reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale pustki weekendowe...
Narzekam a sama dopiero zajrzałam hihi ale przymus większy bo net coś nawalił.
Aneczko gratulujemy postępów Julii!!! W końcu się mama doczekała! Buziaki od ciotki proszę dać!

My nadal bezzębne i niech tak zostanie jak najdłużej. Wcale się mi nie śpieszy do pogryzionych brodawek np. Ostatnio moje dziecko i tak zaczyna się bawić brodawką. Odsuwa się przy jedzeniu i sobie ogląda. Ile ja się muszę teraz nawalczyć żeby ją w spokoju nakarmić... Ale to chyba nie na ten wątek wywody. Kurde tyle już wątków że się gubię. Sorki.
Zakręcona dziś jestem bo się po mieście nachodziłam, dziecko w rossmannie obkupiłam, masę kasy wydałam...ech życie.

reklama
Witam sobotnio:)

Basiu piekny ten komplecik, zazdroszcze talentu, ja nawet guzik krzywo przyszyje hehe

Aneczko gratuluje zebolka! :) u nas nadal zero:)

Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka

Ja sie rozchorowalam, mam zapalenie gardla i oskrzeli, oby mala sie ode mnie nie zarazila tfu tfu! Niestety jak na zlosc jest teraz marudna okropnie...

Milego popoludnia

Witam wieczornie

Aneczka gratulacje za zębolka i postepy Juleńki :-D

U mnie Małgosia coś z brzuszkiem, wymiotuje mi, nie wiem od czego, mam nadzieje ze nie żaden wirus tfu tfu :sorry2:

Mola
zdrówka życze.

Ja dałam dziecku się wyspać po południu i teraz mi nie chce zasnąć :( No ale co miałam zrobić budzić na siłę? Po dwóch spacerach dzisiaj była jakaś taka rozbita a raczej wybita z rytmu dnia. Teraz mruczy w łóżeczku...

No puściutko tu dzisiaj niemożliwie. Mam nadzieję, że na imprezach jesteście albo gości macie no albo się przytulacie do mężów swych...

Efe Miłosz tez cos dzis zansąc nie mógł teraz dopiero klapnął. Do tego nauczył sie dziś piszczeć cos jak szczeniaczek albo mały kotek i tak mi piszczał miauczał cały dzień:eek::eek:I nie wiem czy tak piszczy bo cos mu dolega czy dlatego ze tak lubi:baffled:
Puściutko teraz a jak przyjdzie wiosna ciepło to wszystkie na spacery uciekną i podechnie nam BB:sorry2:

Straszne pustki weekendowe,ja też nie zagladałam przez cały dzień bo sprzątałam i jestem urobiona. Wzięłam się wreszcie za porzadne sprzątanie łazienki i kuchnie wypucowałam i teraz padam...jeszcze tylko pranie rozwiesze i chyba pójde spać więc mówię wszystkim dobranoc :-)

edit: moja perła również piszczy i to od kilku dni strasznie! i przyznaje, że na początku się z tego smiałam a teraz już po całym dniu takich pisków nie jest mi do śmiechu :baffled:

Ostatnia edycja:
Oli byla dzis bardzo dzielna... ma juz kolczyki i wyglada slicznie:-D:-D:-D

Basiu poproszę o focie, bo staram się przekonać mojego do kolczyków dla Oli i jak na razie klapa :-(

Piwoniu, a czy mogę poprosić o adresik, na który te foti przesyłać?
I tę samą prośbę mam do Deli.

ania@arcymistrz.pl

ale dzien właśnie usiadła sama w końcu na całej dupce więc już dzień full wypas:P

Gratuluje i ząbka również

fotki do kolażu poprosze w dwóch wersjach czyli jedno samo dziecko i drugie z mamusią
im szybciej poprzysyłacie tym lepiej,ale nie ma pośpiechu bo poczekam na fotki bo wiadomo nie każdy w weekend zagląda

Iwonko prośba, bo straciłam całą pocztę, a raczej zapomniałam zgrać z poprzedniego kompa. Wyślij mi listę i kolaż poprzedni. THX

A tak poza tym witam się. My dziś w kinie mała u babci. Potem zakupy i jutro znów nas nie ma. Jedziemy do znajomych poznanych na porodówce :-).
Mykam na kolacje i spać. Mała dopiero padła ehhh

Efe Miłosz tez cos dzis zansąc nie mógł teraz dopiero klapnął. Do tego nauczył sie dziś piszczeć cos jak szczeniaczek albo mały kotek i tak mi piszczał miauczał cały dzień:eek::eek:I nie wiem czy tak piszczy bo cos mu dolega czy dlatego ze tak lubi:baffled:
Puściutko teraz a jak przyjdzie wiosna ciepło to wszystkie na spacery uciekną i podechnie nam BB:sorry2:

he he Kasia, Adas tez tak piszczy od dawna
a z nowych rzeczy to caluje mnie otwarta buzia obsliniony caly: i obrzydliwe to troche i zmiekczjace serce zarazem :-D
co do pustek weekendowych to ja i na spacerku z marudkiem i pakuje sie ostro a wieczorami jak moje chlopaki spia to wystawiam na ebaya - wszystko co sie da - juz mam 23 rzeczy:tak:
nawet dziewczyny nie zagladam bo bym sie wciagnela na godziny i dzien wyjazdu by mnie zastal w rozsypce ale mysle o was czesto kochane:-)

gratuluje Julci zabka i siadania na cala dupke
ciesze sie ze z Jasiem troszke lepiej( i tak wazy wiecej o wiele w tym szpitalu niz moj Adas niejadek)
duzo zdrowia dla Kropeczki

Piwonia- a ja tez moge doslac zdjecie?

dobranoc kochane

Aaaale cisza :shocked2:

Powiem dzisiaj pierwsza dzien dobry,bo wlasnie sniadanko zjadlam i z herbatka wlazlam do kompa :-D

Jestem sama,meza nie ma-trzeba zrobic przeglad jego firmowego busa,wiec trzeba tu pospawac,tam wymienic,bo to juz swoje latka rzech ma...i tym sposobem wczoraj caly dzien sie papral przy aucie a dzisiaj pewnie tez,pol dnia.

Ja nie wiem co bede dzis robic :dry: pada deszcz ,Wy to macie fajnie...pewnie do rodzicow na obiadek a jaaaa??:-(jak se sama nie ugotuje to nie bede miec:-p

Mala nas z wyra wytargala juz o 6 ...
Jak maz wroci pojade do solarium,wiosna za pasem ,za niedlugo zaczniemy cialka odkrywac a ja blada jak sciana.

Lece pranie rozwiesic-niedziela,dla mnie dzien jak co dzien :-)

Udanego dnia!

reklama
witam niedzielnie
my wczoraj późno wrócilismy i juz kompa nie włączałam
u nas śnieg nadal sypie,starsze pociechy zostawiłam u babci ,dzisiaj po obiadku je odbieramy,jutro zostaje sama na 2 dni bo mąż jedzie w delegacje

ZDJĘCIA MOGA SŁAC WSZYSCY KTÓRZY CHCA BYC NA KOLAZU,WIEC ZAPRASZAM
DLA PRZYPOMNIENIA ADRESIK KARGAB@POCZTA.FM
NA RAZIE MAM TYLKO FOTKI:
KASI I IZABELI

ANIU WSZYSTKO CI POŚLE jak tylko zrzuce i bedzie Ok,bo napotkałam mały problem z tym

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry