reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dieta raczej zawsze jest związana z kosztem niestety. No, ale jak się coś chce to niestety inaczej się nie da.
No i moja wstała i zapomniałam co jeszce chciałam napisać :-(

reklama
Witam poniedziałowo,
gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków!

u nas dzisiaj piękna pogoda więc lecimy na spacer bo już 1.5 tyg się w domu kisimy :-(
Zosia ustawia się na kolankach i rączkach i sie buja wiec pewnie niedługo pójdzie w świat:-)

witam ze śniegiem za oknem ;-)
ale nas zasypało przez noc, bieluśko się zrobiło :no: ale na weekend zapowiadali 11 stopni :-)
my póki co w domku, bo zupkę gotuję na obiad :happy2:
zastanawiam się czy nie będzie problemów z pchaniem wózka na dworze :confused:
gratuluję ząbków-u nas cały czas cisza, no i zdrówka bardzo dużo życzę :tak:
idę czytać dalej :-)

Witam się i ja:)

Wawę zasypało. Ale nie powiem,wyglada to baaardzo uroczo. Współczuje tylko tym ,którzy musieli isc rano do pracy i samochód odśnieżać. Słońce świeci tak,że aż oślepia. No ale tak czy siak niech tocholerstwo się topi bo ja chcę trawke podziwiać a nie biały puch.

Ja przed chwilką łóżeczko Nati obniżyłam już tak do końca. Tak mi się dźwiga na tych szczebelkach,ze boje się ze przeleci. Lepiej dmuchać na zimne...Nie wiem moze panikara ze mnie...Wy też już obniżacie czy jeszcze nie?

Wielkie słoneczne buziaki

heloł
widzę, że zima nie tylko a nas sie na nowo rozhulała :baffled:
na szczęście jest użo słoneczka, może uda się na spacer wyskoczyć;-)

Piwonia, Deli, postaram sie jakieś fotki powybierac i poprzesyłać. Nowych niestety nie cyknę, bo chwilowo bez aparatu jestesmy :dry: teściowej pozyczylismy na wyjazd do sanatorium, i już mnie skręca:baffled:, bo ja z tych, co to maja "manię prześladowczą" hihi i non stop przy dziecku z aparatem skacze :-p

Jak tak czytam o Waszych dietach, to też mam ochotę spróbować, ale nie by z wagi zleciało, a bardziej dla poprawy samopoczucia. Ale też podobnie do Ciebie Deli, nie lubie sobie czegokolwiek odmawiać, więc byłoby to mega wyzwanie :dry:

Tomek juz od ponad godziny siedzie na łóżku i się ładnie bawi :szok: naznosiłam mu jego gratów, to ma zajęcie chłopak hihi. No ale nic, bierzemy sie za owocki i jakiś spacer trzeba by zaliczyć.
Uciekam, sama jakieś sniadanie musze zaliczyc ;-)

a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka

na reszte bede czekała spokojnie moze i nawet do końca miesiąca,wiec nie pali sie
na bieżąco informuje

moja znow ma stan podgorączkowy i maruda okropna jest

a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka

na reszte bede czekała spokojnie moze i nawet do końca miesiąca,wiec nie pali sie
na bieżąco informuje

moja znow ma stan podgorączkowy i maruda okropna jest
Moze to na te zabki Iwonka?

Witam. Moje dziecko śpi juz jakies póltorej godziny na spacer raczej nie wyjde bo mi mały pokasłuje a jakos zimno mimo słońca jest. Za to mati z checia by wyszedł tata w pracy to mu sie nudzi.

Witam....
Daje znac ze zyje,ale ledwo,nawet nie poczytam co napisalyscie,bo glowa mi peka(migrena dzien 3:szok:)
Juz ledwo na oczy patrze,ale co zrobic trzeba jakos funkcjonowac,a mala jeszce dokucza,a szczegolnie w nocy cos jej sie porobilo i budzi sie czesto,sama nie wiem co jej sie stalo,czy zeby mecza,czy cholera wie co.....a jeszcze zeby bylo smieszniej wstaje o 5 teraz,a ja ledwo zyje,dzis jak poszla spac rano po 8 to sie z nia kimnelam,bo juz nie wyrabialam:baffled:
A w kuchni syf,nawet pozmywac nie ma kto(mezowi nie przeszkadza,a tesciowa ma w d....)
Dobrze ze obiad mam z wczoraj....:happy2:
Wiec zajze na dluzej jak mnie glowa przestanie napierniczac....pozdrawiam was serdecznie:tak::happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry