reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Anetko, współczuję. MNie czasem też tak bierze i z 3 dni potrafi głowa trzaskać, masakra. Wczoraj wieczorem mnie bolała i się bałam, ze się zacznie ta parodniówka, ale całe sczęscie przeszło. A brudną kuchnię olej - leż i odpoczywaj kiedy tylko się da.

reklama
Anetko współczuje bo wiem co to znaczy, w zeszłym miesiacu miałam mega migrene z wymiotami i tak jak mówi enka daj spokój z kuchnią połóż się na łóżku, weź moze jakieś prochy, jak się dzidzią nie ma kto zająć to posadz obok daj wszystkie zabawki niech się bawi a ty troche moze odpoczniesz.Trzymam kciuki żeby jak najszybciej Ci przeszło.

hej

u nas ok, gości miałam cały weekend i teraz musze sprzątać :/

ale juz rąknie czuje więc poczytam troche

zdjęcia poszukam i wyśle

Efe powodzenia w dietce, jestem z tobą. Ja bym potrzebowała taką dietę żeby było mozna jeść słodyczy ile sie chce :-D

a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju

mała jak idzie spać to najchetniej całą poduszke by zjadła chyba rzeczywiscie ta gorączka od ząbków,bo wściekła i marudna chodzi
starsza zasmarkana na maxa i jak wiosna nie przyjdzie to mi sie rozłoży,a ja chce mała szczepic pod koniec miesiaca i chrzciny zrobic w końcu

Ostatnia edycja:
Efe przez pierwsze 2-3 dni odwuwasz głód potem już nie ja musiałam sie zmuszac ,żeby wyszło te 5 posiłków dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .To przez to ,że węglowodanów nie spozywasz one powoduja uczucie głodu i apetyt na słodkie.A zobaczysz jak cellulitis zschodzi po tym a jaki brzuszek płaski sie robi miodzio .Mój małz miał ogromny brzuchol piwny i co po 2tyg. tylko wspomnienie na zdjęciach .

Neverend co tam masz za obrazy na płótnie w linku co to jest ?
A mnie mógłby ktos oświecic co to za dieta???Chyba znów zaczyna mnie ciagnac w jej strone tylko kopa brak ale jak tak ładnie piszesz Chogata o tym płaskim brzuchu, hmmm marzenie
Efe nie nie odrazu wyrobił mu si nawyk nie budzenia w nocy nadal mu sie zdarza budzic, czasem nie wiem od czego to zalezy ale jedno wiem napewno moje dziecko musi być najedzone zeby pospac, zreszta on od początku przejawiał dyspozycje do długiego spania w nocy

Anetko oby Ci migrena szybko przeszła bo już tyle dni współczuje!
A mi się chyba zator zrobił no masakra mam prawą pierś u góry twardą gula sie zrobiła boli strasznie rano myślalam że mały wyciągnie ale tylko się powiększa!!
Mój przyszedł z pracy i od razu do wyrka bo tak go coś rozkłada.
ja mykam do kuchni zrobie sobie obiadek na jutro bo mały mi właśnie poszedł spać!

Hej moje dwa domowe żarłoczki śpią słodko już 2h a ja czytam przepisy do diety.
Efe przez pierwsze 2-3 dni odwuwasz głód potem już nie ja musiałam sie zmuszac ,żeby wyszło te 5 posiłków dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .To przez to ,że węglowodanów nie spozywasz one powoduja uczucie głodu i apetyt na słodkie.A zobaczysz jak cellulitis zschodzi po tym a jaki brzuszek płaski sie robi miodzio .Mój małz miał ogromny brzuchol piwny i co po 2tyg. tylko wspomnienie na zdjęciach .
Chogatko dobrze że mi napisałaś o tym głodzie bo pomyślałam że ja jakaś dziwna nienażarta jestem, bo od rana do lodówki zaglądam.:-D I powiem, że nie jest tak źle tylko tej wody nie mogę pić. Wolę herbatę. Mój mnie gania za słodzik, bo podobno rakotwórczy:wściekła/y: To mu się odgryzam że fajki jego też a jednak nie rzuca.:wściekła/y: A serio to nie wiedziałam, że tak do chleba przyzwyczajona jestem. Pierwszy mój odruch to chwycenie za chleb. Ale staram się, staram.
A przepisów jest mnóstwo. Ja znalazłam takie cóś: Przepisy - francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Przepisy - Forum Wizaz.pl i oczywiście stronę którą podała Chogata.
I fazę sobie zaplanowałam 7 dniową. A jak da radę to i 10 dni. Bo bym chciała jeszcze te kg po rzuceniu palenia zrzucić. Ale zobaczymy.

Anetko współczuję bólu głowy.
Iwonko kibicujemy tu Ali z Gabi. Oby to ząbek był:-) U nas cisza...
Kasiu moja nawet obiad wczoraj o 18 zjadła o 19 dwa (.) i o 20 200ml kaszki mleczno-ryżowej i na bank to nie z głodu obudziła się o 1:wściekła/y:

Efe tylko słodzik z apteki słodzony aspartamem bo te marketowe to chyba cyklamen czy jakoś tak.A słodzik to róznie mówią zalezy jaka ankieta .Ja ratowałam sie też coca-cola zero bo można .Tylko musisz pić duzo bo niby mogą nerki wysiąść.

reklama
moja maruda już śpi 20 minut,mam nadzieje,ze bedzie spokojna nocka bo jestem sama
starsza szybko kuruje Fervexem bo jest targiczna,oby skończyło sie tylko na katarku
ja mam dość dzisiejszego dnia juz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry