reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej mamy w końcu!!!!
Mamy internet, jakaż to radość.
Nie wiem,czy nadrobię zaległości, bo czas chorób u nas.
Oboje z mężem kwiczymy od soboty i Mania nam od świąt choruje
od zapalenia oskrzeli do płuc...
Leżymy w szpitalu,ale mamy przepustkę.
Zlecone nebulizacje i jakoś żyjemy.
Z Manią lepiej. Ma już 5 zębów i zaczyna chodzić.
Mówi "tata" skubana a o "mamie" to nawet nie pomyśli.
Lecę, bo padam. Buziaki!!!
Wspolczuje choroby....szybko sie kurujcie:tak:
a co do gadania , to moja tez zaczela wolac "tata" i gada ja najeta,jeszcze dobrze jej "baba" wychodzi:-D,a o mamie tez nie pomysli...hi,hi....:laugh2:
Efe ja jeszce kawy nie pilam od porodu ale nie raz mam juz mega ochote. A jak mala zareagowala na kawusie??
Ja kawe pije od poczatku,czyli wcale nie przerywalam,nawet w ciazy i jak karmilam to tylko na rozpuszczalna sie przerzucilam.....i malej nic nie bylo,ani nie jest:-)
Moja na noc dostaje z niekapka i czasem do picia w dzień, ale zwyle z takiego z dziubkiem. Daje tez ze zwykłego kubka bo czesto mi wyrywa, tyle ze wtedy śmiesznie języczkiem pije jak piesek.
Moja z niekapka nie bardzo chciala,z kapka juz ciut wiecej(ale to chyba dlatego ze samo lecialo:laugh2:),no i teraz to juz soczki i inne napoje(oprocz mlesia) pije tylko ze zwyklego kubka-szklanki ,bo inaczej wcale nie chce,ale za to zgrzyta niezle zebami przy tym:szok:

Jezuuuuuuuuuuuuuu dziewczyny TAK SIE BOJE WŁASNIE SIE DOWIEDZIAŁAM ŻE BYŁO SILNE TRZĘSIENIE ZIEMI W CHINACH A MÓJ TAM JEST !!!!!!!!!!!!!!!! BOŻE !!! TAK SIE BOJE..... :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mam z nim kontaktu jest niedostepny!!!
Mika,nie martw sie na zapas,zobaczysz ze sie maz odezwie....wiem ze teraz sie stresujesz,bo tyle tragedii wokol i ciezko zapanowac nad nerwami.....bedzie dobrze!!!

Witajcie wieczorkiem,wreszcie was nadrobilam,ale dzis szla produkcja,chyba przez ten deszc...u mnie tez pochmurno bylo,ale nie padalo dlugo
Widze ze aneczki nadal nie ma:-(
Lece poczytac inne watki jeszcze

reklama
piwonia do mnie też doszły, dziekuję bardzo :-) pełen podziw :tak:
a kiedy będzie kolaż z nami mamami? ;-)
kasia, tak to ja wiem, tylko że jak mam połączyc posty, jak chcę czyjegoś posta cytować? :eek: zamieszałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry