olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja na dzis sie zegnam! Kolorowych snow :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie wiem,dalam mu teraz termometr i mierzy....zobacze ile ma teraz,juz godzina minela od podania leku....powinna spasc trocheAnetko- u doroslych bardzo wysoka goraczka niebezpieczna moze byc, moze ibuprom zadziala, oklady na czolo zimne mu zrob, jakby wzrosla temperatura do okolo 40 st to wezwij pogotowie
no to wszystko jasne :-) już przecież o tym wspominałaś, gapa ze mnieIzabela- bilet w jedna strone mamy na 28 marcaa zrezygnowalam z pacy , he he chyba dzis tego wymowienia juz nie napisze, wlasnie z tego powodu ze wracamy do Polski na stale
Anetko- u doroslych bardzo wysoka goraczka niebezpieczna moze byc, moze ibuprom zadziala, oklady na czolo zimne mu zrob, jakby wzrosla temperatura do okolo 40 st to wezwij pogotowie
zycze spokojnej nocy

jeśli to nie byłby problem, to byłabym wdzięczna za ten artykuł, paragraf, bo nic nie można znaleźć na ten tematDziewczynki dziękuje bardzo za głosiki na Oliwię. Konkurs już się kończy :-) więc Was nie będe męczyć już :-).
Iza nie pamiętam artykułu, ale jak chcesz zadzwonię do kadrowej w poniedziałek. Ona mi to czytała w listopadzie z kodeksu :-).
Mewa miło cie widzieć.
Dobranoc

Bo nie może się wyleczyć z nawracających infekcji gardła...a ja myślałam że takie zabiegi się tylko dzieciom wykonuje;-)