reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anetko- u doroslych bardzo wysoka goraczka niebezpieczna moze byc, moze ibuprom zadziala, oklady na czolo zimne mu zrob, jakby wzrosla temperatura do okolo 40 st to wezwij pogotowie
Wlasnie wiem,dalam mu teraz termometr i mierzy....zobacze ile ma teraz,juz godzina minela od podania leku....powinna spasc troche

Izabela- bilet w jedna strone mamy na 28 marca:tak: a zrezygnowalam z pacy , he he chyba dzis tego wymowienia juz nie napisze, wlasnie z tego powodu ze wracamy do Polski na stale

Anetko- u doroslych bardzo wysoka goraczka niebezpieczna moze byc, moze ibuprom zadziala, oklady na czolo zimne mu zrob, jakby wzrosla temperatura do okolo 40 st to wezwij pogotowie

zycze spokojnej nocy
no to wszystko jasne :-) już przecież o tym wspominałaś, gapa ze mnie :sorry:

Dziewczynki dziękuje bardzo za głosiki na Oliwię. Konkurs już się kończy :-) więc Was nie będe męczyć już :-).

Iza nie pamiętam artykułu, ale jak chcesz zadzwonię do kadrowej w poniedziałek. Ona mi to czytała w listopadzie z kodeksu :-).
Mewa miło cie widzieć.

Dobranoc
jeśli to nie byłby problem, to byłabym wdzięczna za ten artykuł, paragraf, bo nic nie można znaleźć na ten temat :baffled:

anet i jaka temp.?

Anet mój mąż też chory - a najśmieszniejsze że lekarz zalecił mu wycięcie migdałków:eek: Bo nie może się wyleczyć z nawracających infekcji gardła...a ja myślałam że takie zabiegi się tylko dzieciom wykonuje;-)

Cholera,nie spadlo nic ...dalej 39,2 kreski....a juz 1,5 godziny jak wziol tabletke
Sama nie wiem co robic.....poczekam jeszcze,moze to za wczesnie i jeszcze spadnie.....zaczal sie pocic

eee tam dzieciom, ja miałam wycinane migdały w wieku 24 lat :-) a na sali leżała ze mną babka dobrze po 30-tce :-D

anet może te okłady pomogą... kurcze nie wiem co na goraczkę u dorosłych... paracetamol jest dobry na gorączkę

uciekam już, dobranoc :))

Ostatnia edycja:
to dobry znak Anet
oby juz nie wzrosla
ciekawe od czego taka goraczka? wirus ? bo o zapalenei piersi go nie podejrzewam:-) chyba jutro lekarzowi tak czy inaczej musi sie pokazac
ja mowie juz dobranoc
ide cos zjesc bo o produkcje mleczka musze zadbac

Mewa,no zapalenia raczej nie ma...he,he....chyba ze ja o czyms nie wiem:-D:-D:-D
Ale jutro sobota i przychodnia nie czynna,wiec tylko pogotowie zostaje....
Posiedze jeszcze z godzine i znow mu zmierze.....
Izabela,raczej nie przez palec,bo dzis byl u kontroli u chirurga rano, i wszystko w porzadku,zadnej ropy,ladnie sie goi a za tydzien na zdjecie szwow idzie....
Ja mysle ze wczoraj go obwialo,bo w zaspie utkna samochodem i odkopywal sie z godzine,mowil ze caly sie zapocil i moze go przewialo i grypa dopadla dzis-sama nie wiem , tak sobie tlumacze....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry