reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Buziaczki dla Jasia!!!

my też dziekujemy za zyczenia zdrówka bo się przyda...obaj chorzy, tzn Karol powoli wychodzi po antybiotyku a Bartek na szczescie "tylko" katar i kaszel, oskrzela czyste, ale dodając do tego 3 zęby na wylocie (u góry - lekarz powiedział że wszystkie 3 powinny się pojawić w marcu ale jak widze jak mu to długo idzie przebijanie przez dziąsło to pewnosci nie mam:( ) to nocka baardzo kiepska i od rana mega maruda dopiero jak teraz zasnął to troche spokoju:) ale pół godziny go usypiałam i w końcu czopka przecibólowego mu dałam bo męczył się strasznie
jak póxniej babcia przyjdzie to tez do Rossmanna sie wybieram na wieksze zakupy bo promocji dużo

reklama
No u nas też zero słońca:-( Ale na spacer pójdziemy, bo mam już dość siedzenia w domu. Najgorsze że muszę chodzić po mieście bo deptak nad jeziorem remontują i zerwali całą nawierzchnię. Niby ma być pięknie ale pewnie jak mała już będzie za duża na spacerki w wózku:dry:

I ja się witam zimową porą :baffled::dry::baffled:
ja nie wiem, co to w tym roku ta zima wyczynia :angry:
no bo ileż można? :dry:
ale natt, masz rację; na szczęście już znacznie bliżej do wiosny, niż dalej...
w sumie to jakby nie było za 3 tyg. Święta Wilkanocne :-)

ja od rana juz ogarnęłam chate, Młody mi teraz zasnął, więc mam chwilkę, żeby posiedzieć i nadrobic zaległości :-)

Anet, oby już Karolinka wyzdrowiała, bo obie się umęczycie przez tą gorączkę bidulki... :-(
ciekawe, jak tam Jasieniek, bo o nim też satle myślę, by jak najszybciej do domku wrócił, zdrówiusieńki ma sie rozumieć :blink:

Witajcie;-)
Z Jasiem coraz lepiej, kupek już nie robi, nie gorączkuje, przybiera na wadze (dziś 8340), je ładnie i dużo się uśmiecha:-)badania ma rozpisane dopiero na poniedziałek więc czeka nas kolejny wekend w szpitalu...a trochę mi smutno bo dziś wychodzi większość dzieciaczków w tym te co zostały przyjęte razem z Jasiem i tylko on biedulek tak długo na oddziale będzie siedział...ale z drugiej strony lepiej już wytrzymać te 2-3 dni i porządnie się wyleczyć niż potem po kilku dniach znów wracać nie wiadomo na ile...
Anet trzymam bardzo mocno kciuki żeby Karolinkę wysypało, ech aż mi się przypomina jak równo tydzień temu na próżno czekałam na Jasiową wysypkę...
Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa i modlitwy (oczywiście prosimy o jeszcze troszkę), Jasiulek bardzo serdecznie pozdrawia ciocie z bb:

Załączniki

• Jasiulek..jpg
    Jasiulek..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 50
hej dziewczyny:-D
u nas po staremu:-D:-D:-D

Jasiu wracaj do zdrowia:-D:-D:-D

moja wczoraj pierwszy raz jadla rybke i wciela caly sloik:szok::-D
przy tym zrobila kupke i zapachy pierwsza klasa po polaczeniu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

uszylam malej zakiet i spodnie... co sadzicie o tym?

Załączniki

• Zdjęcie060..jpg
    Zdjęcie060..jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 51
hej dziewczyny:-D
u nas po staremu:-D:-D:-D

Jasiu wracaj do zdrowia:-D:-D:-D

moja wczoraj pierwszy raz jadla rybke i wciela caly sloik:szok::-D
przy tym zrobila kupke i zapachy pierwsza klasa po polaczeniu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

uszylam malej zakiet i spodnie... co sadzicie o tym?

Basia kobieto rewelacja!! Ty masz talent a tak jak mozesz zdradzic ile cie to kosztowało materiał itp. bo wygląda cudnie

Witam
Jasienku wracaj do zdrowka, sliczny z ciebie dzieciaczek :)
Basiu podziwiam za cierpliwosc bo ja tez krawcowa ale takij dlubaniny to ja nie lubie wole duze sztuki:)
U nas bialo , chyba oszalala ta zima ja kurtke na wiosne kupilam a Madzia jeszcze w niej nie byla i niedlugo mi z niej wyrosnie
Musze dzis troche poleniuchowac bo noc nialam do d...
Co chwile ktoras sie budzila i wstaly juz o 6.30 , powariowaly dzis te moje dziewczyny

reklama
poszla na to moja stara spodnica:-D:-D:-D
raptem godzina roboty... bez wykroju... odrysowane z bluzy i spodni:-D:-D:-D:-D
spodnica miala 1.50 szer i okolo 80 dlugosci:-D
wystarczy jeszcze na mini:-D:-D
jedna spodnica a trzy rzeczy... ile kasy zaoszczedzone:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry