Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-hehe mju - witam w klubie, ja wczoraj nadrobiłam moje masakryczne zaległości ale padłam i już nie miałam sił pisać :-)Ło matko nadrobiłam (tylko główny) siedzę przy kompie od 21... Oczy mi się juz zamykają...
MADZIA ja nic nie wiedziałam o chorobie Jaśka Twojego ale od dziś się dołączam z modlitwą! Ciesze się, że już lepiej!
BAŚKA za Twoje chorowitki i Ciebie też kciuki trzymam!
EFE ja się kiedyś odchudzałam z dietą na Vitalia.pl i tam Ci dopasowują dietę dla Ciebie i była tam dieta dla mam karmiących - tylko, że to jakoś płatne było...
U nas powolutku. Jutro muszę iść z młodym do dok bo coś furka strasznie... zresztą on prawie cały czas furka i ja już głowy nie mam od czego to:-
confused:
PIWONIA poproszę jutro M żeby nam jakieś foty strzelił

przez dwa dni byłam sobie "dorobić" a mój M. się zajmował od rana do 14 Marcelem i go tak wywietrał że jak przyszłam o Marcel cały lodowaty od stóp do głów, nakrzczałam a M focha strzelił
ah te dzieci... ;-)

Mju widziałam i se teścik nawet strzeliłam ale ceny na końcu mnie powaliły więc grzecznie powiem dziękuję
EFE ja się kiedyś odchudzałam z dietą na Vitalia.pl i tam Ci dopasowują dietę dla Ciebie i była tam dieta dla mam karmiących - tylko, że to jakoś płatne było...
[/B]

Na szczęście słońce świeci i jest nadzieja że uda mu się choć trochę to rozpuścić, bo już mam dość.

. Mnie w innym pokoju łży leciały ciurkiem, a Młody wydzierał się w łóżeczku. Na szczęście ok 22 usnął i już nie śmiał mnie w nocy wzywać, choć czuwałam i słyszałam, że czsem sie poprzewracał w łóżeczku. Wzięłam go po 4 na jedzonko i później przed 7 i do tej pory spokojnie się bawi na łóżku obok.