reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aha i żeby nie zaśmiecać jeszcze bardziej wątku polecam-odradzam to się wypowiem tutaj;-)
Jak dla mnie to ten wątek jest rewelacyjny i chociaż bawię się z dzieckiem to z racji tego że jestem połowę dnia sama z dwójką to czasem moje dziecko musi się pobawić samo;-) A ja wolę dać mu sprawdzoną, porządną zabawkę, którą na pewno nie zrobi sobie krzywdy - a wiele zabawek, chociaż producenci zapewniają że są dla dzieci, wcale się dla nich nie nadaje:no: I może nie oglądam w tym czasie kolejnego odcinka tasiemca, ale na luksus picia kawy przy nieśpiącym dziecku sobie pozwalam. Przez 3 lata macierzyństwa nauczyłam się, że nie muszę być mamą idealną, także moje dziecko nie musi być idealne - i Jaś posiada owe "złe nawyki " (np po południu zasypia przy piersi, zwykle w nocy śpi ze mną, używa smoczka), a o złych nawykach Juli nawet nie napiszę, bo by miejsca brakło:sorry:

w końcu zrobiłam kotleciki, purre ziemniaczane i suróweczkę z kapusty kiszonej; mniam, uwielbiam takie wege obiadki:tak:zapodam przepis na kulinanym, może się kto skusi;-)

w lubuskim masakra - cieszę się, że nas tam nie ma, choć moja sis tam i rodzinka mieszka; strach z domu wyjść po zmroku:no: taka mała psychoza...

a mężuś mnie zaskoczył i wrócił z targu z warzywami i bukietem tulipanów:) a konto jutra:)

Ostatnia edycja:
puffff :) nadrobiłam zaległosci na głownym :) chociaz cos :)
Wrocilismy od tesciow. Zosia juz spi :) Mężasty oglada Małysza a ja Was nadrabiam :)
Mojej klusce się tak spodobało bujanko na kolankach że niedługo wystrzeli jak z procy :) beczkę mam z niej a ona szczęsliwa na maxiora że może się pobujac :)
Jeszcze mnie mycie podlogi czeka...
Pozdrowionka!

Helllooo:laugh2:
witam się w końcu. Z rana mój siedziała a potem dał sygnał do wyjazdu i musiałam się zebrać. Ale zakupy zrobiłam i jestem zadowolona, bo w końcu z domu wyszłam:-D czy ktoś może polecić jakieś dobre kalosze? Bo w butach normalnych to już nie mam po co wychodzić. Wracam z dwoma basenami:wściekła/y:

EFE ślicznie dziekuję przesyłka dotarła:-)przed chwileczką

edit dzieki za przekręcenie nazwiska,juz sie przyzwyczaiłam,że mi literke dodają,hihihihi
Cieszę się że w końcu dostarczyli.
Co do literki to wiesz że teraz się skapnęłam:eek: Wybacz mózg na urlopie mam. Od ponad roku nie używany hihi Kazałam mojemu kupić krzyżówki, bo nie używany umiera.:confused2:

zgadzam sie,że lumpka ma super
a najlepsze jest to,że teraz musze przerobicco nieco ta huśtawke bo u mnie z futryn zjeżdża,bo mam za bardzo osadzone,buuu
ale napewno cos wymyślimy
To mnie zasmuciłaś :-( Liczyłam na zdjęcie Ali w nowym nabytku:-(
U mnie się dobrze trzyma ale tylko na 2 futrynach, trzecia też równa ze ścianą. Najgorsze że to ta w dużym pokoju, która byłaby najwygodniejsza:confused2: Jakiś plus z tego bajzlu jaki miałam w listopadzie przed chrzcinami:sorry:

Edit. reksio mój też Małyszomaniak właśnie powiedział że srebro zdobył:)

Ostatnia edycja:
matko w tym roku cebula masakryczna właśnie posiekałam 4 średnie a oczy mi prawie wypaliło nawet z nosa tryska aż tak jadowitej nie kroiłam nigdy:(
kurcze smaży się a do kuchni boję się wejść bo boli;/

zgadzam sie,ja nawet nie biore sie za krojenie bo ja dodatkowo mam uczulenie jak jest mocna cebula,a te teraz są siekiery jakieś

oglądalam Małysza i mamy pierwszy medal srebrny:-)

wczoraj odebraliśmy huśtawkę dla malej i dziś na próbę ją w niej posadziłam - ale była radocha! a huśtaweczka naprawdę jak nowa (tylko granatowa, bo po chłopcu)

Aneczka ja przy każdej cebuli wylewam wiadro łez

Helllooo:laugh2:
witam się w końcu. Z rana mój siedziała a potem dał sygnał do wyjazdu i musiałam się zebrać. Ale zakupy zrobiłam i jestem zadowolona, bo w końcu z domu wyszłam:-D czy ktoś może polecić jakieś dobre kalosze? Bo w butach normalnych to już nie mam po co wychodzić. Wracam z dwoma basenami:wściekła/y:

Cieszę się że w końcu dostarczyli.
Co do literki to wiesz że teraz się skapnęłam:eek: Wybacz mózg na urlopie mam. Od ponad roku nie używany hihi Kazałam mojemu kupić krzyżówki, bo nie używany umiera.:confused2:

To mnie zasmuciłaś :-( Liczyłam na zdjęcie Ali w nowym nabytku:-(
U mnie się dobrze trzyma ale tylko na 2 futrynach, trzecia też równa ze ścianą. Najgorsze że to ta w dużym pokoju, która byłaby najwygodniejsza:confused2: Jakiś plus z tego bajzlu jaki miałam w listopadzie przed chrzcinami:sorry:

Edit. reksio mój też Małyszomaniak właśnie powiedział że srebro zdobył:)

co do butów mam ten sam kłopot,ostatnio nawet chciałam zakupić,ale nie było mojego rozmiaru:wściekła/y:

co do nazwiska spoko,my sie juz przyzwyczailiśmyze literkę nam dodają,nawet kiedys myśleliśmy zeby isc do urzędu i ja sobie dopisać

co do fotki niedługo bedzie,bo myślimy nad rozwiazaniem tego problemu
ale Ala w niej juz siedziala i fikała jak mala małpka,bo ja do niej włożyłam i trzymałam za góre i bardzo jej sie podobało

moj tez ogladal skoki
a ja usypialam maluszka ale wreszcie padl

u mnie tez cebule pokroic to problem i wolam zawsze mojego,
co ciekawe jak bylam w pierwszych miesiacach ciazy to nie dzialala na mnie cebula placzopednie
Andariel- fajny obiadek mialas, chyba sie skusze i zrobie w tygodniu taki sam:tak:
a hustawke albo jakas nowa rzecz bym tez kupila bo Adas sie ewidentnie nudzi juz ale moj mi nie pozwala
ze niby juz nakupowalam i jak my sie zabierzemy

reklama
wczoraj odebraliśmy huśtawkę dla malej i dziś na próbę ją w niej posadziłam - ale była radocha! a huśtaweczka naprawdę jak nowa (tylko granatowa, bo po chłopcu)

Aneczka ja przy każdej cebuli wylewam wiadro łez

Andariel poproszę o fotkę, bo mam ostatnio manię huśtawkową hihi

Iwonko jak przymierzona i się podoba to kamień z serca:)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry