reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!!
przyszłam się przywitać i uciekam robić pączki jeżeli oczywiście mały zaśnie...
Bylismy wczoraj na szczepieniu-ostatnie-następne dopiero w sierpniu dokładnie na Tomka urodziny!!!
No i mój klocuszek waży 9.5 kg!!!!:szok: a myślałam ze będzie 10 hihi
no to życze smacznych pączków:tak::-)
później poczytam...

reklama
a siateczka taka a* GRYZAK do PODAWANIA POKARMU # NUBY # gryzaczek (904558434) - Aukcje internetowe Allegro
i tez czegos takiego nie znałam,ale zakupiłam i zamierzam wypróbowac napewno jabłko,marchewke,banana,brzoskwinie,gruszke i inne owoce mozna w tym podać
dzięki za uświadomienie :-) może też zakupię bo to chyba fajna sprawa :-)

Hej:-)
Ja już wymiękam z tym moim dzieckiem. Moze któraś wymieni na taki model co noce przesypia:-D

Ja z kawką, słucham sobie ptaszków i żabki:-D
Enka ja też mam taki model bezsenny więc się nie wymienię :-D

Witam w tłusty czwartek :-)
mój też ma zaraz iść po pączki, właśnie go poganiam bo jak zabraknie to wrrr :-D
Marcellos znów dziś z nami spał bo wymiękłam przy wstawaniu co chwilę, więc jestem połamana bo ja nie umiem z nim spać:confused2:
idę podlać drzewka

witam się ze śniadaniem w ręce :-p a na śniadanie zrobiłam sobie....kaszkę Zosi :sorry: jakoś nie mogłam się oprzeć :sorry:
Zośka zasypia w łóżeczku - tylko coś jej się nie udaje....:eek: plumka tam coś i plumka...:eek:
idę poczytać inne wątki i podlać to co trza ;-)
edit: izabela ja też mam taki blender jak kasia pokazywła i jestem zadowolona :-)
kurde.... myszka mi padła...blech...:nerd:

Ostatnia edycja:
Dżizes od rana próbuje coś napisać:wściekła/y: A to BB nie działa, a to mała skwierczy, a to się wzięłam za napisanie reklamacji do rachunku za telefon.:crazy: I już mam dość dzisiejszego dnia a on się dopiero zaczął. Może jak zjem pare pączków to mi przejdzie (niestety żadnego w domu nie mam, więc czekam na mojego jak z pracy wróci i frustracja rośnie). Tv musiałam wyłączyć bo wszędzie góry pączków pokazują. Jak bym zjadła choć jednego to bym to miała gdzieś ale ja jeszcze śniadania nie jadłam i aż mną trzęsie:angry:
Efe tez zamówiłam sobie tą siateczke,bo u nas nie mają a w jednym były droższe niz na allegro tylko pewno dopiero po weekendzie przyjdzie

edit moja po kąpieli leży na łózku i lezie do przodu,dupka w góre,nóżkami sie odpycha a łapkami podciąga,aparatka mała
No ja za swoją dopiero wczoraj przelałam kasę więc pewnie też po weekendzie dostanę.
Fajnie że Ala taka ruchliwa. Moja to oaza spokoju. Dopiero wczoraj na podłodze zaczęła się przekręcać na boczek:-(

dziewczyny możecie polecić jakieś blendery? :-)
Iza ja mam końcówkę do miksera więc następny sprzęt w domu zbędny. Ale zastanawiam się nad czajnikiem co podgrzewa wodę do 40 stopni (philipsa). Ułatwiłby mi życie i pasował do tostera.

Idę coś wszamać, bo właśnie dziecko mi przy butli z herbatą zasnęło.

Dzien dobry:tak:
Izabela ja mam taki nad ktorym sie zastanawiasz i jestem zadowolona. Do tej pory robilam w nim przede wszystkim drinki na kruszonym lodzie ale teraz nada sie idealnie do obiadkow dla malej:-D

Efe mi kolezanka rano przywiozla do kawy paczusie upieczone przez jej mame, pyszne:tak: wysylam Ci jednego:-)

Ja dzisiaj w nocy podjelam probe nauczenia malej spania w swoim lozeczku...:confused2: skonczylo sie to z marnym efektem bo o 1.30 wyladowala z poduszeczka i kolderka u mnie:sorry: problem polegal na tym ze tak sie wiercila ze ladowala w poprzek lozeczka i sie wkurzala ze szczebelki ja ograniczaja i normalnie piszczala ze zlosci:angry: jak sie budzimy rano w lozku to zawsze lezy w poprzek ale nic ja nie ogranicza... Jejku jak ja mam ja nauczyc spania w lozeczku? Macie jakies rady?:hmm:

Witam,
Widzę, ze wszystkie kupują siateczki :-). Polecam banana jest miekki i dziecku super idzie z jabłkiem gorzej bynajmniej u nas :-).
Dam fotkę jak zajada. O ile zaśnie i pozwoli mi ściągnąć z aparatu, bo na razie mi melodie znienia w karuzeli i szaleje w łóżeczku.
Moja budzi się w 99% tylko raz około 6 :-), ale nie wymienię jej na żadnego innego robaczka.

witam dopiero teraz
rano chciałam wam napisac,ale bb nie działało
my juz po wizycie i obie starsze maja zapalenie oskrzeli niestety
młodsza ma obkurczone bardzo,ale uwaga poszła do szkoły małpa jedna,ona bez niej życ nie może bo dzisija ma konkurs z religii a jutro zabawa,mam nadzieje ze tylko gorzej nie bedzie w sumie w ciągu dnia malutko kaszle gorzej jest w nocy,ale dałam inhalacje i posłałam na chwile

ja juz po pączku na razie jednym,bo czekam na świezutkie mama piecze,miałam sama piec ale przez lekarza bym sie nie wyrobiła

i ciesze sie bo udało mi sie za 10zł kupic firmowy strój czarownicy w ciuchlandzie

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry! :-) My tez juz zamowilismy siateczke! Mam nadzieje ze sie sprawdzi;-) Zaraz wysle meza do sklepu po jakies buleczki bo niestety paczusiow kolo nas niema a robic mi sie niechce. Moze pozniej skusze sie na jakies faworki:-)
Iwonko duuuuzo zdrowka dla dzieci. Niech wracaja do zdrowia:tak:
Mola u nas nauka spania w lozeczku konczy sie tak samo:-D

reklama
Witam,
Widzę, ze wszystkie kupują siateczki :-). Polecam banana jest miekki i dziecku super idzie z jabłkiem gorzej bynajmniej u nas :-).
Dam fotkę jak zajada. O ile zaśnie i pozwoli mi ściągnąć z aparatu, bo na razie mi melodie znienia w karuzeli i szaleje w łóżeczku.
Moja budzi się w 99% tylko raz około 6 :-), ale nie wymienię jej na żadnego innego robaczka.
Deli a jakiego banana dajesz małej? tzn. gdzie kupujesz?
bo moja koleżanka też daje swemu 7 m-cznemu synkowi banana przetartego + biszkopt , tylko ja tych w supermarketach bananów nie chcę kupować bo skąd wiadomo gdzie to rosło i czy nie pryskane jakieś :confused2: jeszcze mi kiedyś profesor na studiach powiedział że te twarde banany dodaje się do cementu bo mają jakiś tam skład dziwny, to już w ogóle nie wiem czy dam Marcelowi tak szybko banana :eek: a w sumie chciałąbym spróbować, więc stąd pytanie gdzie kupujesz.
A Oli bosko wcina :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry