reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny o jakiej siateczce piszecie???

dziś drugi dzień kąpałam córę, tatuś wróci późno; oczywiście się okropnie denerwuję, bo jeszcze nie wylądowali - zwariuję zaraz:crazy:

Piwonia oby jutro był dla Was dobry - zdrowy - dzionek; szkoda dzieciaczków bardzo;

Kasiu ja wiem, że niewielka różnica wieku jest bardzo dobra dla dzieci, niewątpliwie:tak:mnie po prostu trochę niepokoi myśl, że w razie gdyby ciąża nie przebiegała prawidłowo, to odbije się to na Nince, a tego bym nie chciała; zresztą, co ja tu Wam zawracam głowę testami, skoro nawet @ jeszcze nie miałam (i wcale nie tęsknię);-)a Miloszek spory chłopak, jak sie ciuszki już mylą:-D

co do ulewań to moja tak samo teraz - jak ją za gwałtownie podniosę czy popodrzucam nawet godzinę po jedzonku, to potrafi odrobine ulać (ale dosłownie odrobinkę), a kiedyś wcale tak nie miała;

jezu, czemu jeszcze nie mam smsa, że wylądował........:-(:no2::unsure::oo::oo2::hmm:

A ja się witam z wielką porcją frytek, szklanką soczku marchewkowego i szklanką mleka:baffled::-D:-D:baffled::baffled:
Powiesiłam pranie na grzejniki (jak ja nie lubię takiego sposobu suszenia:no:), umyłam gary i podłogi i pozostaje mi tylko umyć siebie:-D. Niestety muszę czekać aż mi się woda w bojlerze zagrzeje bo dzieciaki i maż wylali całą:wściekła/y::wściekła/y:
Efe a dlaczego robisz całą porcję kaszki? ja daję do miseczki pół deserku, do tego dwie łyżeczki kaszki i tyle wody żeby to miało odpowiednią konsystencję. Ale też nie codziennie, czasem Jaś dostanie łyżkę grysiku od Juli i też jest.;-)
Kaska też mamy motyla:-D:-DA biedronka sprzedaje tylko obiadki i deserki bobovity i to w dość korzystnych cenach, więc szybko schodzą - przynajmniej u nas;-)

Przydreptałam i ja dobrej nocy życzyć

chciałam troche poczytac, nawet na T na moment wskoczyłam, ale niestety ni dy rydy :confused2:
padam juz na twarz i mam taaaakie zakwasy, ze :szok:
az się boję, co to będzie rano :eek:

dobranocka dziewczynki;-)

Ja też dziś padam na pysk.
Zosia po szczepieniu najpierw spała 2 godziny i miałabym ten czas dla siebie to nie, przyszła tesciowa...brrrr..
No i jeszcze miałyśmy problemy z zaśnięciem i dopiero o 22 mała usnęła po nurofenie.
Więc i ja sie żegnam. Dobranoc wszystkim.

ps. co to jest T??

Witajcie śpiochy:-D:-D:-D
Widzę że tylko moje dzieci urządzają sobie takie wczesne pobudki:-D Idę kończyć kawkę, coś mi się wydaje że jedna dziś nie wystarczy;-)
Miłego dnia;-)

Piwonia to dobrze że starsza zdrowsza;-) A szkoda że malutka płakała:-( Mój Jaś ładnie przespał nockę, nawet jak zjadł w nocy to nie bardzo chciał ze mną spać - musiałam go odłożyć do łóżeczka;-)

Piwonia to dobrze że starsza zdrowsza;-) A szkoda że malutka płakała:-( Mój Jaś ładnie przespał nockę, nawet jak zjadł w nocy to nie bardzo chciał ze mną spać - musiałam go odłożyć do łóżeczka;-)

mała poprawka Alusia grzecznie spała,to moja średnia ,ale nie płakała tylko tak strasznie sie dusiła,obie jeszcze śpią, normalnie aż dziewne na moje dzieci bo to ranne ptaszki sa

reklama
Ja też dziś padam na pysk.
Zosia po szczepieniu najpierw spała 2 godziny i miałabym ten czas dla siebie to nie, przyszła tesciowa...brrrr..
No i jeszcze miałyśmy problemy z zaśnięciem i dopiero o 22 mała usnęła po nurofenie.
Więc i ja sie żegnam. Dobranoc wszystkim.

ps. co to jest T??
Witam i uciekam jedziemu dzis do rodziny meza.
Dominiczka T to forum prywatne.
Zdrowka Piwonia dla dzieci, odezwe sie pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry