reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia ta dieta to proteinowaalbo jak to woli Dr Ducana .:-)
Mi moja pani ginekolog sama zaproponowała tą dietkę bo lamentowałam na wizycie ,że gruba ,ze duzy brzuch itd. Wtedy karmiłam piersią i mi mówiła ,że to nie wpłynie na pokarm aż tak znacznie.A ona sie sama odchudzała i w dwa miechy 15 kilo schudła .Potem byłam na początku lutego i stosowała tą ostatnią faze stabilizacji i mówiła mi ,że nadal chudnie zresztą jakbym spok=tkała ją na miescie to bym jej nie poznała taka chuda sie zrobiła .Pytałam jej czy ciało nie sflaczało przez takie szybkie chudniecie i pokazywała mi swoje "mięsnie " wydawały sie jedrne a kobita koło 50-tki jest.
U nas ta dieta bardzo popularna jest i czesto stosowana .Nawet na BB jest chyba grupa wsparcia trzeba popatrzec na wątek o kobietach chyba tytuł "duże jest piekne " czy jakoś tak tam dziewczyny odchudzają sie tą metodą albo dieta kopenhaska czy jakoś tak.Ale nasmarowałam .Mówie dobranoc

a na czym polega ta dieta ? mi też by się przydało co nieco zrzucić Ja ćwiczę a6w:)

a kilka rzeczy
nie spałam w nocy i może dlatego,głowa mnie boli
dobrze,że słonko na polu świeci to moze jakoś po spacerku mi przejdzie
juz przed 7 musiałam do sklepu lecieć bo masła nie było i soku dzieci nie miały,od razu zakupy na obiad zrobiłam
zrzęda siedzi i juz marudzi,oj chyba wesoły ten dzien nie bedzie raczej

a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio

a do czego zbierasz zdjęcia? ... może skorzystam:)

Piwonia drzewa zasadzone :D

reksio83 drzewo podlane jeszcze ktoś z konkursem ??:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie z rana.Dziś wstałysmy chyba o 6 ale mała kreciła sie już od 4 a poszła spać o 22 chyba ja przechwaliłam kurcze.Neverend super (podaj mi na pw adres mailowy to przesle zdjęcie ).
U nas dziś słonko w końcu od razu chce sie żyć.

Witam, i jak zwykle już na główny nie mam czasu bo mi na kolanach się wierci.
Neverend gratulacje, kiedy parapetówa?
No juz na puzlach.
Właśnie się nakręciłam na dietę, skoro wy możecie to i ja chyba też? Nic się pewnie nie stanie z mlekiem. Tyle że ja kapuścianą bo miałam po niej super efekty. Zacznę od poniedziałku, albo wcześniej...

Ostatnia edycja:
Hej:-)
No sama sie nakrecam na te diete ale jak ja wytrzymam bez ciastka:baffled:do kawki, a kawka bez śmietanki w proszku:baffled:Ale tak piszecie tak reklamujecie ze grzech nie spróbować:sorry2::sorry2:
Tylko ze tu nabiał a ja nie moge ze wzgledu na Miłosza więc chyba będe musiała zaczekać az przestane karmić, no albo sie bez nabiału obywać w tej diecie tylko co wtedy jeść:shocked2:
Iwonka jak Ala?Nie gorączkuje już?
Witam nową koleżanke
Neverend gratuluje!!:-D:-D
Miranda trzymam kciuki za diete ja musze sie namyśłic czy teraz czy wstrzymać do wiosny, nie wiem czy w tej chwili mnie stac najakolwiek diete:baffled:Chyba że nic nie jeść:sorry2::sorry2:
Pogoda dzis piękna i nie wiem czy sie nie skusic na spacer ale Miłoszek pokasłuje, makatar i jakos sie boje trochę.
Aniu przyzwyczaisz znów do łóżeczka znając twoje zacięcie, Miłoszek śpi cała noc w łózeczku ale tylko zawsze do pierwszego karmienia, na szczeście przypada ono przeważnie dopiero nad ranem.
Miłego dnia bo mi tu dziecko już koncerty urzadza miauczenia:sorry2:

reklama
Ja nie potrafię odmówić sobie słodkiego, chyba że jestem na diecie.Dieta jeść mniej i nic słodkiego u mnie niestety nie działa. Dopiero prawdziwa dieta mnie motywuje. Efe, może Kapuścianą wkleję na wątku waga po ciąży?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry