Milosz jak dostał te wysypke tez był marudny, nawet apetyt stracił wtedy na dwa dni a podczas goraczki ładnie jadł. Nie wiem czy go swędziała ale na głowce tez miał najwięcej
No wlasnie moja jak dzis wstala,to juz cala w kropki...glowa,cale czolo,policzki,szyjka,brzuszek....na nogach tez

a i jesc tez nie za bardzo,a jak goraczke miala to tez nie jadla:-(
Teraz zupke chetniej,a kaszki nie chce,tylko cycus i zupka...ale dobrze ze i to zjada
witam sobotnio
u nas zero i śnieżyca śnieżyca i.......
zła jestem jak nic
ale popołudniu musimy wyjsć bo idziemy na małą imprezkę
PROPOZYCJA KOLAŻU PÓŁROCZNEGO
jesli są chętne prosze słać do mnie na maila fotki,a zrobimy sobie kolaż,a potem na roczek nastepny
potrzebne tez sa fotki dla Deli do stronki wiec od razu ślijcie tez do niej
podaje namiary
kargab@poczta.fm
tylko podpisujcie maile,żeby wiedziała od kogo
Iwonko,a te fotki to same maluszki maja byc?Czy z nami mamusiami?
No i do kiedy trzeba doslac,bo jak z mamusiami,to ja teraz nie dam rady cyknac,bo ona w te kropki cala jest...a jak same maluszki,to cos tam z kompa wybiore

;-)
Witam sobotnio
U nas tez zima

...a i snieg jeszcze sypie...wrrr....
Karola dzis znow przed 6 wstala,a w nocy co chwile sie budzila...no myslalam ze dzis oszaleje,bo sie nie wyspalam strasznie....a jeszcze zamiast sie wczesniej polozyc to pisanki klepalam do 12 w nocy

,no i dzis oczy na zapalki

Gosi sprzedaj dzisiaj brejdakowi-zabiera ja do kina na "Ksiezniczke i zabe"...juz sie doczekac nie moze...he,he....
A mlodsza panna spi juz od 8 bo taka maruda ze hej byla,wiec ja do wozka zapakowalam i spi

Teraz lece cos na obiad wykombinowac i chate ogarnac...a jeden plus z tego rannego wstawania to to ze juz 2 pralki mi sie upraly

Milego wekendu zycze!!!