Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z laptopów moge jeszcze polecic Toshibe u nas w rodzinie takie są i sie sprawdzają
moja sie kończy kąpac (pierwszy raz w łazience dzisiaj) i zaraz lulu
nawet mąż mi sie pochorowałtyle,ze on do pracy bedzie chodził bo wolnego nie weźmie,mamy planowany urlop na drugi tydzień ferii dziewczyn,bo pewno pierwszy upłynie na kurowaniu się
mnie tez sie dzisiaj nic niechce
Efe tez zamówiłam sobie tą siateczke,bo u nas nie mają a w jednym były droższe niz na allegro tylko pewno dopiero po weekendzie przyjdzie
edit moja po kąpieli leży na łózku i lezie do przodu,dupka w góre,nóżkami sie odpycha a łapkami podciąga,aparatka mała
Witam wieczorkiem,mala spi juza ja na chwile zajzalam do was...kurcze nic dzis nie uszylam,znow po nocy bede siedziec...ehhh....
Dzieki dziewczynki ze firanka sie podoba,ja w pracy takie cuda szyje,a w domu tak czasem tylko dla znajomych,bo nie mam bardzo warunkow:-(....a marzylo by mi sie cos takiego robic,bo to nie takie trudne jak ktos umie szyc....latwiejsze niz uszyc ciuszek na miare
Dobra zmykam bo Karola juz sie naspala niestety....
Wy uciekacie a ja dopiero piszę:-):-)
Dzień nawet dość fajny, Miłosz juz śpi, a najadł się dziś za wszystkie czasy, wieczorem zjadł ()() potem bananek i na koniec znów ()() i coś czuje że sie znów dopiero rano obudzi jak dziś ale moje ()() niezbyt dobrze to znosza znów zatoryCieszę się że przesypia nocki ale znów z piersiami problem muszą się znów dostosować
Anet no firanki pierwsza klasa zazdroszczę. Ja za swoje dałam też sporo niezły na tym możnaby zbić interes
Mówisz Deli ze ta siatka fajna?Nie bardzo rozumiem jak to działaA jakie owoce mozna przez to jeść tylko miekkie?Sory że tak głupio pytam ale jakos nigdy nie widziałam takiego cuda
Piwonia jeszcze raz duzo, dużo zdrówka dla wasI tez proszę nie strzelaj!!!!Pusto tu byłoby bez ciebie
A miałam zapytać bo zauważyłam u ciebie że twoje drzewka osiagnęły poziom 5 i tak stoją już w miejscu czy jest sens podlewać je nadal, czy jest jakiś końcowy próg, będą rosły nadal?
Witaj Oleńka z powrotem:-)
Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim
a ja nie wiem co to za siatka o której mowicie oleńka witaj po przerwie :-) Kasia ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocek, mi się choć jedna taka marzy, a tu już 6 m-cy i nic, dalej marzę ;-) dziś Marcellos też zjadł kaszkę z banenem i (.) ale nie wierzę że pośpi dłużej, jak dobrze pójdzie to pierwsza pobudka będzie po 24...
aa
idę spać ;-)
Dob ranoc :-)
Wy uciekacie a ja dopiero piszę:-):-)
Dzień nawet dość fajny, Miłosz juz śpi, a najadł się dziś za wszystkie czasy, wieczorem zjadł ()() potem bananek i na koniec znów ()() i coś czuje że sie znów dopiero rano obudzi jak dziś ale moje ()() niezbyt dobrze to znosza znów zatoryCieszę się że przesypia nocki ale znów z piersiami problem muszą się znów dostosować
Anet no firanki pierwsza klasa zazdroszczę. Ja za swoje dałam też sporo niezły na tym możnaby zbić interes
Mówisz Deli ze ta siatka fajna?Nie bardzo rozumiem jak to działaA jakie owoce mozna przez to jeść tylko miekkie?Sory że tak głupio pytam ale jakos nigdy nie widziałam takiego cuda
Piwonia jeszcze raz duzo, dużo zdrówka dla wasI tez proszę nie strzelaj!!!!Pusto tu byłoby bez ciebie
A miałam zapytać bo zauważyłam u ciebie że twoje drzewka osiagnęły poziom 5 i tak stoją już w miejscu czy jest sens podlewać je nadal, czy jest jakiś końcowy próg, będą rosły nadal?
Witaj Oleńka z powrotem:-)
Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim
a ja nie wiem co to za siatka o której mowicie oleńka witaj po przerwie :-) Kasia ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocek, mi się choć jedna taka marzy, a tu już 6 m-cy i nic, dalej marzę ;-) dziś Marcellos też zjadł kaszkę z banenem i (.) ale nie wierzę że pośpi dłużej, jak dobrze pójdzie to pierwsza pobudka będzie po 24...
aa
idę spać ;-)
Dob ranoc :-)
moja przed 2 dni jadła kaszke mleczno-ryżową z bananami na dobranoc i tez mi sie budzi,wiec na razie sie nie łudze,ze mi nocke prześpi cała,starsze pociechy miały 3 miesiace jak juz nocki przesypiały,a ta jakas inna jest
dobra,ja tez spadam na kolacje i do wyrka bo padam
dobranoc
Mój troszeczkę droższy, ale zależy do czego teściowej potrzebny. Czasami lepiej dołożyć kilka złotych i mieć lepszy sprzęt na dłużej :-), ale tak jak mówię wszystko zależy do czego komputer potrzebny. Chyba, ze jest jeszcze w Saturnie promocja za każde wydane 500 zł dostaje się bon na 100 zł ważny na 5 lat. Więc my kupiliśmy lapka + słuchawki do komórki i tak mamy bony na 700 zł :-) jak się automat lub co innego zepsuje to będzie jak znalazł.
Mykam na dziś, bo jakoś nic mi się nie chce. Oli padła z tatusiem po zjedzeniu zupki i sobie śpią, a ja dalej się nudzę, ze też nie umiem spać tak jak oni .
teściowa potrzebuje laptopa do internetu ;-):-) czyli karta graficzna np. nie będzie jej potrzebna, bo i tak nie będzie z niej korzystać... nie ma sensu kupować super wypasionego, bo i tak wiele rzeczy jej się nie przyda-nie będzie potrzebne, ale też nie chcemy kupować jakiejś taniochy w której nic nie ma :-) czyli szukamy czegoś pośredniego
Wy się żegnacie a ja właśnie uspałam dziecyska i zaczynam wieczórJakby mi się nie chciało spać przez dzień, to na wieczór zawsze odżywam i jestem pełna energii;-) Zaliczyliśmy dziś spacerek, tak jakoś wiosennie się u nas zrobiło - skuli śnieg z chodników, odwilż była w południe i jeszcze gromadkę sikoreczek spotkaliśmy:-) Tylko krótko, bo Juśka mi się zesikała i musiałam wracać Ale za to popołudniu odwiedziła nas moja mama, i sobie na ciuchy wyskoczyłam O nawet się pochwalę co upolowałam;-) I za to wszystko dałam tylko 15 zł