby było jednak lepiej!

Ostatnia edycja:
nadrobiłam wszystkie zaległości ;-)
anet zdrówka dla męża
Efe zazdroszczę lumpka :-p sama mam tu niedaleko jednego ponoć dobrego (koleżanka mi mówiła że całkiem całkiem rzeczy tam są i patrząc na ciuchy jej synków tak jest) i muszę w końcu się tam wybrać :-)
śpijcie dobrze Laseczki i Wasze Bejbiki tyż ;-)
ps. jak dobrze jest mieć mopa :-) mieszkamy tu u nas już ponad 2 miesiące a dopiero dziś mopa se kupiłam :-) a tak to na kolanach podłogi myłam...:eek: śmiejemy się z mężem że na walentynki dostałam mopa hihihi :-D

reklama
Reksio a ja nie lubię myć mopem:eek: - tylko na kolanach:-D Może dlatego że u nas nie ma za bardzo gdzie "pojeździć" tym mopem bo mała przestrzeń, a na kolanach do każdego kąta dostanę:tak:
Andariel fajne te kotlety, ale u mnie by chyba nie przeszły bo mój mąż jak nie ma mięsa na obiad to uważa że to nie obiad:baffled:

A jeśli chodzi o małysza to najbardziej podobał mi się tekst komentatora po skoku ammana "wyskoczył jak królik z kapelusza czarodzieja":-D:-D
dobra ja też spadam spać chociaż wcale mi się nie chce:baffled:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry