reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja sie witam wieczornie od mamy :-)
co do sloiczkow to od wczoraj gotujemy z mama same, Efe nie czytaj!, z krolikiem zupka byla narazie, bo w tych polskich sloiczkach tyle marchewki ze Adas po paru dniach zaczal sie pomaranczowy robic- szok
Enka- no to ja wlasnie wstaje co godzina w nocy i tak sobie mysle ze chyba moje dziecie nie z glodu, nie ssie ani smoka ani kciuka i traktuje mnie jak smoczek, chyba tez musze go wyszkolic

co do placzu to Adas jak zwykle jest marudkiem ale raczej nie placze na szczesie, mimo ze znow bidulek sie musi przyzwyczaic do nowego miejsca
za to ma u mojej mamy fajnie bo ma w duzym pokoju mnostwo miejsca na dywanie i sie cwiczy, co prawda nie raczkuje ani nawet nie pelza ale do zabawki przeturla sie w sekunde przez caly pokoj :-)

wogole to sie za Wami stesknilam
juz sie troche ustawilam wiec bede czesciej zagladac

Kasiu- syn madry, dobrze go wychowalas, mam nadzieje ze sytuacja finansowa wam sie poprawi, a maz ciagle ma prace?
bo moj ciagle szuka...

dobranoc kochane

reklama
Kasiu masz wspaniałego syna!

A ja się pare razy złapałam za gotowanie i jeszcze mam te słoiczki ale musze je wyrzucić bo mi to jedzenie co zrobiłam śmierdzi. I to był ostatni raz kiedy gotowałam dla Zośki na dłużej. Może kiedyś jeszcze jej ugotuje, ale to jak bede dla nas gotować, a jak narazie to juz dawno nie gotowałam, bo a to miałam tą angine, a to swięta- wiec u rodziców, a to do szkoły..

Dziekuje dziewczyny. Nie spodziewałam sie ze może byc az taki wspaniały, wszystkim wam zycze takich dzieci, czasem rzrabia za troje ale takie czyny mówia same za siebie:tak::tak:
Mewa miło cię czytac. Niestety tu w Polsce ciężko o dobra prace owszem praca jest ale najczęściej za najniższa krajowa jakies 960zł na reke. kto w dzisiejszych czasach wyzyje za 1000zl:eek:Nie z trójka dzieci. Zycze ci aby mąż jak najszybciej cos znalazł, w ogóle jestem pełna podziwu ze zdecydowaliście sie wrócic.Mąż ma niby zatrudnienie a od stycznia jest na przestoju, ponoc na przestoju bo nam za niego nie płaca a jak chciałam papierek do gminy żeby iśc po pomoc to chcieli nam wypisać ze jest na urlopie bezpłatnym czyli co, że mąż mi sie urlopuje?:eek:Nie dali ze przestój bo nie ma bezpłatnych przestojów, maja ludzi konkretnie w du....:-(:-(Obiecuja wyjazd w maju a w maju mam komunie nawet nie wiem za co ją zrobic. Na szczęscie pracuje mąz dorywczo to choc jest co do garnka włożyc. Dobra nie smęce:-(
Ale Polska w dzsiejszych czasach w ogóle nie dba o nas o przyszłosc dla naszych dzieci, choc wszedzie się zle dzieje nie tylko w Polsce:confused2:

Kasia masz mądrego syna i to najważniejsze,moja wogole nie chciała prezentu na komunie bo wiedziała jak jest,chocdostała od nas drobiazg

a ja siedze i opisuje fotki do kolażu i mam mały kłopot bo niewiem (niepamietam)jak ma na imię neverand? moze wiecie?i pomożecie

Kasia - nieciekawie z meza praca, mam nadzieje ze po przestoju juz sie unormuje sytuacja, z trojka dzieci naprawde wam ciezko <tuli>
moj juz porozsylal cv na cala Polske przed swietami, mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie,
mama mi powiedziala ze moge sobie z Adasiem siedziec ile bede chciala ale nie o to chodzi przeciez,
ciezko na dluzsza mete z mezem z doskoku

reklama
juz wiem,sprawdziałam na NK
oj bliska bliska
juz nawet częsciowo gotowa,sporo tego jest
tylko jeszcze to z imionami teraz działam
i czekam na kilka fotek,wiec dopiero po niedzieli zobaczycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry