reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Helloł!
AGA.P będzie dobrze - dzień Ci zleci szyyybciutko!

Ja mój ostatni tydzień jako dwudziestolatki zaczynam fatalnie - Antoś mój chory :-(:-(:-( Chrypę ma straszną, gluta i wogóle muszę z nim jak najszybciej do lekarza :-(:-(
PIWONIA ja Cie podziwiam, skąd Ty bierzesz siły - mnie te choroby dzieciaków normalnie rozkładają psychicznie i najchętniej to bym usiadła w koncie i się rozpłakała...

EFE trzymaj się i nie daj czarnym myślom! Czy to chodzi o tą malutką dziewczynkę co robiłyśmy podpowiedzi do prezentu dla niej? Trzymaj się! Dobrze będzie i pisz tu co słychać!!

CHOGATA! Wszystkiego naj naj naj! 100 lat :-):-D:-):-D
Dokładnie ta sama której zdjęcia pokazywałam na t jak się urodziła. W środę kończy roczek i pewnie spędzi ten dzień w szpitalu:-( Jak rozmawiałam z jej mamą to miałam prawie łzy w oczach. Wyszła na chwilkę z domu z psem. Zostawiła małą w łóżeczku pod okiem 8 letniego synka. Mały wyskoczył z mieszkania do niej z krzykiem że siostra nie oddycha. Jak weszła to była już sina i nieprzytomna. Klepała ją i jakimś cudem zaczęła oddychać. Karetka była w 1 minutę i wzięli ją do szpitala. Podejrzewają wrodzoną padaczkę:( Dziś powinna dostać przepustkę bo chcą jechać prywatnie do neurologa dziecięcego. Trzymajcie kciuki, bo to chyba najgorszy z możliwych wariantów.

sempe zgadzam sie z Tobą ,mam chorowite dzieci i to bardzo
w sanatorium byłysmy i raczej juz sie nie wybieram,bo jak pojechałyśmy raz to całe 3 tygodnie spędziły w pokoju bo byy takie chore i nie mogły korzystać z zabiegów,a dla mnie to bez sensu
musimy zabrać dzieci nad morze,zeby znow na jakis czas im sie polepszyło bo to dla nas jedyne wyjście
Dokładnie pobyt nad morzem świetnie pomaga w takich przypadkach. Mam koleżankę która od nas jeździ nad morzem choćby z godzinkę dziecko powdychało powietrza. Śmieje się, że tak zawsze zasmarka całą plażę ale wyczyści sobie te gluty i potem już jej lepiej. Także Piwonia, Mju i inne mamy chorowitków. Zapraszamy nad morze:laugh2:

reklama
no to Efe trzymamy dzisiaj kciuki za malutka i dobre wieści

ja w tym roku na bank chce jechać nad morze,wiec tylko pozostao nam znaleść cos fajnego i blisko morza,bo tam gdzie zawsze jeździliśmy to spory kawałek był do plaży

Witam w ten śnieżny dzionek! (cholera jasna ciągle sypie śnieg!!!)

CHOGATA STOOOOOOOOOO LAT STOOO LAT :-D
wszystkiego NAJJJlepszego
zdrówka, słońca i prezentów bez końca :-)
f2058ccd-1f7c-408f-9d3e-1c7aad39eda5_20090306025147_Smiesznie-18.png

Aga.P trzymam kciukasy! dASZ radę :tak:

Efe, przykro mi :-( biedactwo malutkie, mam nadzieję że jednak to nie padaczka...
nie no, na pewno nie padaczka, zobaczysz, wszystko będzie dobrze! musi!

Witam sie i ja dzieki dziewczyny ,że o mnie pamietacie ja o Was tez myśle .Teraz pare dni wyjechalismy odpocząc trochę to nie miałam jak zagladać.Pewnie nie nadrobie zaległości u mnie dobrze mała zdrowa i reszta rebiaty też.
Za życzenia serdecznie dziekuje jest mi niezmiernie miło to moje okrągłe hihihiihihihi

CHOGATA dobrze ze odpoczywałaś a na urodziny zyczę Tobie wszystkiego najlepszego!!!!

mała śpi więc lece powiesić pranie i poćwiczyć

Ostatnia edycja:
Chogata najlepsze zyczenia urodzinowe:-D:-D

Efe strasznie mi przykro z powodu chrzesnicy wierze i bede sie modlic zeby byla zdrowa:-(:-(:-(
Boze a u nas nocka przespana i to jak:szok:Zasnal o 20ej obudzil sie o 7:-D:-DWyspalam sie:tak::tak:
Miłego dnia:-)

no to Efe trzymamy dzisiaj kciuki za malutka i dobre wieści

ja w tym roku na bank chce jechać nad morze,wiec tylko pozostao nam znaleść cos fajnego i blisko morza,bo tam gdzie zawsze jeździliśmy to spory kawałek był do plaży
Iwonka ja byłam w Karwi ale na polu namiotowym do morza mieliśmy tyle co przez drogę szutrową. Bosko było:)
Dzięki dziewczyny kciuki się przydadzą na pewno. Mam nadzieję, że do jutra już coś będę wiedzieć. Przyjaciółka wystraszona na maksa.
Do tego dziś muszę iść do pracy zapytać szefową czy mi łaskawie udzieli urlopu za 2010r :wściekła/y::crazy::wściekła/y:

Chogatko wszystkiego naj naj naj

no to Efe za ciebie tez dzisiaj trzymam kciuki,zeby w pracy jednak wszytsko dobrze sie poukładało

na pole namiotowe bym pojechała,jakby alusia była starsza,wiec w tym roku odpada,ale zastanawiamy sie tez nad jakimiś domkami kampingowymi,bo wtedy jest cały dla nas

reklama
no to Efe za ciebie tez dzisiaj trzymam kciuki,zeby w pracy jednak wszytsko dobrze sie poukładało

na pole namiotowe bym pojechała,jakby alusia była starsza,wiec w tym roku odpada,ale zastanawiamy sie tez nad jakimiś domkami kampingowymi,bo wtedy jest cały dla nas

PIWONIA my tez ciągle myślimy o wakacjach - ja się waham między Krynica Morską a Dębkami i chyba jednak pojedziemy do Dębek bo tam bliziutko do plaży, jest rzeczka, w której jest zawsze cieplejsza woda a poza tym mamy z M regres trzydziestolatków i nam się chce stare studenckie kąty poodwiedzać - też najchętniej na nasze ukochane pole namiotowe ;) no ale to nie z dzieciakami.
Tu jest sporo ofert:
Debki.pl: WYJĄTKOWE wczasy nad morzem - DĘBKI - pensjonaty, kwatery, knajpy, puby w Dębkach. Urlop i wczasy nad morzem. a miejscowość śliczna, malutka...

AAAA i bym zapomniała:

MATEUSZKU sto lat od Cioci! Dużo zdrówka i samych fajowych zabawek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry