reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Reksio ja swojej pannie tylko w lumpku ciuszki kupuje. Przynajmniej jakości jestem pewna. A dla takich malców to na prawdę cuda można znaleźć. Ach...i gratuluje prezentu walentynkowego :-D
Moja Zosia większosc ubranek ma albo po dzieciach koleżanek albo też z lumpka :) tyle że w gdyni u mamy kupuje ja albowłasnie mama jak cos fajnego dorwie. Ale takich rzeczy jak np hustawka to tam nie ma.. Muszę obczaic ten moj w redzie.. Może cos fajnego się znajdzie :)
Witam Walentynki :)
Widzę że wszystkie się przytulacie bo tu jakos pusto dzis :) my mamy dzis dzien lenia :) bylismy tylko w kosciele i na godzinnym spacerku i teraz zbijamy bąki :) Zosia spi a my też się pomału zsuwamy z łożka :)
Milusiego popołudnia i jeszcze milszego wieczorku :)

oj anet, to masz ręce pełne roboty

u nas nic specjalnego z okazji walentynek nie ma (ja to w ogóle bojkotuję takie daty - przyczłapało to do nas z zachodu jak halloween, choć oczywiście jest dość mile, tylko mnie cały ten biznes wokół tego wkurza)

mężuś robi białkowca z brzoskwiniami i już mnie skręca, tylko bym słodkie jadła ostatnio, a nigdy nie przepadałam

Efe wklejam Ci hustaweczkę; jak wyschnie, to zrobię fotkę małej bujającej się w niej:tak:

miłego wieczoru!

Oj ANET wiem co czujesz - bo mój M był chory cały tydzień + chora Anielka... na nic czasu nie miałam...

EDIT: w skutek szantażu Deli i nacisków reszty wkleiłam na T mój fryz ;)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny,
jak czytam ze taka u was zima to sobie chwale angielska bo dzis wiosennie bylo az +4 i sloneczko, wyspacerkowalam sie
my tez jakos nie za bardzo walentynki obchodzimy, troche z tego samego powodu co Andariel, mimo ze zaczelismy ze soba wlasnie w walentynki "chodzic" hmm 11 lat temu to bylo, po przerwie zimowej mialam sie zdecydowac i to akurat wypadlo w walentynki:-)
Andariel- fajna ta hustawka
Mju- no to lece na t zobaczyc fryz :tak:

ciezko mi sie skupic bo Adas buczy w lozeczku, ma spac ale sie buntuje, nie zwracam na razie uwagii chociaz juz drapie sie w glowe
oj ciezko ciezko cos to usypianie samodzielne mu idzie dzis

Witam! Miałam tydzień Swistaka albo gorzej... Ale mam nadzieję, że już będzie z górki!

KASIA dzieciom lepiej nie dawać pyralginy!:
"Na koniec kilka słów wyjaśnienia, dlaczego nie są właściwe do stosowania u dzieci dwa bardzo popularne leki obniżające gorączkę: kwas acetylosalicylowy (aspiryna, polopiryna) i metamizol sodowy (pyralgina). Kwas acetylosalicylowy jest dopuszczony do stosowania u dzieci powyżej 12go roku życia. U mniejszych dzieci istnieje ryzyko wystąpienia zespołu Raya ( nieodwracalne uszkodzenie mózgu i wątroby). Ponadto u dzieci nadwrażliwych, skłonnych do alergii lub ze stwierdzoną astmą oskrzelową może wywoływać ataki duszności określane jako astma poaspirynowa. Pyralgina może być stosowana u mniejszych dzieci, ale tylko i wyłącznie na wyraźne zalecenie lekarskie. Jest to lek bardzo skuteczny w obniżaniu gorączki, ale może wywoływać anemię i zaburzenia pracy szpiku kostnego.
"

i tu sie podpisze rękami i nogami,u mnie w domu jest ZAKAZ kupowania tego leku,a mój maż był jednym z pierwszych przypadków w Polsce u którego stwierdzono zespół Raya

a tak wogóle wyspacerowałam sie,obiad u rodziców zjedliśmy i wróciliśmy do domku

Witam wieczorem, po długiej nieobecności.
Mieliśmy durnego windowsa na kompie i nic się nie dało napisać, a w laptopie bez hasła nie dało się wejść na internet a hasła nie pamiętaliśmy. Teraz bryka nam windows 7 i juz ma być dobrze.
Tyle że egzamin na prawko juz na karku, więc każdą wolną chwile będę zakuwać teorię.
Pozdrawiam was wszystkie i całusy dla dzieci.

Miranda to daj znać iedy ten egzamin, będziemy trzymać kciuki!
ja wpadłam na chwilkę, jutro mam rano wyjście zakupowe (lumpek i inne takie :-D juhuuu )ziewam jak wariatka, chyba przez to że obejrzeliśmy z M. dzisiaj dwa filmy (1 avatar 2 potwory kontra obcy :-) (w końcu) ) a ja odwykłam już od takich seansów ;-) i oczyska mi się zmęczyły
Marcepan zasypia i zasypia i drapie w poduszkę, pewnie zaraz go ululać trzeba będzie
uciekam i do jutra

Dobranoc!!

reklama
widzę że wszystkie świętują walentynki;-)
mój mąż śpi bo biedny musiał o 5 do pracy wstać, a mnie czeka za chwilę randka z żelazkiem i upojne chwile ze szmatą do podłogi:-D:-D:-D
może chociaż sobie przy okazji jakiś filmik oglądnę:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry