reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!!
Dziewczyny do zdrówka dla wszystkich chorych!!
Za Jasia mocno trzymam kciuki!!

Anet pisanka piękna!!!

MAGGIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W PIESZĄ ROCZNICE ŚLUBU!!!-mam nadzieje że dat nie pomieszałam:sorry2:

U nas ładnie słonko świeci mały właśnie się obudził z drzemki.Chciałam z im iść na spacerek ale widze że coś wiatr wieje a małemu znowu na oczku coś się robi nie wiem czy iść nie chce żeby mu tam zawiało to oko?
Musze la własnego spokoju znowu obniżyć łóżeczko już na ostatni stopień bo mały się łapie szczebelek i gadzina się podciąga-nie wiem czy by usiadł ale ja wole mieć niżej materac,ale musze poczekać z tym na mojego mężulka o sama tych śrub nie odkręcę.....
Witam na chwilke :)
DZIĘKUJĘ MALINKA :*
tak, mamy dziś pierwszą rocznicę hihi ;-) ło jejku a marcel jutro skończy 7 miechów, tra la la la czas zapier..nicza ;-) tyle powiem :-)
może wieczorem poświętujemy bo narazie to roboty kupa
znikam i trzymam kciuki za chorowitków :tak:

my tez juz po spacerku choc ze strachem szłam,bo wstała i była ciepła ,miała stan podgorączkowy,ale nie miałam wyjścia bo musiałam córe do szkoły odstawić mam nadzieje ze nic jej nie bedzie,teraz mierzyłam i juz nie ma stanu podgorączkowego,ale cos mi pokasłuje tylko niewiem czy nie od śliny,wiec obserwuje ja dzisiaj bardziej
maggie najlepszego z okazji pierwszej jakże ważnej rocznicy:))

dziękuje kochane za ciepłe słówka i Jaś również dziękuje za modlitwy i prosi o jeszcze..
przyniosłam trochę optymistycznych wieści ze szpitala, otóż Jasiowi pospadały wskaźniki zapalne (pctw normie, crp 20, norma do 5, ale przecież było 130!, ob dalej trzykrotnie przekracza normę, ale ten wskaźnik podobno spada najwolniej...) Więc antybiotyk działa, drugi nie został włączony bo nie potwierdziło się podejrzenie zapalenia płuc.
Ale jak nie urok to sraczka - złapaliśmy biegunkę...przynajmniej wyjaśniła się przyczyna przedwczorajszej i wczorajszej gorączki...dziś już kupek nie było, Jasieniek dostaje leki na biegunkę i jest spokojny ładnie się bawi..cóż wirusowa biegunka złapana w szpitalu to chyba norma...
Przestał spadać z wagi, wczoraj i dziś było 8300. Ale lekarka mnie uspokoiła bo te jego 8560 było prawdopodobnie wynikiem podawania kroplówek nawadniających..jak przyszliśmy w piątek to Jaś ważył 8100 więc narazie nie jest źle i mam się nie przejmować...
Ale chyba już nie dowiem się co mojego Jasieńka zaatakowało, bo antybiotyk dostajemy od piątku a dopiero w poniedziałek przeprowadzone były badania, laryngolog, usg, posiew krwi zresztą też już był pobrany po podaniu antybiotyku...
Z mniej przyjemnych wiadomości to kolejny wenflon stracił drożność ale udało się pielęgniarkom wkuć za pierwszym razem - znowu do główki.
Do domku może zostaniemy wypisani w poniedziałek, zależny czy te wskaźniki dalej będą tak ładnie spadać
Pozdrawiam Was serdecznie i Wasze dzieciaczki i życzę Wam zdrowia zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo dopiero teraz doceniam jaką ono ma naprawdę wartość...

Madziu no to troche dobrych wiesci
Trzymam za was dalej kciuki, niech wyniki wroca do normy a wy do normalosci do domku i do corenki ktora pewno teskni za braciszkiem i za mama sciskam cie mocno
MEGGI NAJLEPSZE ZYCZENIA
Pierwsza rocznica kiedy to bylo ???? o ho ho

Meggi oby tych rocznic było jak najwięcej. Wszystkiego naj naj naj
Magda no to super wieści, aż się buzia cieszy. Trzymamy dalej kciuki za zdrówko u was :)))))

A ja mykam posprzątać, bo byłyśmy na długimmmmm spacerku i mała dalej śpi :-)

witam sie:-D
my z rana super spacerek... niunia sie tak cieszyla bo pierwszy raz widziala golebie... na nikogo uwagi nie zwracala jak zahipnotyzowana:-D:-D:-D:-D:-D
fajnie pospala ale auto jej sie nie podoba bo malo miejsca:dry:
ale wkoncu z domu wyszlam... odrazu lepiej sie czuje:-D:-D:-D:-D
w niedziele do mamy jade... prababcia wkoncu wnuczki zobaczy ale bedzie miala niespodzianke:-D:-D:-D:-D:-D
a tak po staremu leci dzieci odpukac zdrowe:-D:-D:-D

Madziu duzo zdrowka i super ze juz lepiej Jasiowi:-D:-D:-DMaggiezycze milej ierwszej rocznicy i mam nadzieje ze nie ostatniej:-D:-D:-D

cześć Kochane!

O! Magda-świetnie! Jaś wychodzi na prostą-ogromnie się cieszę! i oczywiscie nadal wspieram was modlitwą!

My po spacerku,obiadku. Pogoda cuuudna! Nati grzeczna- pełen luksus!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry