reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny,czy ta wysypka po 3 dniowce to swedzi?
Bp moja jakas maruda na wieczor sie zrobila,a jak ja paluszkami szuram po glowce,to slucha tylko....dodam ze glowka cala w kropeczki:sorry2:
Milosz jak dostał te wysypke tez był marudny, nawet apetyt stracił wtedy na dwa dni a podczas goraczki ładnie jadł. Nie wiem czy go swędziała ale na głowce tez miał najwięcej

reklama
witam sobotnio
u nas zero i śnieżyca śnieżyca i.......
zła jestem jak nic
ale popołudniu musimy wyjsć bo idziemy na małą imprezkę

PROPOZYCJA KOLAŻU PÓŁROCZNEGO

jesli są chętne prosze słać do mnie na maila fotki,a zrobimy sobie kolaż,a potem na roczek nastepny
potrzebne tez sa fotki dla Deli do stronki wiec od razu ślijcie tez do niej
podaje namiary kargab@poczta.fm

tylko podpisujcie maile,żeby wiedziała od kogo

Ostatnia edycja:
Milosz jak dostał te wysypke tez był marudny, nawet apetyt stracił wtedy na dwa dni a podczas goraczki ładnie jadł. Nie wiem czy go swędziała ale na głowce tez miał najwięcej
No wlasnie moja jak dzis wstala,to juz cala w kropki...glowa,cale czolo,policzki,szyjka,brzuszek....na nogach tez:szok:
a i jesc tez nie za bardzo,a jak goraczke miala to tez nie jadla:-(
Teraz zupke chetniej,a kaszki nie chce,tylko cycus i zupka...ale dobrze ze i to zjada:happy2:
witam sobotnio
u nas zero i śnieżyca śnieżyca i.......
zła jestem jak nic
ale popołudniu musimy wyjsć bo idziemy na małą imprezkę

PROPOZYCJA KOLAŻU PÓŁROCZNEGO

jesli są chętne prosze słać do mnie na maila fotki,a zrobimy sobie kolaż,a potem na roczek nastepny
potrzebne tez sa fotki dla Deli do stronki wiec od razu ślijcie tez do niej
podaje namiary kargab@poczta.fm

tylko podpisujcie maile,żeby wiedziała od kogo
Iwonko,a te fotki to same maluszki maja byc?Czy z nami mamusiami?
No i do kiedy trzeba doslac,bo jak z mamusiami,to ja teraz nie dam rady cyknac,bo ona w te kropki cala jest...a jak same maluszki,to cos tam z kompa wybiore:tak:;-)

Witam sobotnio
U nas tez zima:baffled:...a i snieg jeszcze sypie...wrrr....
Karola dzis znow przed 6 wstala,a w nocy co chwile sie budzila...no myslalam ze dzis oszaleje,bo sie nie wyspalam strasznie....a jeszcze zamiast sie wczesniej polozyc to pisanki klepalam do 12 w nocy:baffled:,no i dzis oczy na zapalki:sorry2:
Gosi sprzedaj dzisiaj brejdakowi-zabiera ja do kina na "Ksiezniczke i zabe"...juz sie doczekac nie moze...he,he....
A mlodsza panna spi juz od 8 bo taka maruda ze hej byla,wiec ja do wozka zapakowalam i spi:happy2:
Teraz lece cos na obiad wykombinowac i chate ogarnac...a jeden plus z tego rannego wstawania to to ze juz 2 pralki mi sie upraly:-D:-D:-D
Milego wekendu zycze!!!:happy2:

fotki do kolażu poprosze w dwóch wersjach czyli jedno samo dziecko i drugie z mamusią
im szybciej poprzysyłacie tym lepiej,ale nie ma pośpiechu bo poczekam na fotki bo wiadomo nie każdy w weekend zagląda

dzień dobry w sobotę :-)
u mnie za oknem zimno, śnieg czasami pada a w nocy był deszcz :baffled::baffled::baffled: gdzie ta wiosna???
piwonia, oba zdjęcia wysyłać do ciebie? a zdjęcie dziecka ma być w całości czy np. może być sama twarz?
miłej soboty ;-)

reklama
Ciesze się ze u Jasia lepiej i że Kropeczka w kropeczki :)
MY BO BARDZO CIĘZKIM popoludniu, nocce i poranku - mega płacz...ale teraz spi wrezszcie bez nurofenu sie nie obyło:( wczoraj wyszedł młodemu ząbek i jeszcze jeden totalnie na wylocie, do tego katar i kaszel i jest normalnie masakra:( jeść nie chce, tylko (.) ale i tak co chwila z pąłczem się odrywa - pewnie go bardzo boli
na kolaż się pisze oczywiście, zdjęcia jakies wybiore ale chyba wieczorkiem, teraz tylko na moment siadłam na kawke i zaraz za sprzatanie bo tesciowie dzis przyjezdzają no i generalnie w domku syf już...

Basia- super komplecik!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry