reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się i ja.

Wczoraj mała dostała ostatnia dawkę antybiotyku. Dzisiaj jeszcze się pokisimy w domku. Jeśli tylko jutro nie będzie padać idziemy na spacer przewietrzyć dupska :-)

Efe jak ja Ci zazdroszcze mocnego smu małej. U mnie otwieranie drzwi stawia młoda na nogi. Śpi jak mysz pod miedzą. Bardzo męczy mnie ta sytuacja :-(

Po antybiotyku mala miała też luźniejsze kupki i też zdażyło się, ze miała odpażoną pupkę. Bephanten lub zwykły poder działają cuda.

Mika czy masz już jakieś wieści od męża??

Aga p. Moc życzeń, oby nastały dla Ciebie tylko słoneczne dni.

lnutf_8n.jpg Love.jpg

Co do niekapka, to mamy aventa, ale ponieważ kapał, kupiliśmy nuk'a:

Butelka DISNEY FC 150 ml ustnik niekapek 6m+ NUK (1001781301) - Aukcje internetowe Allegro

Ma miękki silikonowy ustnik, kubeczek nawet pełen picia jest stosunkowo lekki, więc mała sama sobie z niego pije.

Aga gratuluje ząbka.

Piwonia prześle Ci maile, które dziewczyny chciały przesłać do Ciebie, a nie wiem dlaczego wylądowały w mojej skrzynce :-)

Kolaże są boskie, poprostu piękne. Dlatego mam pytanie. Czy jak podeśle Ci zdjęcie mojej małej Martynki podeślesz mi kolaż ten pierwszy, bo niestety przez moje gapiostwo nie załapałyśmy się :-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek-/
MAMY ZABKA!!!!!!NA DOLE:)

po
zdrawiamy

gtauluje ząbka Mayi

Witam się i ja.

Wczoraj mała dostała ostatnia dawkę antybiotyku. Dzisiaj jeszcze się pokisimy w domku. Jeśli tylko jutro nie będzie padać idziemy na spacer przewietrzyć dupska :-)

Efe jak ja Ci zazdroszcze mocnego smu małej. U mnie otwieranie drzwi stawia młoda na nogi. Śpi jak mysz pod miedzą. Bardzo męczy mnie ta sytuacja :-(

Po antybiotyku mala miała też luźniejsze kupki i też zdażyło się, ze miała odpażoną pupkę. Bephanten lub zwykły poder działają cuda.

Mika czy masz już jakieś wieści od męża??

Aga p. Moc życzeń, oby nastały dla Ciebie tylko słoneczne dni.

Zobacz załącznik 236066 Zobacz załącznik 236067

Co do niekapka, to mamy aventa, ale ponieważ kapał, kupiliśmy nuk'a:

Butelka DISNEY FC 150 ml ustnik niekapek 6m+ NUK (1001781301) - Aukcje internetowe Allegro

Ma miękki silikonowy ustnik, kubeczek nawet pełen picia jest stosunkowo lekki, więc mała sama sobie z niego pije.

Aga gratuluje ząbka.

Piwonia prześle Ci maile, które dziewczyny chciały przesłać do Ciebie, a nie wiem dlaczego wylądowały w mojej skrzynce :-)

Kolaże są boskie, poprostu piękne. Dlatego mam pytanie. Czy jak podeśle Ci zdjęcie mojej małej Martynki podeślesz mi kolaż ten pierwszy, bo niestety przez moje gapiostwo nie załapałyśmy się :-(
nie wiem o co chodzi,ale jak to Martynki nie ma na kolażu??kurde zgłupiałam
ale jak cos ślij to poprawie,ja jestem otwarta i chętnie zrobie

my po spacerku deszcz nas złapał,a pod blokiem mała mi zasnęla,ale udało sie ją śpiąca wziąsć do gory i śpi nadal
niestety maile od azorka wszystkie wracają:(

No to ładnie namieszałam. Z tego co pamiętam robiłaś kolaż dzieciaczków świeżo urodzonych (jeśli się nie myle). Niestety zagapiłam się wtedy i nie przesłałam Ci zdjęcia przez co kolaż jest bez nas. Dlatego zapytowuje czy jakbym przesłała Ci zdjęcie Martynki dałabyś rade odtwoerzyć poprzedni kolaż tak żebyśmu i my miały ten pierwszy.

Bo na tym kolażu Martynka jest. Jak najbardziej :)

No to ładnie namieszałam. Z tego co pamiętam robiłaś kolaż dzieciaczków świeżo urodzonych (jeśli się nie myle). Niestety zagapiłam się wtedy i nie przesłałam Ci zdjęcia przez co kolaż jest bez nas. Dlatego zapytowuje czy jakbym przesłała Ci zdjęcie Martynki dałabyś rade odtwoerzyć poprzedni kolaż tak żebyśmu i my miały ten pierwszy.

Tylko ze poprzedni kolaz to robiła Baśka więc to do niej byc musiała sie zwrócic

kurde nie rozumiem jeszcze jednego,jakie wy maile dostajecie wiecej??
a tamten kolaz robiła baska tak jak pisze kasia
Ja dostalam wiadomosc jeszce od Malgosi i Magdy! Podpisane kolaz tylko to sa podziekownia dla Ciebie wiec nie wiem dlaczego do mnie doszly.

Aaa ja juz rozumiem. Ty wysylalas odrazu do nas wszystkich i jako nadawca sa adresy wszystkich mamus. Dziewczyny bodajrze wziely szybka odpowiedz i wyslaly tez do nas wszystkich ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

mitemil tobie chyba chodzi o ten kolaż z listopada dla agi.p co robiła baśka, tak?
doczytałam, że już wiesz ;))
do mnie też poprzychodziły maile od innych dziewczyn dla piwoni :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry