reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a przypomniało mi się jak w tygodniu w ddtvn pokazywali kobietę, która karmiła piersią swojego - uwaga - 8-letniego syna! nie wyglądało to za fajnie;

łał. Siostra mojego męża karmiła 3 letniego synka i to już nie wyglądało za fajnie - mały jej bluzkę przy ludziach podnosił i domagał się cyca... Ja mam zamiar karmić Jasia 1,5 roku, góra 2 lata, chyba że sam wcześniej zrezygnuje;-)

reklama
Hej:-)
Andariel ja znalazłam taki sposób na Miłoszka jak mi sie zaczął w nocy częsciej przebudzać. Deserek koło godziny 18 lub 19, ostatnio dosypuje do niego kaszke ryżową bardzo sycące podaje łyżeczka i jest pycha, na to pierś na noc i odpukać śpi całą:tak::tak:
Dobrze ze u ortopedy ok:tak:
Mika, Magda ale macie dobrze obiadki pod nosek, ja to sie dopiero zastanawiam jaki uklecić chyba mięsko z frytkami tak na szybko:-D
Anet właśnie jak mąż?Mam nadzieję że lepiej, na gorączke to chyba najlepsza jest pyralgina zarówno i dzieci jak i dorosłych
Miłej soboty wszystkim życzę:-D

witam się i znikam :) za chwile jadę z Zosią do tesciow. Mąż w pracy na jakims szkolemiu.. Dojedzie do nas. Wczoraj miałysmy probe wczesnego wstawania i wczesnej podroży do babci. I Zosia o wiele lepiej ten dzien zniosła ode mnie :) beczka :) ok mykam! Buzia i miłej soboty! Wieczorem nadrobię :)

EFE ślicznie dziekuję przesyłka dotarła:-)przed chwileczką

edit dzieki za przekręcenie nazwiska,juz sie przyzwyczaiłam,że mi literke dodają,hihihihi

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:
Musze sie pochwalic ze dzis moja kruszynka pierwszy raz przespala cala noc w swoim lozeczku!:szok: Byla to trzecia proba (poprzednie dwie konczyly sie w polowie nocy w moim lozku). Ciekawe jak bedzie dzisiaj ale mam nadzieje ze juz ok:tak:

Piwonia gratuluje coreczce krolowej balu:tak: Musiala pieknie wygladac:tak:

Anet, jak maz?

Boli mnie niemilosiernie rosnaca osemka:wściekła/y: wyzyna mi sie od okolo 3 lat etapami i raz na kilka miesiecy daje popalic przez kilka dni:wściekła/y:
Chce isc dzisiaj do kina na Avatar w 3D bo kogo nie spytam to byl i poleca ale musze sprawdzic czy sa jeszcze miejsca bo w sobote moze byc z tym ciezko:confused2:

Lece na inne watki bo wczoraj nie poczytalam nic bo sasiedzi przyszli, wypilismy winko i padlam spac po 23.

Milego dnia wszystkim.

huśtawke taka jak ma Gabrysia

dziewczyny co z Chogata martwie sie troszke :hmm:,zwłaszcza jak czytam o tych napadach w Zielonej Gorze i lubuskim
Jak slysze o tych napadach to mnie trzesie!! Cale miasto jest w panice, ulice puste, wszyscy jezdza taxowkami, na kazdym kroku policja i nie moga tych zwyrodnialcow zlapac:wściekła/y::wściekła/y: Jedna z napadnietych jest mojej pracownicy znajoma, jak opowiadala ze szczegolami jak to bylo to ciarki mialam:no:

A chogata moze ma problem z internetem albo moze gdzies wyjechala?

Jak slysze o tych napadach to mnie trzesie!! Cale miasto jest w panice, ulice puste, wszyscy jezdza taxowkami, na kazdym kroku policja i nie moga tych zwyrodnialcow zlapac:wściekła/y::wściekła/y: Jedna z napadnietych jest mojej pracownicy znajoma, jak opowiadala ze szczegolami jak to bylo to ciarki mialam:no:

A chogata moze ma problem z internetem albo moze gdzies wyjechala?

ja tez jak czytam to mam gęsią skóre az z nerwów

a chogata napewno nas podczytuje,tylko pewno czasu brak zeby cos skrobnąć,wiec poczekamy moze kiedyś da znak jakiś

a co do córki to ładnie nie wygladala tylko strasznie bo to była Czarownica

reklama
ja tez jak czytam to mam gęsią skóre az z nerwów

a chogata napewno nas podczytuje,tylko pewno czasu brak zeby cos skrobnąć,wiec poczekamy moze kiedyś da znak jakiś

a co do córki to ładnie nie wygladala tylko strasznie bo to była Czarownica
Wiem, wiem, chyba zle to ujelam:sorry: mialam na mysli ze na pewno efektownie wygladala:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry