reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
humor do d... więc nie będę wam dzisiaj smęcić:-(

pół nocy nie mogłam spać z nerwów do tego moja chrześnica jest w szpitalu z podejrzeniem padaczki:-( nie oddychała jakiś czas... no aż ciarki mam i ból głowy od rana

witam w nowym tygodniu
aga p trzymam kciuki za ten pierwszy dzień w pracy,oby ci szybko zleciał
ja znowu połamana wstałam,mała mi sie co 1,5 godziny budziła juz niewiem co jej jest,bo najedzona była,ale jutro idziemy do przychodni to sie wypytam lekarki
a dzisiaj popołudniu ide do kontroli ze starszymi i jak na złosć ,starsza znów sie dusi:wściekła/y::wściekła/y:
u nas śniegu nasypało z 15cm i nadal sypie,niewiem jak dzisiaj przez to przebrnę:wściekła/y:

Czesc dziewczynki...ja dla odmiany mam dzisiaj humora calkiem,calkiem bo zapodalam malej inny schemat i dzisiaj obudzila sie tylko raz!!:-)
Ale lepiej nie mowie hop...:sorry: bo to ze raz dobrze spala to jeszcze nic nie znaczy.

Andariel ja mam taka sama chustawke-dostalam od siostry:tak:
Aga.p trzymam kciukasy

Ide cwiczyc mojego weiderka...juz mam dosc na sama mysl:-(12 powtorzen mnie czeka...
Milego dzionka wszystkim.

CHOGATA

Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów

Helloł!
AGA.P będzie dobrze - dzień Ci zleci szyyybciutko!

Ja mój ostatni tydzień jako dwudziestolatki zaczynam fatalnie - Antoś mój chory :-(:-(:-( Chrypę ma straszną, gluta i wogóle muszę z nim jak najszybciej do lekarza :-(:-(
PIWONIA ja Cie podziwiam, skąd Ty bierzesz siły - mnie te choroby dzieciaków normalnie rozkładają psychicznie i najchętniej to bym usiadła w koncie i się rozpłakała...

EFE trzymaj się i nie daj czarnym myślom! Czy to chodzi o tą malutką dziewczynkę co robiłyśmy podpowiedzi do prezentu dla niej? Trzymaj się! Dobrze będzie i pisz tu co słychać!!

CHOGATA! Wszystkiego naj naj naj! 100 lat :-):-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Witam
humor do d... więc nie będę wam dzisiaj smęcić:-(

pół nocy nie mogłam spać z nerwów do tego moja chrześnica jest w szpitalu z podejrzeniem padaczki:-( nie oddychała jakiś czas... no aż ciarki mam i ból głowy od rana

EFE nie artw sie bedzie dobrze,napewno zobaczysz,moze to tylko przypadek jeden był,trzymam za malutką kciuki,żeby jednak to nie było nic poważnego

Helloł!
AGA.P będzie dobrze - dzień Ci zleci szyyybciutko!

Ja mój ostatni tydzień jako dwudziestolatki zaczynam fatalnie - Antoś mój chory :-(:-(:-( Chrypę ma straszną, gluta i wogóle muszę z nim jak najszybciej do lekarza :-(:-(
PIWONIA ja Cie podziwiam, skąd Ty bierzesz siły - mnie te choroby dzieciaków normalnie rozkładają psychicznie i najchętniej to bym usiadła w koncie i się rozpłakała...

EFE trzymaj się i nie daj czarnym myślom! Czy to chodzi o tą malutką dziewczynkę co robiłyśmy podpowiedzi do prezentu dla niej? Trzymaj się! Dobrze będzie i pisz tu co słychać!!

wiesz MJU ja tez mam czasami dosć tych chorób i wtedy po kątach popłakuje,tyle,że na szczęście dość łagodnie te choroby przechodza w porównaniu np z zeszłym rokiem gdzie trzeba było szybko reagowac bo było fatalnie
wiec zycze ci dużo siły i wytrwałości,żeby dzieciaczki w miare szybko z tego wyszły

witam z małą na kolanach:-)
nie spi od 6.30 małpiszon jeden hihihihi i jak w zegarku budzi się równo co 3h na jedzenie! a ze poszłam spać o północy to jestem nie wyspana.
w sobotę byłam w day spa i wykorzystałam pierwsze 2h i az mi się stamtąd wychodzic nie chciało!! dziewczyna która mnie masowała była taka drobna a power w rękach miała niezły a jak wróciłam do domu to mieszkanko było posprzatane:-) mąż na medal:-)

Aga P powodzenia w pracy!! nie stresuj się będzie dobrze!
Piwonia Twoje dziewczynki strasznie chorowite, byłas z nimi w sanatorium??? kolezanka 2 razy do roku jeździła ze swoimi przez parę lat i trochę się poprawiło zdrowie dzieci.
Anet zdrówka dla męża

podlać idę Wasze drzewka:-)

reklama
witam z małą na kolanach:-)
nie spi od 6.30 małpiszon jeden hihihihi i jak w zegarku budzi się równo co 3h na jedzenie! a ze poszłam spać o północy to jestem nie wyspana.
w sobotę byłam w day spa i wykorzystałam pierwsze 2h i az mi się stamtąd wychodzic nie chciało!! dziewczyna która mnie masowała była taka drobna a power w rękach miała niezły a jak wróciłam do domu to mieszkanko było posprzatane:-) mąż na medal:-)

Aga P powodzenia w pracy!! nie stresuj się będzie dobrze!
Piwonia Twoje dziewczynki strasznie chorowite, byłas z nimi w sanatorium??? kolezanka 2 razy do roku jeździła ze swoimi przez parę lat i trochę się poprawiło zdrowie dzieci.
Anet zdrówka dla męża

podlać idę Wasze drzewka:-)

sempe zgadzam sie z Tobą ,mam chorowite dzieci i to bardzo
w sanatorium byłysmy i raczej juz sie nie wybieram,bo jak pojechałyśmy raz to całe 3 tygodnie spędziły w pokoju bo byy takie chore i nie mogły korzystać z zabiegów,a dla mnie to bez sensu
musimy zabrać dzieci nad morze,zeby znow na jakis czas im sie polepszyło bo to dla nas jedyne wyjście

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry