Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iwonka, Ania, zdjęcia poszły do Was, mam nadzieje że duzy rozmiar nie bedzie problemem...![]()
A mnie mógłby ktos oświecic co to za dieta???Chyba znów zaczyna mnie ciagnac w jej strone tylko kopa brak ale jak tak ładnie piszesz Chogata o tym płaskim brzuchu, hmmm marzenieEfe przez pierwsze 2-3 dni odwuwasz głód potem już nie ja musiałam sie zmuszac ,żeby wyszło te 5 posiłków dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .To przez to ,że węglowodanów nie spozywasz one powoduja uczucie głodu i apetyt na słodkie.A zobaczysz jak cellulitis zschodzi po tym a jaki brzuszek płaski sie robi miodzio .Mój małz miał ogromny brzuchol piwny i co po 2tyg. tylko wspomnienie na zdjęciach .
Neverend co tam masz za obrazy na płótnie w linku co to jest ?
Chogatko dobrze że mi napisałaś o tym głodzie bo pomyślałam że ja jakaś dziwna nienażarta jestem, bo od rana do lodówki zaglądam.Efe przez pierwsze 2-3 dni odwuwasz głód potem już nie ja musiałam sie zmuszac ,żeby wyszło te 5 posiłków dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .To przez to ,że węglowodanów nie spozywasz one powoduja uczucie głodu i apetyt na słodkie.A zobaczysz jak cellulitis zschodzi po tym a jaki brzuszek płaski sie robi miodzio .Mój małz miał ogromny brzuchol piwny i co po 2tyg. tylko wspomnienie na zdjęciach .
I powiem, że nie jest tak źle tylko tej wody nie mogę pić. Wolę herbatę. Mój mnie gania za słodzik, bo podobno rakotwórczy
To mu się odgryzam że fajki jego też a jednak nie rzuca.
A serio to nie wiedziałam, że tak do chleba przyzwyczajona jestem. Pierwszy mój odruch to chwycenie za chleb. Ale staram się, staram.