reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wtorkowo ;-)
Aneczka nie pogratulowałąm jeszcze Julci ząbka! GRATKI :-)
Witam nową sieprniówkę ;-)
Iwonko, fotkę miałam już wysyłać, ale kurcze blaszka jak to zwykle bywa się nie zdecydowałam bo stwierdziłam że zrobię dziś fajniejszą, tylko Celek jeszcze śpi :-p w każdym bądź razie dziś wyslę już na bank!
Spadam pisać pracę , albo szkicowac obraz, nie chce mi się ale coś muszę czynić :dry: bu
brakuje mi czasu na foruma :-(

reklama
Witam wtorkowo
U nas zima na całego ale słoneczko swieci więc na spacerek sie wybieramy:tak:
Starsza córeczka chora wymiotuje już dwa dni nie wiem co jej jest...:sorry2:
Miranda u mnie dieta niejedzenia, lub jedzenia mniej zupełnie tez nie działa, mi poprostu brakuje ruchu a po całym dniu z dziećmi jestem tak wykonczona że zrobie max 30 brzuszków i padam na twarz...

Witam nową siepnióweczke, z nami będzie Ci tu dobrze :-D

Madziu wszystkiego naj naj naj !!!

Madziu wszystkiego naj
Witam nową sierpnióeczkę

Witam się ja
Zdjęcia dostaję i na bieżąco dopisuję osoby :-)
Mam nadzieję, ze nie zapeszę, ale moje dziecię zaczęło znów przesypiać całe noce <jupi>.
Idę posprzątać, dziś dzień znów w domy, bo u nas jakiś rotawisrusek na osiedlu się szlaja :-(.
Efe mój postara się dziś to wysłać :-). Przepraszam najmocniej, ale nie chce wychodzić z Oliwką. Adres wpisałam ten co na przelewie :-).

Efe Gabi jak zawsze prześliczna, a ten jej uśmiech jest boski.
Kusicie ta dietą.... Chyba poczytam i spróbuje :-). Chociaż wolałabym by mi ktoś dał jadłospis, a ja się bym dostosowała. Mam ostatnio lenia strasznego. Teraz ide se strzelić moje brzuszki.

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!
Ja mam kiepski nastrój rano się dowiedziałam że siostry synek jest w szpitalu bo ma zapalenie płuc :no: kiepsko z nim ma biegunke wymioty jest w osobnej izolatce :-( biedactwo jest o rok starszy od Tomka ,taki słabiutki tam leży.Żeby tylko szybko wyzdrowiał.
Po tej wiadomości wszystkiego mi się odechciało miałam iść na spacer ale siedze w domu i czekam na jakieś wieści mieli mu jeszcze badania robić

WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA!!

jak by tego było mało znowu mi się zator zrobił :dry:

Wy tu o dietach a ja dziś lody z polewą czekoladową wcisnełam z rana!

MADZIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!:-D
I witam nową sierpniówkę!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry