reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my juz po spacerku,mala spała 2,5 godzinki teraz poraz na zupke
do mnie tez powoli fotki napływaja,wiec na spokojnie sie zbieraja

Magda sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

co do gorączki małej nadal ma stany podgorączkowe i niewiem czy to od zębów czy nie,chyba przejde sie w czwartek do lekarki jak sie dostaniemy,bo moja juz odchodzi w tym miesiacu a na inna sie niezdecydowałam jeszcze

Ostatnia edycja:
reklama
I ja dołączam sie do życzeń, Madziu niech ci słonko 100 lat świeci, niechaj zdrowo rosną dzieci, życzę zdrowia pomyślności i na wieczór z flaszką gości!

Witam sie szybko
U nas tez trzydniowka mala wczoraj wysypalo, dzis idziemy sie pokazac pani doktor
Kasiu mialas racje z tym netem :)
Dzieciaki uciekac od komputerow :)
Wieczorkiem poczytam zaleglosci
Acha i 100 lat dla solenizantki
Piwonia ja tez sie zabieram za wyslanie zdjec ale szukam i nie mam zadnego aktualnego z mala, ale do konca tygodnia cos zrobie

Ostatnia edycja:
madziu 100 lat
malinka zaglosowane
Oj dopiero Basiczek napiłam sie tej twojej kawki nie wiedziałam ze trzeba czekać az do 100%, ale nadrobione
Dzieciaki sio od kompów zostaja tylko te co już 3dniówke miały heheh, dobrze Paula ze Madzia juz po i ze wiadomo ze to nic grożnego
Malinka duzooooo zdrówka dla siostrzeńca przykre jak dzieci tak chorują. Miłoszek tez juz kilka dni kaszel, katar ale delikatnie więc mam nadzieje ze jednak bez lekarza dalej sie obejdzie ale jesli nie przejdzie do piątku to się przejedziemy do doktora

witam
jestem tutaj nowa
Moja córcia urodziła się 6 sierpnia 09' - 3700 g .
Teraz waży 8700 g. Mamy już 2 ząbki, dwie dolne jedynki - teraz idą na górze i na dole , dziąsła są bardzo czerwone :(
...wesoło nie mamy bo strasznie ją bolą dziąsełka i muszę aplikować jej Ibufen w syropku.
Witam cie serdecznie u nas na SIERPNIOWKACH:-):-):-)

Kusicie ta dietą.... Chyba poczytam i spróbuje :-). Chociaż wolałabym by mi ktoś dał jadłospis, a ja się bym dostosowała. Mam ostatnio lenia strasznego. Teraz ide se strzelić moje brzuszki.
Tez mnie ta dieta kusi,ale ja to z tych co dlugo nie wytrzymuja:-(...a bez ciacha to nie wytrzymam:baffled:
hej a u nas okazało się ze mała ma trzydniówkę właśnie ja wysypało na karku za uszkami brzuszku ... temperatura ustąpiła...

U nas tez trzydniowka mala wczoraj wysypalo, dzis idziemy sie pokazac pani doktor
Kasiu mialas racje z tym netem :)
Dzieciaki uciekac od komputerow :)
No epidemia jak nic z ta 3 dniowka...he,he....mojej juz kropeczki zeszly:happy2:
Witam sie dopiero teraz,bo z rana kuchnie doprowadzallam do ladu....:baffled:...no i odrazu obiad zrobilam-dzis kopytka z sosem pieczarkowym:happy2:
Karola w nocy dzis juz lepiej spala,nawet do 6.30:szok:...wiec i ja sie wyspalam,ale dalej zjada 2 razy cyca w nocy:sorry2:
A tak moje dziecko zasypia w dzien,z nogami na poreczy wozka,no i wcale nie da tych nog zdjac nawet przez sen,bo znow spowrotem zaklada:happy2:

MAGDA,STO LATEK W DNIU TWOJEGO ŚWIETA!!!

Załączniki

• P1020112..jpg
    P1020112..jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 51
Aniu dla ciebie i innych zainteresowanych wklejam linki do diety:
z produktami: Dieta Proteinowa Protal (Dukan) - PRODUKTY, co, gdzie i za ile? - Forum Wizaz.pl
z przepisami:Przepisy - francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Przepisy - Strona 6 - Forum Wizaz.pl
z jadłospisem: Protal I
(ten sam co Chogata podała)

Ślicznie dziękuje

hej!!
Ja mam kiepski nastrój rano się dowiedziałam że siostry synek jest w szpitalu bo ma zapalenie płuc :no: kiepsko z nim ma biegunke wymioty jest w osobnej izolatce :-( biedactwo jest o rok starszy od Tomka ,taki słabiutki tam leży.Żeby tylko szybko wyzdrowiał.
Po tej wiadomości wszystkiego mi się odechciało miałam iść na spacer ale siedze w domu i czekam na jakieś wieści mieli mu jeszcze badania robić

WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA!!

jak by tego było mało znowu mi się zator zrobił :dry:

Wy tu o dietach a ja dziś lody z polewą czekoladową wcisnełam z rana!

MADZIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!:-D
I witam nową sierpniówkę!!

Dużo zdrówka dla małego i współczuje zatoru
A ty możesz jeść za 4 Aga i nic po tobie nei widać chudzino nasza :)

Anet super zasypia mała

Basiczek ja kawy nei pijam, ale twoją się poczęstowałam :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:)

Magda STO LAT! WSZYSTKIEEEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH TWOICH MARZEŃ!!

My juz pospacerku,po obiadku. Ja rano posprzątałam i zrobiłam zakupy. Zasłużyłam na odpoczynek:);)

Ah! Wiem,ze to nie ten watek ale muszę się pochwalić: Nati zaczęłą pełzać do tyłu. Śmiesznie to wyglada: unosi się na rączkach,napina,podnosi pupcie do gury i odpych rączkami , w ten sposób przesuwa się do tyłu. Chyba niebawem zacznie raczkowanie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry