Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mnie po prostu trochę niepokoi myśl, że w razie gdyby ciąża nie przebiegała prawidłowo, to odbije się to na Nince, a tego bym nie chciała; zresztą, co ja tu Wam zawracam głowę testami, skoro nawet @ jeszcze nie miałam (i wcale nie tęsknię);-)a Miloszek spory chłopak, jak sie ciuszki już mylą

), umyłam gary i podłogi i pozostaje mi tylko umyć siebie
. Niestety muszę czekać aż mi się woda w bojlerze zagrzeje bo dzieciaki i maż wylali całą

A biedronka sprzedaje tylko obiadki i deserki bobovity i to w dość korzystnych cenach, więc szybko schodzą - przynajmniej u nas;-)

Idę kończyć kawkę, coś mi się wydaje że jedna dziś nie wystarczy;-)Piwonia to dobrze że starsza zdrowsza;-) A szkoda że malutka płakała:-( Mój Jaś ładnie przespał nockę, nawet jak zjadł w nocy to nie bardzo chciał ze mną spać - musiałam go odłożyć do łóżeczka;-)
Witam i uciekam jedziemu dzis do rodziny meza.Ja też dziś padam na pysk.
Zosia po szczepieniu najpierw spała 2 godziny i miałabym ten czas dla siebie to nie, przyszła tesciowa...brrrr..
No i jeszcze miałyśmy problemy z zaśnięciem i dopiero o 22 mała usnęła po nurofenie.
Więc i ja sie żegnam. Dobranoc wszystkim.
ps. co to jest T??