reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
poszla na to moja stara spodnica:-D:-D:-D
raptem godzina roboty... bez wykroju... odrysowane z bluzy i spodni:-D:-D:-D:-D
spodnica miala 1.50 szer i okolo 80 dlugosci:-D
wystarczy jeszcze na mini:-D:-D
jedna spodnica a trzy rzeczy... ile kasy zaoszczedzone:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok:No to ja chyba za szycie sie wziac musze:baffled::baffled:Zartuje bo mam do tego dwie lewe:dry:Ale talentu gratuluje na ciuchach napewno zaoszczedzisz:shocked2::shocked2:

reklama
Jejku, Jasiu bidulku Ty :-(:-(:-( ale dobrze, że się tak pięknie usmiechasz :-) (tylko ten wenflon w główce brrr... :szok::baffled::-(). Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

basia, tylko pozazdrościc takiego talentu kobieto! Będą się miały dobrze Twoje dziewczyny z taką zdolna mamą, co to z "niczego" takie cuda umie wyczarować :tak: super!

My właśnie po obiadku, tylko ten mój mały cwaniak nosem na jajo w obiadku kręci :dry: ale w końcu zjadł wszystko :-p Aaa, część musiałam z siebie zbierać, bo mu się nieźle kichło :-D

Ja tylko wpadłam dobranoc powiedzieć, bo jak zwykle czekam aż mój smyk zaśnie.
Anetko ucałuj Kropeczkę kochaną i niech jej już to choróbsko pójdzie precz! Ciocia każe!
Efe,calus pomogl od cioci...he,he....bo rano jak wstala to ja wysypalo:-Dod pipki po czubek glowy,cala w krosteczkach....teraz moja Kropcia w kropeczkach jest:-D:-D:-D
Tak Anet musi byc całkowicie bez goraczki, u nas wysypka pojawila sie po okolo 12 godz bez temperatury.

Witam i uciekam bo w domu mam mruczki, jeden zazdrosnik a drugi wstal o wpol szostej:szok:
No to fajnie,bo moja tez dzis o 5.30 wstala,he,he....zmowily sie nasze dzieciaczki czy jak....:-D:-D:-D
Witajcie;-)
Z Jasiem coraz lepiej, kupek już nie robi, nie gorączkuje, przybiera na wadze (dziś 8340), je ładnie i dużo się uśmiecha:-)badania ma rozpisane dopiero na poniedziałek więc czeka nas kolejny wekend w szpitalu...a trochę mi smutno bo dziś wychodzi większość dzieciaczków w tym te co zostały przyjęte razem z Jasiem i tylko on biedulek tak długo na oddziale będzie siedział...ale z drugiej strony lepiej już wytrzymać te 2-3 dni i porządnie się wyleczyć niż potem po kilku dniach znów wracać nie wiadomo na ile...
Anet trzymam bardzo mocno kciuki żeby Karolinkę wysypało, ech aż mi się przypomina jak równo tydzień temu na próżno czekałam na Jasiową wysypkę...
Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa i modlitwy (oczywiście prosimy o jeszcze troszkę), Jasiulek bardzo serdecznie pozdrawia ciocie z bb:
Ciesze sie bardzo ze juz lepiej z Jasiem,a bidluek jak on strzsznie wyglada z tym weflonem w glowce,az mi sie lzy zakrecily w oczach....ale mimo wszystko widze ze pogodny jest....trzymam kciuki za was dalej....

Basia,no zakiet pierwsza klasa,kiedy ty kobieto masz czas na szycie,bo ja jak tylko siadam do maszyny(juz dawno nie siedzialam przy niej:no:)to Karola sie drze:szok:
a tez bym cos poszyla malej,kurcze ale nie mam w domu owerloka:no::-(

Bylismy dzis tez z rana na wizycie u pediatry,w sprawie tego przeswietlenia czy trzeba robic,no i nie bylo potrzebne,pani doktor stwierdzila ze goraczka na 3 dniowke byla,a nie na oskrzela,osluchowo dalej czysto,wiec obylo sie bez przeswietlania Kropeczki:tak::-)
Pochwalila mnie za pieknie postawione banieczki,na plecach u corci...he,he....:-D

Ostatnia edycja:
Anet - super ta pisanka! Jutro zabieram się do roboty:) nie wiem tylko (może nie doczytałam) co trzeba zrobić na końcu, żeby pisanka się nie rozpadła. - proszę o instrukcję ;)
Wklejam fotke w zalacznikach,jak wyglada od spodu pisanka....
ja tez nie mam... lece zygzakiem... a co:))
No wsumie dla takiego malenstwa to mozna,chociaz ja nie lubie obrzucac zygzakiem.....:baffled:

Załączniki

• P1020050..jpg
    P1020050..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 27
  • P1020049..jpg
    P1020049..jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 32
  • P1020048..jpg
    P1020048..jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 31
musze sprobowac tej pisanki.... fajne da zabicia czasu:-D:-D:-D
sa piekne:-D:-D:-D
u mnie to jest jak u malaza lub pisarza... mam wene i choby nie wiem co musze szyc:-D:-D:-D
ale to tylko chwilowe odchyly:-D

Ostatnia edycja:
Jasieńku wracaj szybciutko do zdrówka całkiem i do domku do mamusi, buziaki od ciotek aaa i modlitwa za Was :tak:

Anet, to wreszcie macie za sobą ten cięzki bój teraz juz z górki...:-D
Baśka super strój dla małej uszyłaś :tak:

a ja wlasnie korzystając z chwilki wolnej włosy sobie robiłam :-D a teraz kawka :-D

Jasiu dużo zdrówka!!
I dla wszystkich chorych dzieciaczków również zdrówka!!

Basia ubranko super!!
Anet te pisanki są świetne!!

A ja jutro mam gości a burdel w domu jak cholera i nic dziś nie posprzątałm aż wstyd ale tak mi się nie chce :(((((((( ale jak tylko mały zaśnie to się wezme za robote i na spokojnie sobie sprzątne i mojego też zagonie a co jego graty też po domu się pałętają!!
Mika a co z włoskami robiłaś??
Moim to już słońca brakuje bo blask straciły a tak lubie mój blond,a teraz taki matowy jakiś :/

reklama
Jasiu dużo zdrówka!!
I dla wszystkich chorych dzieciaczków również zdrówka!!

Basia ubranko super!!
Anet te pisanki są świetne!!

A ja jutro mam gości a burdel w domu jak cholera i nic dziś nie posprzątałm aż wstyd ale tak mi się nie chce :(((((((( ale jak tylko mały zaśnie to się wezme za robote i na spokojnie sobie sprzątne i mojego też zagonie a co jego graty też po domu się pałętają!!
Mika a co z włoskami robiłaś??
Moim to już słońca brakuje bo blask straciły a tak lubie mój blond,a teraz taki matowy jakiś :/
Farbe nakładałam i tak w biegu by zdążyć zanim Karolinka sie obudzi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry