reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello
Moje dziecko dziś o 4 pierdy puszczało i oczywiście wszystkich pobudziła.
Majaam dasz radę! Wierzę że ci się uda. W końcu jakaś sprawiedliwość musi być.
Ja zapomniałam wczoraj o dniu mężczyzny:/ Jakoś tak mi z głowy wypadło...no cóż...zdarza się. Nie będę się przejmować upiekę ciasto. W końcu jeszcze przed dietą jestem hihi :D

Wow...właśnie zajrzałam do łóżeczka a tam moje dziecko obrócone o 180 stopni!!!

No teraz o 90! Koniec zostawania na łóżku rodziców!

reklama
cześć Dziewczyny!
Podczytuję Was ale nie mam czasu pisać... cały czas coś się dzieje..
Magda modlę się za Jasia żebyście już do domku wyszli!! ale widzisz wskaźniki ładnie spadają więc jest już bliżej domku :-D
Zosia wczoraj zaczęła raczkować :-p do tylu oczywiście :-p
oki idę pracować!
miłego!!

Cześć!
U nas pogoda też brzydka na spacer na pewnoo nie pójde do tego mały ma już oba oczka czerwone zakrapiam kropelkami mam nadzieje że coś pomoże jak nie to znowu okulista!
W nocy też zaczął się cześciej budzić-możlewe że dlatego że mało je stałych posiłków w dzień jak zje 2 to jest cud jakiś coś mu się odwidziało i tylko cycuś:dry: a ja znowu chodze jak naćpana.

Zdrówka dziewczyny dla Waszych maluszków!!!!

Hello
Moje dziecko dziś o 4 pierdy puszczało i oczywiście wszystkich pobudziła.
Majaam dasz radę! Wierzę że ci się uda. W końcu jakaś sprawiedliwość musi być.
Ja zapomniałam wczoraj o dniu mężczyzny:/ Jakoś tak mi z głowy wypadło...no cóż...zdarza się. Nie będę się przejmować upiekę ciasto. W końcu jeszcze przed dietą jestem hihi :D

Wow...właśnie zajrzałam do łóżeczka a tam moje dziecko obrócone o 180 stopni!!!

No teraz o 90! Koniec zostawania na łóżku rodziców!

Moja ostatnio z lozka spadla...:no: zostawilam ja doslownie na chwile i nie wiem jak ona to zrobila,ze ze srodka naszego duzego sypialnianego lozka znalazla sie przy krawedzi i spadla..:zawstydzona/y::-( Tak,to moja wina,nie powinnam jej zostawic,ale ona sobie tak spokojnie lezala,stopki gryzla...
Serce mi stanelo a rece jeszcze godzine sie trzesly.Nigdy wiecej jej nie zostawie samej...:no:

Dzein dobry tak w ogole.Ja mialam dzisiaj na szczepienie jechac ale zadzwonie i przeloze,bo ja chora jestem i boje sie ,ze jak mi Maje zaszczepia to zlapie ode mnie wirusa.

Pogoda sie popsula...szaro,buro i ponuro znowu-bleee

Milego dnia:-)

Jola dlatego jak mała śpi (a zaśnie przy (.) na naszym łóżku) to ja siedzę na kompie i jej pilnuje. Próbowałam ją przekładać do łóżeczka ale zawsze się budziła więc sobie daje spokój. A łóżko mam na prawdę wysokie:dry:

Kasia to czyli jak ma 37.5 to jeszcze jej nie wysypie?
Buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

Zylcia,co do pisanki,to jak bedziesz robic to sama zobaczysz kiedy masz zakonczyc,a na konczy sie tak samo jak rzedy robi,ona sie wtedy tak stula do srodka i ciasno troche wchodza te trojkaciki....
Jurro moze wkleje fotke jak to wyglada od spodu....
Tak Anet musi byc całkowicie bez goraczki, u nas wysypka pojawila sie po okolo 12 godz bez temperatury.

Witam i uciekam bo w domu mam mruczki, jeden zazdrosnik a drugi wstal o wpol szostej:szok:

Witamy i my piątkowo:)

U nas tez szaro za oknem i zimno,chociaż zapowiadają dziś słońce-zobaczymy. Nie ma co bedzie jak będzie i tak zima już przegrała,bo nawet jesli nas jeszcze zasypie to i tak już bliżej do wiosny i nawet upalnego lata,niż do kolejnej zimy:):):):):):)-zawsze trzeba coś optymistycznego dostrzec:)!

Ja właśnie Nati zamontowałąm na łóżeczku nowe ( tzn.stare,ale dawno ich nie widziała..) zabawki i aż piszczy. Mam takie ogniwa Fisher Price do nich montuję zabawkę i wieszam na łóżeczki,oprócz tego zamontowałam pałąk taki od krzesła do karmienia i na niego tez zawisiłąm inną zabawkę niz ta oryginalna- ależ Nati ma zabawę i mięśnie musi ćwiczyc,bo tak zawiesiłam,zeby do ruchu ją stymulować-wyrodna matka;-)

Buźki dla wszystkich:)

reklama
Tak Anet musi byc całkowicie bez goraczki, u nas wysypka pojawila sie po okolo 12 godz bez temperatury.

Witam i uciekam bo w domu mam mruczki, jeden zazdrosnik a drugi wstal o wpol szostej:szok:
moja tez dzisiaj tak wstała
a u nas bieluteńko,a wyjsc musze choc mi sie niechce
musze core do szkoły odstawic i do Rosmana skoczyc po jedzonko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry