Basiczek81
Początkująca w BB
Kasia ta dieta to proteinowaalbo jak to woli Dr Ducana .:-)
Mi moja pani ginekolog sama zaproponowała tą dietkę bo lamentowałam na wizycie ,że gruba ,ze duzy brzuch itd. Wtedy karmiłam piersią i mi mówiła ,że to nie wpłynie na pokarm aż tak znacznie.A ona sie sama odchudzała i w dwa miechy 15 kilo schudła .Potem byłam na początku lutego i stosowała tą ostatnią faze stabilizacji i mówiła mi ,że nadal chudnie zresztą jakbym spok=tkała ją na miescie to bym jej nie poznała taka chuda sie zrobiła .Pytałam jej czy ciało nie sflaczało przez takie szybkie chudniecie i pokazywała mi swoje "mięsnie " wydawały sie jedrne a kobita koło 50-tki jest.
U nas ta dieta bardzo popularna jest i czesto stosowana .Nawet na BB jest chyba grupa wsparcia trzeba popatrzec na wątek o kobietach chyba tytuł "duże jest piekne " czy jakoś tak tam dziewczyny odchudzają sie tą metodą albo dieta kopenhaska czy jakoś tak.Ale nasmarowałam .Mówie dobranoc
a na czym polega ta dieta ? mi też by się przydało co nieco zrzucić Ja ćwiczę a6w
a kilka rzeczy
nie spałam w nocy i może dlatego,głowa mnie boli
dobrze,że słonko na polu świeci to moze jakoś po spacerku mi przejdzie
juz przed 7 musiałam do sklepu lecieć bo masła nie było i soku dzieci nie miały,od razu zakupy na obiad zrobiłam
zrzęda siedzi i juz marudzi,oj chyba wesoły ten dzien nie bedzie raczej
a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
a do czego zbierasz zdjęcia? ... może skorzystam
Piwonia drzewa zasadzone
reksio83 drzewo podlane jeszcze ktoś z konkursem ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
do kawki, a kawka bez śmietanki w proszku