reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam piątkowo

Magda fajnie ze juz z Jasiem lepiej, ale serce sie kraje jak patrze na to zdjęcie, biedulek malutki, najgorsze juz za wami, teraz już bedzie tylko lepiej! Cezkamy na was po weekendzie więc ;-)

Anet ciesze sie ze z wysypki Kropeczki razem z tobą ;-) przynajmniej sie wyjaśnilo co jej było ;-)

Basia super ten komplecik dla Oliwki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja ma już trzecią drzemke dzisiaj! Zdążyłyśmy sie naspacerować w słoneczku a po powrocie się rozpadało ale teraz to mi już wszystko jedno jaka pogoda za oknem bo nigdzie sie nie wybieram :-D

Mi tez by sie pasemka juz przydaly,bo jeszcze jedno ciecie i nie bedzie po nich sladu:sorry2:
Kropcia tez 3 drzemke wlasnie uskutecznia:-D
Dzis juz wiecej zjadla,wiec widac ze do zdrowia wraca:-)
Malinka,a ty mialas sie pochwalic swoimi stroikami,o lie dobrze pamietam....czy moze przegapilam a juz pokazywalas?:baffled:

Dziewczyny,czy ta wysypka po 3 dniowce to swedzi?
Bp moja jakas maruda na wieczor sie zrobila,a jak ja paluszkami szuram po glowce,to slucha tylko....dodam ze glowka cala w kropeczki:sorry2:

acha to dzieki za informacje Aniu....moze znow ciemieniucha ja dopadla

Sie juz pozegnam,ide robic pisanki...pa,do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
no to dobranoc laski
moje dziecko już śpi
Anet cieszę się że Kropeczka jest w kropeczki :) Wiesz, że już koniec choróbska;)
Magda twój Jasiu taki uśmiechnięty i gdyby nie ten welfron to w życiu bym nie powiedziała że jest w szpitalu! Wracajcie szybko do domu;)

I ten kto mi przysłał śnieg ma wpierdziel. Już tak ładnie było:( I znowu ta paskudna zima:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry