reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja staraszm się nie brać małej do nas do łóżka właśnie żeby się nie przyzwyczaiła za bardzo ale ostatnio obudziła się o 23 zrobiła kupe i nie mogła usnać, co chwile płakała i nie miałam już siły więc zabraliśmy ja do siebie i usneliśmy wszyscy, ale po jakimś czasie bok mi zdrętwiał i obudziłam Łukasza i ja przeniósł do łóżeczka.

Witaj Basiaczek81!

no u nas to różnie bywa też ;)

reklama
Kasia ta dieta to proteinowaalbo jak to woli Dr Ducana .:-)
Mi moja pani ginekolog sama zaproponowała tą dietkę bo lamentowałam na wizycie ,że gruba ,ze duzy brzuch itd. Wtedy karmiłam piersią i mi mówiła ,że to nie wpłynie na pokarm aż tak znacznie.A ona sie sama odchudzała i w dwa miechy 15 kilo schudła .Potem byłam na początku lutego i stosowała tą ostatnią faze stabilizacji i mówiła mi ,że nadal chudnie zresztą jakbym spok=tkała ją na miescie to bym jej nie poznała taka chuda sie zrobiła .Pytałam jej czy ciało nie sflaczało przez takie szybkie chudniecie i pokazywała mi swoje "mięsnie " wydawały sie jedrne a kobita koło 50-tki jest.
U nas ta dieta bardzo popularna jest i czesto stosowana .Nawet na BB jest chyba grupa wsparcia trzeba popatrzec na wątek o kobietach chyba tytuł "duże jest piekne " czy jakoś tak tam dziewczyny odchudzają sie tą metodą albo dieta kopenhaska czy jakoś tak.Ale nasmarowałam .Mówie dobranoc

cześć Dziewczyny!
Brak czasu na maxa.. przez to że wstaję o 5 to o 21 padam na pyszczek...:baffled:
Efe u mnie w pracy chyba z 5 dziewczyn jest na diecie proteinowej.. i nie powiem - efekty są ;-) jedna przez 5 miesięcy 20 kg schudła :szok:
u nas po staremu.. Zosia siada juz sama sobie z pozycji na czworaka;-) i ćwiczy raczkowanie :-) słodziak mój :-) zęby nam dokuczają ale jeszcze żaden skubaniec nie wyszedł... no i moja panna już coraz bardziej lubi treściwsze pokarmy.. tzn cycus też ale tak na dokładkę :-p
ok zaczynam pracować
Milusiego dnia! (jak to dobrze że u nas nie pada śnieg - bo w radiu słyszałam że na poludniu sypie)

Hej
ja dziś o 4 obudzona wrrr...
a ciebie Iwonko co wyprowadziło z równowagi tak rano?

a kilka rzeczy
nie spałam w nocy i może dlatego,głowa mnie boli
dobrze,że słonko na polu świeci to moze jakoś po spacerku mi przejdzie
juz przed 7 musiałam do sklepu lecieć bo masła nie było i soku dzieci nie miały,od razu zakupy na obiad zrobiłam
zrzęda siedzi i juz marudzi,oj chyba wesoły ten dzien nie bedzie raczej

a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend

Ostatnia edycja:
To faktycznie kicha...ale już bliżej tych zębów niż dalej...w końcu wyjdą.
Moja to marudzi jak głodna lub śpiąca. Na razie żadnych objawów zębowych nie mamy.

Położyłam ją właśnie spać i mam czas coś sobie na śniadanie skombinować.

a Gabrysia jak zawsze śliczna,ja nie moge sie na nią napatrzec poprostu boska fotka

moja jak śpiąca tez marudzi,terz własnie mi tak robi,ale musze ją jeszcze przetrzymac bo musze Gabcie do szkoły odprowadzić

reklama
Dzięki Iwono!
ja jakoś nadal w piżamie siedzę...kopa w d... poproszę

a twoja też jak się wyśpi na spacerze np. po godzinie to potem już nie chce w wózku siedzieć i marudzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry