reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
z laptopów moge jeszcze polecic Toshibe u nas w rodzinie takie są i sie sprawdzają:tak:
moja sie kończy kąpac (pierwszy raz w łazience dzisiaj) i zaraz lulu
nawet mąż mi sie pochorował:wściekła/y:tyle,ze on do pracy bedzie chodził bo wolnego nie weźmie,mamy planowany urlop na drugi tydzień ferii dziewczyn,bo pewno pierwszy upłynie na kurowaniu się:wściekła/y:
mnie tez sie dzisiaj nic niechce
Efe tez zamówiłam sobie tą siateczke,bo u nas nie mają a w jednym były droższe niz na allegro tylko pewno dopiero po weekendzie przyjdzie

edit moja po kąpieli leży na łózku i lezie do przodu,dupka w góre,nóżkami sie odpycha a łapkami podciąga,aparatka mała

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem,mala spi juz:szok:a ja na chwile zajzalam do was...kurcze nic dzis nie uszylam,znow po nocy bede siedziec...ehhh....
Dzieki dziewczynki ze firanka sie podoba,ja w pracy takie cuda szyje,a w domu tak czasem tylko dla znajomych,bo nie mam bardzo warunkow:-(....a marzylo by mi sie cos takiego robic,bo to nie takie trudne jak ktos umie szyc....latwiejsze niz uszyc ciuszek na miare:tak::-D
Dobra zmykam bo Karola juz sie naspala niestety....:eek:

Wy uciekacie a ja dopiero piszę:-):-)
Dzień nawet dość fajny, Miłosz juz śpi, a najadł się dziś za wszystkie czasy, wieczorem zjadł ()() potem bananek i na koniec znów ()() i coś czuje że sie znów dopiero rano obudzi jak dziś ale moje ()() niezbyt dobrze to znosza znów zatory:confused2::confused2:Cieszę się że przesypia nocki ale znów z piersiami problem muszą się znów dostosować:sorry::sorry:
Anet no firanki pierwsza klasa zazdroszczę. Ja za swoje dałam też sporo niezły na tym możnaby zbić interes:tak:
Mówisz Deli ze ta siatka fajna?Nie bardzo rozumiem jak to działa:eek:A jakie owoce mozna przez to jeść tylko miekkie?:sorry:Sory że tak głupio pytam ale jakos nigdy nie widziałam takiego cuda:laugh2:
Piwonia jeszcze raz duzo, dużo zdrówka dla was:tak:I tez proszę nie strzelaj!!!!Pusto tu byłoby bez ciebie:sorry:
A miałam zapytać bo zauważyłam u ciebie że twoje drzewka osiagnęły poziom 5 i tak stoją już w miejscu czy jest sens podlewać je nadal, czy jest jakiś końcowy próg, będą rosły nadal?
Witaj Oleńka z powrotem:-)
Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim

a ja nie wiem co to za siatka o której mowicie :szok:
oleńka witaj po przerwie :-)
Kasia ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocek, mi się choć jedna taka marzy, a tu już 6 m-cy i nic, dalej marzę ;-) dziś Marcellos też zjadł kaszkę z banenem i (.) ale nie wierzę że pośpi dłużej, jak dobrze pójdzie to pierwsza pobudka będzie po 24...
aa
idę spać ;-)
Dob ranoc :-)

Wy uciekacie a ja dopiero piszę:-):-)
Dzień nawet dość fajny, Miłosz juz śpi, a najadł się dziś za wszystkie czasy, wieczorem zjadł ()() potem bananek i na koniec znów ()() i coś czuje że sie znów dopiero rano obudzi jak dziś ale moje ()() niezbyt dobrze to znosza znów zatory:confused2::confused2:Cieszę się że przesypia nocki ale znów z piersiami problem muszą się znów dostosować:sorry::sorry:
Anet no firanki pierwsza klasa zazdroszczę. Ja za swoje dałam też sporo niezły na tym możnaby zbić interes:tak:
Mówisz Deli ze ta siatka fajna?Nie bardzo rozumiem jak to działa:eek:A jakie owoce mozna przez to jeść tylko miekkie?:sorry:Sory że tak głupio pytam ale jakos nigdy nie widziałam takiego cuda:laugh2:
Piwonia jeszcze raz duzo, dużo zdrówka dla was:tak:I tez proszę nie strzelaj!!!!Pusto tu byłoby bez ciebie:sorry:
A miałam zapytać bo zauważyłam u ciebie że twoje drzewka osiagnęły poziom 5 i tak stoją już w miejscu czy jest sens podlewać je nadal, czy jest jakiś końcowy próg, będą rosły nadal?
Witaj Oleńka z powrotem:-)
Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim

wiesz co czym wiecej rosną tym ponoc lepiej,wiec zapraszamy nadal do podlewania;-)

a ja nie wiem co to za siatka o której mowicie :szok:
oleńka witaj po przerwie :-)
Kasia ja Ci zazdroszczę tych przespanych nocek, mi się choć jedna taka marzy, a tu już 6 m-cy i nic, dalej marzę ;-) dziś Marcellos też zjadł kaszkę z banenem i (.) ale nie wierzę że pośpi dłużej, jak dobrze pójdzie to pierwsza pobudka będzie po 24...
aa
idę spać ;-)
Dob ranoc :-)
a siateczka taka a* GRYZAK do PODAWANIA POKARMU # NUBY # gryzaczek (904558434) - Aukcje internetowe Allegro
i tez czegos takiego nie znałam,ale zakupiłam i zamierzam wypróbowac napewno jabłko,marchewke,banana,brzoskwinie,gruszke i inne owoce mozna w tym podać

moja przed 2 dni jadła kaszke mleczno-ryżową z bananami na dobranoc i tez mi sie budzi,wiec na razie sie nie łudze,ze mi nocke prześpi cała,starsze pociechy miały 3 miesiace jak juz nocki przesypiały,a ta jakas inna jest

dobra,ja tez spadam na kolacje i do wyrka bo padam
dobranoc

Mój troszeczkę droższy, ale zależy do czego teściowej potrzebny. Czasami lepiej dołożyć kilka złotych i mieć lepszy sprzęt na dłużej :-), ale tak jak mówię wszystko zależy do czego komputer potrzebny.
Chyba, ze jest jeszcze w Saturnie promocja za każde wydane 500 zł dostaje się bon na 100 zł ważny na 5 lat. Więc my kupiliśmy lapka + słuchawki do komórki i tak mamy bony na 700 zł :-) jak się automat lub co innego zepsuje to będzie jak znalazł.

Mykam na dziś, bo jakoś nic mi się nie chce. Oli padła z tatusiem po zjedzeniu zupki i sobie śpią, a ja dalej się nudzę, ze też nie umiem spać tak jak oni :(.
teściowa potrzebuje laptopa do internetu ;-):-) czyli karta graficzna np. nie będzie jej potrzebna, bo i tak nie będzie z niej korzystać... nie ma sensu kupować super wypasionego, bo i tak wiele rzeczy jej się nie przyda-nie będzie potrzebne, ale też nie chcemy kupować jakiejś taniochy w której nic nie ma :tak::-) czyli szukamy czegoś pośredniego :-D

Wy się żegnacie a ja właśnie uspałam dziecyska i zaczynam wieczór:-D:-DJakby mi się nie chciało spać przez dzień, to na wieczór zawsze odżywam i jestem pełna energii;-) Zaliczyliśmy dziś spacerek, tak jakoś wiosennie się u nas zrobiło - skuli śnieg z chodników, odwilż była w południe i jeszcze gromadkę sikoreczek spotkaliśmy:-) Tylko krótko, bo Juśka mi się zesikała i musiałam wracać:sorry: Ale za to popołudniu odwiedziła nas moja mama, i sobie na ciuchy wyskoczyłam:tak::tak: O nawet się pochwalę co upolowałam;-) I za to wszystko dałam tylko 15 zł:laugh2::laugh2:

Załączniki

• ciuchy1.jpg
    ciuchy1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 61
  • ciuchy2.jpg
    ciuchy2.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć