reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe przez pierwsze 2-3 dni odwuwasz głód potem już nie ja musiałam sie zmuszac ,żeby wyszło te 5 posiłków dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .To przez to ,że węglowodanów nie spozywasz one powoduja uczucie głodu i apetyt na słodkie.A zobaczysz jak cellulitis zschodzi po tym a jaki brzuszek płaski sie robi miodzio .Mój małz miał ogromny brzuchol piwny i co po 2tyg. tylko wspomnienie na zdjęciach .

Neverend co tam masz za obrazy na płótnie w linku co to jest ?

reklama
Witam,
Zima za oknem :-( aż sie wychodzić nie chce.
Chogata kusisz tą dietą, a ja tak nie lubie sobie odmawiać czegokolwiek.

Ide poczytać i potem wrócę.

Ja do tej diety podchodziłam tak samo ,że boń boże nie będe se nic odmawiać ale jednak w końcu waga zwycieżyła bo nie chciała drgnąc nawet.Ale w necie znajdziesz na wszystko przepisy nawet na dietetyczna nutelkę jakby słody sie zachciało a nadal chudniesz.Ja w razie W ratowałam sie tatarem bo go uwielbiam .

Chogata to jak wygląda np. twoje jedzenie dziś? Inaczej jadłospis?
Kusisz

Ja Deli pisałam ,że zaczynam znów od piatku bo na czas przyjazdu babci musiałam zarzucic dietke .Popatrz na ten blog ja sie nim troche in spirowałam i masz tam ogólne zasady .Ach jest jedno ale dietka za tania to nie jest .Tym bardziej ,że u nas coś w wersji light już ma swoją cenę .Ale trudno.
Protal II
Sałatkę z tuńczyka i jaj polecam i ta z paluszków krabowych tyż choc sama tych pluchów nie cierpie.Ja nieraz zastepuje grilowanymi krewetkami.

reszte przepisów mam z vitalii tam dziewczyny prawdziwe perełki wyczarowywują .

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry