aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
pokazuje ze zyje.......
pozdrawiam
pokazuje ze zyje.......
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I może nie oglądam w tym czasie kolejnego odcinka tasiemca, ale na luksus picia kawy przy nieśpiącym dziecku sobie pozwalam. Przez 3 lata macierzyństwa nauczyłam się, że nie muszę być mamą idealną, także moje dziecko nie musi być idealne - i Jaś posiada owe "złe nawyki " (np po południu zasypia przy piersi, zwykle w nocy śpi ze mną, używa smoczka), a o złych nawykach Juli nawet nie napiszę, bo by miejsca brakło
zapodam przepis na kulinanym, może się kto skusi;-)
taka mała psychoza...
czy ktoś może polecić jakieś dobre kalosze? Bo w butach normalnych to już nie mam po co wychodzić. Wracam z dwoma basenami
Cieszę się że w końcu dostarczyli.EFE ślicznie dziekuję przesyłka dotarła:-)przed chwileczką
edit dzieki za przekręcenie nazwiska,juz sie przyzwyczaiłam,że mi literke dodają,hihihihi
Wybacz mózg na urlopie mam. Od ponad roku nie używany hihi Kazałam mojemu kupić krzyżówki, bo nie używany umiera.
To mnie zasmuciłaś :-( Liczyłam na zdjęcie Ali w nowym nabytku:-(zgadzam sie,że lumpka ma super
a najlepsze jest to,że teraz musze przerobicco nieco ta huśtawke bo u mnie z futryn zjeżdża,bo mam za bardzo osadzone,buuu
ale napewno cos wymyślimy
Jakiś plus z tego bajzlu jaki miałam w listopadzie przed chrzcinami
matko w tym roku cebula masakryczna właśnie posiekałam 4 średnie a oczy mi prawie wypaliło nawet z nosa tryska aż tak jadowitej nie kroiłam nigdy
kurcze smaży się a do kuchni boję się wejść bo boli;/
Helllooo
witam się w końcu. Z rana mój siedziała a potem dał sygnał do wyjazdu i musiałam się zebrać. Ale zakupy zrobiłam i jestem zadowolona, bo w końcu z domu wyszłamczy ktoś może polecić jakieś dobre kalosze? Bo w butach normalnych to już nie mam po co wychodzić. Wracam z dwoma basenami
Cieszę się że w końcu dostarczyli.
Co do literki to wiesz że teraz się skapnęłamWybacz mózg na urlopie mam. Od ponad roku nie używany hihi Kazałam mojemu kupić krzyżówki, bo nie używany umiera.
To mnie zasmuciłaś :-( Liczyłam na zdjęcie Ali w nowym nabytku:-(
U mnie się dobrze trzyma ale tylko na 2 futrynach, trzecia też równa ze ścianą. Najgorsze że to ta w dużym pokoju, która byłaby najwygodniejszaJakiś plus z tego bajzlu jaki miałam w listopadzie przed chrzcinami
Edit. reksio mój też Małyszomaniak właśnie powiedział że srebro zdobył

wczoraj odebraliśmy huśtawkę dla malej i dziś na próbę ją w niej posadziłam - ale była radocha! a huśtaweczka naprawdę jak nowa (tylko granatowa, bo po chłopcu)
Aneczka ja przy każdej cebuli wylewam wiadro łez