Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hello
my jak wyszłyśmy na spacer to z 3 godziny nas nie było. Mała zaliczyła dwie drzemki a ja Lidla. Kupiłam jej matę antypoślizgową do wanny. W rybki
Pogoda piękna aż szkoda, że drugi raz nie poszliśmy
Pakowałam dziś wózek do bagażnika sama, do tego dziecko i zakupy na 4 piętro i aż mi się mroczki przed oczami zrobiły. W weekend ciągnę mojego na wypad do sklepu z wózkami. Mam w d... że nie ma ochoty! Pojadę pomacam i kupię nie pytając go o zdanie. Listę już zrobiłam. Trzeba tylko posprawdzać na żywo.
a obiadów od trzech dni nie robię... strajkuje...jak za nimi zatęskni to może w końcu doceni
Magda fajnie że jakieś światełko w tunelu jest, czyli wyniki się poprawiają. Oby tak dalej! I w poniedziałek niech was już wypiszą! Trzymamy kciuki
my jak wyszłyśmy na spacer to z 3 godziny nas nie było. Mała zaliczyła dwie drzemki a ja Lidla. Kupiłam jej matę antypoślizgową do wanny. W rybki
Pogoda piękna aż szkoda, że drugi raz nie poszliśmy
a obiadów od trzech dni nie robię... strajkuje...jak za nimi zatęskni to może w końcu doceni
Magda fajnie że jakieś światełko w tunelu jest, czyli wyniki się poprawiają. Oby tak dalej! I w poniedziałek niech was już wypiszą! Trzymamy kciuki
przyznam sie ze nic ni czytalam......moze jak dzieci zasna to sobie spokojnie poczytam
...niech juz te choroby sobie pojda od nas,bo zwariuje,nie da wcale mi sie ruszyc,na krok,bo zaraz sie drze jakby ja ze skory obdzierali
,ledwo obiad zrobilam,bo akurat drzemke strzlila dluzsza,bo tak to spi po 15-20 min
,ze ledwo na siku wyjde,a ona juz naspana
....a tesciowa,przychodzi na gore do mnie i wnerwia tylko,bo wymysla coraz to nowe choroby,Karolinie oczywiscie....i snuje opowiesci mrozace krew w zylach
,a to ze sny miala paskudne,a to cos tam-juz slucham ja tylko jednym uchem,ale i tak sie denerwuje,bo zamiast podniesc mnie na duchu to jeszcze doluje tylko.........