reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam niedzielnie
my wczoraj późno wrócilismy i juz kompa nie włączałam
u nas śnieg nadal sypie,starsze pociechy zostawiłam u babci ,dzisiaj po obiadku je odbieramy,jutro zostaje sama na 2 dni bo mąż jedzie w delegacje

ZDJĘCIA MOGA SŁAC WSZYSCY KTÓRZY CHCA BYC NA KOLAZU,WIEC ZAPRASZAM
DLA PRZYPOMNIENIA ADRESIK KARGAB@POCZTA.FM
NA RAZIE MAM TYLKO FOTKI:
KASI I IZABELI

ANIU WSZYSTKO CI POŚLE jak tylko zrzuce i bedzie Ok,bo napotkałam mały problem z tym

Hej. Ja siedze z kawka i się wkurzam mam szukac dla matki jakiegos towarzystw polsko-niemieckiego w moim mieście i nie moge nic znależc.
Iwonka Ann dosle ale po wtorku, bo narazie ma napięty hormonogram.
Jolka tez mi nikt obiadu nie ugotuje jak sama nie zrobie, wiec robie dzis skrzydełka zapiekane i ziemniaczki z surówką, mniam, no i chyba moj kotek sie obudził ten ma spanie ekspresowe 20 minut i wyspany, znów ma katar ale jakos odpukac bez lekarza sie obywa.
mewa współczuje tego pakowania, a Adas super jak całuje. My sie bawimy w kosi kosi łapci i bardzo mu sie to podoba, a kuku tez jest fajne. a z nowych rzeczy to że zaczyna troche łapać równowage jak siedzi wiec mamy postęp. Nocki odpukać też ladnie przesypia zdarza mu sie koło piątej na mleczko wstać ale to w sumie dobrze bo w dzien woli posiłki stałe.
Pozdrawiamy i miłej niedzieli

reklama
ze zdjeciami sie nie pali,wiec bede czekała po weekendzie pewno wiecej sie posypie
a ja postarm sie na bieżąco informowac,zeby wszystkie miały szanse sie na kolaż załapać

Witam sie neidzielnie czyli leniwo :)
Kto to mowil ze ta goraczka przez neta sie przedostaje????:-D
No to chyba nas dopadla:-D
Moja corcia wczoraj 38.9 rano i wieczorkiem 39.0 , bylysmy na dyzuze ale wszystko ok i twraz tez juz jest dobrze 37.5

Witam ja na chwilkę
Iwonko dziękuje ślicznie za maila :-)
Na wątku o stronce zamieściłam osoby od których dostałam zdjęcia :-)

Mykam się ubierać miłej niedzieli papapa

Witam na chwilkę
potłuczona, bo Młody przechodzi samego siebie, nocki są okropne.
Od dziś zaczynam oduczanie od nocnych alarmów, może to potrwać, ale wygląda na to, że trzeba Pietrka przetrzymać i niech płacze :(, a ryk to on ma niezły-pól bloku budz jeśli nie cały.

Zdróweczka dla wszystkich
Jak ustawię Kawalera, to będę miała czas wieczorami i wtedy pozapoznaję się z nowościami.

Ostatnia edycja:
Hej!!!
My wczoraj gości mieliśmy i imprezka mała się zrobiła.Mały był tylko marudny nie wiem czemu....
A cos mi jedzonka nie chce jeść odwidziało mu się na dobre i nawet jabłuszko jest beeee:szok::baffled:
A ja w wolnych chwilach robie te stroiki o właśnie takie:

Zdrówka życze wszystkim!!
Miłej niedzieli!!

Witam niedzielnie....
Uff dopiero co sie usiadłam na tyłek z kawką :tak:
U nas sniezyca wielka, zero widocznosci na świat :baffled: czy ta zima nas opuści? :dry:

Malinka REWELACJA, KURCZE NA HANDEL Z TYM hihi ja pierwsza kupuje :-D:-D:-D:-D:-D

MIłej niedzieli wszystkim...

aaaa zdjęcia ja musze dopiero zrobic....:nerd: :confused: małej to mam sporo ale z mamusią? kiepska sprawa:nerd: uff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry