reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam
Kasieńko zuch chłopak z twojego syna rzadko się zdarza żeby dziecko było takie wyrozumiałe ,
byłam dziś u koleżanki ma córeczkę która w lutym miała roczek i wiecie co mój Kacper jest większy od niej kawał chłopa normalnie trochę śmiesznie to wyglądało jak śmigała wokół niego taka mała smerfetka no to teraz mogę powiedzieć
Dobrej nocy

Bry...

no co się wyspałam to moje...
taka dumna z własnych (.)(.) wczoraj byłam bo naciągnęłam az 210 ml mleczka na kaszkę :-) Monia zjadła wszystko i myślałam że jak się napakuje to mi w południe dopiero wstanie :-D

naiwność matki nie zna granic...nie zdążyłam nawet się do łóżka położyć jak młoda wstała... dałam jej cycka i myślałam że zasnie... zasnęła ale jak jej cyca z paszczy wyciągałam to się obudziła :-( uspiłam ją, położyłam do łóżeczka i poszłam nastawić pralkę - wracam do pokoju a tu oczy jak 5 zł i uśmiech od ucha do ucha.... potanczyłam z nią trochę, ze 3 razy robiłam próbę położenia jej w łóżeczku a na koniec dałam jej drugiego cycka...zasnełyśmy obie...obudziłam sie o 6:00, zapakowałam młoda do jej wyrka i sama wskoczyłam do swojego...tylko o 7:30 moja córka zakończyła spanie :-(

daj kaszkę na noc to dziecko bedzie spało....taaaaaaaa moje jakoś nie chce się dostosować :-(

miłego dnia i SŁOŃCA!!!!!!!!

Witam,
i lece sobie zrobić kawke bo mi oczy lecą. Zośka dziś w nocy bardzo dużo razy się budziła i w końcu nad ranem wzięłam ją do siebie i tak spałyśmy aż do....8! wiec moje dziecie niedawno zjadło śniadanie a teraz się bawi :-)

witam i znikam na zakupy
pogoda taka sobie
i trzymajcie kciuki popołudniu zeby spotkanie z szwagierka pomyslnie przebiegło,bo az sie boje zeby do jakiejs wiekszej kłótni nie doszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry