reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam się sobotnio:-)
mamy zębola:-D:-D:-D:-D:-D
Gratulacje wielkie za zabka!!!:tak::tak::tak:
Hej!!!

A ja w wolnych chwilach robie te stroiki o właśnie takie:

Zdrówka życze wszystkim!!
Miłej niedzieli!!
Lo matko , sliczne Malinka,sliczne!!:-)

Witam niedzielnie:-)
Mam mega migrene od wczoraj:baffled:wiec juz o 20.30 wczoraj w lozku bylam:szok:
Zdjecia postaram sie do Iwonki przeslac dzis,a do Ani wyslalam juz....
Jestem Jolka,mi tez obiadu nikt nie zrobi:baffled: musze sama,a dzis ledwo patrzylam na oczy,i zapachy przeszkadzaly,chwilami to myslalam ze pawia puszcze:sorry2:ale dalam rade
Karola przez te choroby tylko z mamusia teraz by siedziala,nawet jak tata wezmie na kolana a mnie zobaczy to sie zaraz drze:baffled:, a ja juz wymiekam,nawet spokojnie na siku nie moge wyjsc:baffled::baffled::baffled:

reklama
ja juz w domku
w wielkim deszczu wracaliśmy
moja mała ma gorączke i niewiem od czego,jest nieswoja,mało je :(

mam kolejen fotki od Ani-deli,anety

Malinka śliczne te stroiki i sporo pracy w nie włożyłaś

Ania listy nie mogę ci juz przesłać poniewaz plik uległ uszkodzeniu i przepadł wraz z naprawą laptopa,wiec sama tez zostałam bez listy niestety i nic na to nie moge juz poradzic :(((

Ostatnia edycja:
malinka a jakiego kleju używasz wikol czy coś innego i sznurka czy włóczki

anet15 ja też to teraz przerabiam jak mąż weźmie małego to jest spokój dopóki mnie nie zobaczy a jak już dojrzy to przerąbane chyba kolejne ząbki idą

Ostatnia edycja:
Piwinia,zdjecia przed chwila wyslalam,a co do goraczki,to moze ta 3 dnoiwka jednak przez neta sie roznosi...zartowalam.....mam nadzieje ze to nic powaznego,moze zeby beda wychodzic?
A mnie dalej glowa boli:-(,zwariowac idzie:sorry2:
Mala jeszcze dokucza,ciagle na raczki tylko....a maz poszedl z Gosia do sasiada(maja corke w podobnym wieku co Gosia,to sie pobawia):happy2:
Deli,a to haslo nie jest zniesione w stronce dla maluszkow?Bo kurcze chcialam wejsc,a gdzies zapodialam jakie bylo,no i lipa:baffled:

Ostatnia edycja:
czesc Dziewczyny!
Czasu brakuje.. Oj brakuje.. W weekendy chce jak najwięcej z Małą byc i naładowac akumulatory przed tygodniem..
Dzis bylismy na fajowym spacerku i kaczki karmilismy a Zosia się tak w głos smiała jak chyba nigdy :) te kaczki ją rozbawiły :)
Aneczka gratulujemy zębolka :)
Malinka sliczne te stroiki! :)
Piwonia ja też bym chciała byc na kolażu :) poszukam jakis zdjęc i wyslę :) ale myslę że dopiero jutro..
Kurcze.. Prawie nic nie odpoczęłam w ten weekend.. Tak szybko zleciał..
Dzis na obiad sobie na kebaba poszlismy :) A Zosia siedziała w wozku i wszystko obserwowała i była na maxa zadowolona :)
Oki mykam do moich :) miłego wieczorku :)

Dzięki dziewczyny fajnie że się podobaja dziś nakręciłam 10 a teraz jajka musze zrobić bo nie mam żadnego a nie chce mi się i chyba na dziś sobie odpuszczę i pójde spać bo mały właśnie usnął przy zabawie w naszym łóżku :dry:
Taszka wikolu nie mama więc na wode z cukrem robie :blink:

Piwonia mam nadzieje że malutkiej już lepiej!Zdjęcia jutro Ci prześle.

MIŁEGO WIECZORKU DOBRANOC!!

reklama
Dobry wieczór wszystkim. Do Szczecina wróciła zima ;( brrrr... mogłaby iść już i nie wrócić. Odliczam godziny do wtorku - mają mi sciągnąć gips w końcu. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, ze wsystko dobrze się zrosło i będę miała uwolnioną nogę ;)

Dziś odkryliśmy, że Hania nie lubi szpinaku :)

Malinka - śliczne stroiki :)
Piwonia - czy nowe forumowiczki (jak ja) też będą miło widziane na kolażu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry