Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo to ze raz dobrze spala to jeszcze nic nie znaczy.
:-)
Witam
humor do d... więc nie będę wam dzisiaj smęcić:-(
pół nocy nie mogłam spać z nerwów do tego moja chrześnica jest w szpitalu z podejrzeniem padaczki:-( nie oddychała jakiś czas... no aż ciarki mam i ból głowy od rana
Helloł!
AGA.P będzie dobrze - dzień Ci zleci szyyybciutko!
Ja mój ostatni tydzień jako dwudziestolatki zaczynam fatalnie - Antoś mój chory :--
-( Chrypę ma straszną, gluta i wogóle muszę z nim jak najszybciej do lekarza :-
-(
PIWONIA ja Cie podziwiam, skąd Ty bierzesz siły - mnie te choroby dzieciaków normalnie rozkładają psychicznie i najchętniej to bym usiadła w koncie i się rozpłakała...
EFE trzymaj się i nie daj czarnym myślom! Czy to chodzi o tą malutką dziewczynkę co robiłyśmy podpowiedzi do prezentu dla niej? Trzymaj się! Dobrze będzie i pisz tu co słychać!!
witam z małą na kolanach:-)
nie spi od 6.30 małpiszon jeden hihihihi i jak w zegarku budzi się równo co 3h na jedzenie! a ze poszłam spać o północy to jestem nie wyspana.
w sobotę byłam w day spa i wykorzystałam pierwsze 2h i az mi się stamtąd wychodzic nie chciało!! dziewczyna która mnie masowała była taka drobna a power w rękach miała niezły a jak wróciłam do domu to mieszkanko było posprzatane:-) mąż na medal:-)
Aga P powodzenia w pracy!! nie stresuj się będzie dobrze!
Piwonia Twoje dziewczynki strasznie chorowite, byłas z nimi w sanatorium??? kolezanka 2 razy do roku jeździła ze swoimi przez parę lat i trochę się poprawiło zdrowie dzieci.
Anet zdrówka dla męża
podlać idę Wasze drzewka:-)