reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja wczoraj napiekłam rogalików a paczki maz sobie kupil jak szedl do pracy a ja dokupilam na wieczor i dla mnie :-)
wrocilysmy ze spacerku :-) troche wiatr wieje ale i tak se polazilysmy :-) na koniec Zosia zaczela marudkowac ze swiata nie widzi....to ja na rece wzielam ale po 500m wymieklam... za ciezka + pchanie wozka....:eek::eek: trza bedzie pomyslec nad przejsciem do spacerowki....

Witam dopiero teraz,no i nie wiem na jak dlugo , bo z panna na kolanach:-D
ja tez robilam dzis z rana oponki serowe tylko ze w tym przepisie z Wielkie Zarcie zamiast smietany ja mam pol margaryny.....a w zalaczniku moje dzisiejsze oponki.....pycha:-D
Paczkow musze sie dopiero nauczyc robic:tak:
A mala dzis jeszcze jak na zlosc niegrzeczna,drze sie tylko caly czas:eek: i nic nie daje zrobic,jak smazylam oponki,to tesciowa przyszla ja ponosic:sorry:bo inaczej nie wiem kiedy bym skonczyla:laugh2:

Załączniki

• P1010798.jpg
    P1010798.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 37
Anet, pyyycha, mi tez slina pociekła :zawstydzona/y::-p
monika gratki za ząbka :-D
Piwonia, Ty po prostu zdolne masz wszystkie córy więc nie ma się co dziwić :tak:
gratuluje 1 miejsca :-)

reklama
Anet, pyyycha, mi tez slina pociekła :zawstydzona/y::-p
monika gratki za ząbka :-D
Piwonia, Ty po prostu zdolne masz wszystkie córy więc nie ma się co dziwić :tak:
gratuluje 1 miejsca :-)

tej najmniejszej do zdolnyh nie zaliczam na razie,chyba ze jest zdolna wyprowadzic mnie z równowagi,właśnie próbuje zasnąć w łóżeczku i niestety nie idzie jej to najlepiej:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry