reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga.p

Niechaj skrzydła motyla
całują promienie słońca
Niechaj wybiorą Twoje ramię
na swą bezpieczną przystań
i przyniosą Ci szczęście, miłość i dobrobyt
Dzisiaj, jutro, zawsze...

cieszę sie,że doszły maile i że wam sie podobają

Aga WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO! SPEŁNIENIA MARZEŃ I TYCH DUZYCH I TYCH MALUTKICH:)

iWONKO ja także dziękuję za kolaż- świetna robota! wyszło cudnie!

Witam sie z rana .Piwonia wysłałam zdjęcie lepszego nie wykrzesam hihihihiih możesz mi drugą brode zretuszowac bo nie zdąrzyłam a do zdjęcia ustawiłam sie jakaś agarbiona i wyszło troche fałdek za dużo hihihiihihi.Kolaże super tylko za dużo ich i nie wiem który wywołac sobie .

AgaP zdrówka ,zadowolenia z córci i spełnienia marzeń .Zresztą Ty wiesz czego Ci najlepiej trzeba...

Witam
Ja na chwilkę. Za błędy na stronce przepraszam. Już poprawiłam to co zauważyłyście.
Tak mi się spodobały kolaże Piwoni, ze do stronki też zrobiłam, ale się zastanawiam gdzie umieścić.
Szablon dla roczniaków już zrobiony więc na drugi raz pójdzie szybciej.
Czekam na ostatnie fotki i wrzucę kolaż :-)

Mykam ogarnąć to i owo, bo panienka mi śpi. Ostatnio tfu tfu by nie zapeszyć jest tak grzeczniutka, ze aż w szoku jestem. Normalnie czuje się jak na wczasach. Po obiadku spacerek i jak się uda popołudniu następny :-).

Miłego dnia życzę.

AGA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ

Hej kobity
Piwonia dziekuje za fotki
Aga wszystkiego najlepszego
Ja juz na zakupach zdazylam byc,a zaraz jak mala zje idziemy na spacer znowu...
Dupke sobie odparzyla moja mycha :( w nocy plakala nie wiem czy przez to czy moze ja brzuszek juz bolal od tej biegunki ...dalam paracetamol i spala...
Ale jak wczoraj przy kapieli zauwazylam to odparzenie to az plakac mi sie chcialo :(
Co kupe zrobi to od razu pampka zmieniam wiec nie wiem czemu az tak sie odparzyla...
Mykam zamrazalke przejrzec,bo znowu dylemat co dzisiaj gotowac :/
Udanego dnia.

Ostatnia edycja:
Moje dziecko śpi a piękne słońce za oknem że aż się chce wyjść z domu:-D
Gulasz się gotuje to tylko zostało mi dziecko niechcący obudzić:sorry: i zbierać manatki.
Może dziś do cioci albo babci pójdziemy? Zawsze to jakiś cel a nie takie kręcenie się po mieście.

Cholipka moje hałasy ją nie ruszają:confused2:

Jola moja sobie przez podróż samochodem odparzyła a też ją przebierałam. Bephanten i za dwa dni zniknie całkiem.

Ostatnia edycja:
dzień dobry w ten deszczowy dzień :-)
my chyba sie będziemy dzis kisić w domu, pogoda paskudna, na weekend miało być cieplej a tu jutro znowu deszcz :wściekła/y:
Maja coś ostatnio mi źle sypia w nocy, budzi się z płaczem, kręci się no i cyca muszę dać szybciej, ok 4 a dawałam 6-7 :no: na zęby to raczej się nie ma, bo ich nie widać a lekarka też to potwierdziła...
mąż też miał noc z głowy, brzuch go bolał i dreszcze miał, zapisał się do lekarza, może to jelitówka :eek:
także noc super-wszyscy niewyspani :crazy: Maja za to nadrobiła teraz, bo spała godzinę, gdzie zazwyczaj śpi po pół
na odparzenia, tak jak efe, mogę polecić bepanthen z czystym sumieniem :tak: u nas też zdarzają się odparzenia, zwłaszcza od momentu jak kupy stały się bardziej zwarte ;-)
a z miłych wiadomości, to w końcu mamy działkę zapisaną na siebie (teściu przekazał mężowi w darowiźnie) i będziemy ją w przyszłym miesiącu grodzić, może uda nam się też zrobic przyłącze z prądem-za parę miesięcy ;-) no i trzeba się już na 100% zdecydować na projekt domu i uzbierać na niego kaskę :-) i chyba na tym byśmy zakończyli etap z naszym domkiem :-D
aga.p wszystkiego co najlepsze, niech ta zła passa cię w końcu opuści
polatam sobie po necie :-D miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry