magda12345
Mama Juli i Jasia
Hej dziewczyny;-)
Dawno mnie tu nie było ale niestety nie mam czasu, staram się jak najwięcej z dziećmi na dworze przebywać a samo ubieranie ich zajmuje mi tak z lekka godzinkę
chociaż dziś dopiero teraz słonko wyszło więc siedzieliśmy w domu...a tak to jeszcze Jasiek mi się rozraczkował na dobre i wstaje przy meblach, dzisiaj usiadł sam z raczka i była wielka radość z pleców to tylko na pół tyłka usiądzie;-)a jeszcze dochodzi do tego codzienne sprzątanie gotowanie no i uczenie się po nocach, teraz nam odwołali zjazd w związku z Uroczystościami Pogrzebowymi w Krakowie, a jak policzyłam to od stycznia nie miałam zjazdu bez egzaminu...
co do kawy to ja fusiary nie lubię ale rozpuszczalną to i owszem, mąż mi do szpitala już nosił jak leżałam po porodzie
Nererend dużo zdrówka życzę Marysi, mam nadzieje że zostaniecie na przepustce i do szpitala nie wrócicie!!
Mika wierzę że będzie dobrze i mąż z jest cały i zdrowy, jeju jakieś tragiczne fatum nastało...
Piwonia córka pewnie na maksa zda bo Ty masz te córy bardzo zdolne
aha no i co do niekapków to Jaś już pije ze zwykłego kapka z dzióbkiem
Dawno mnie tu nie było ale niestety nie mam czasu, staram się jak najwięcej z dziećmi na dworze przebywać a samo ubieranie ich zajmuje mi tak z lekka godzinkę
chociaż dziś dopiero teraz słonko wyszło więc siedzieliśmy w domu...a tak to jeszcze Jasiek mi się rozraczkował na dobre i wstaje przy meblach, dzisiaj usiadł sam z raczka i była wielka radość z pleców to tylko na pół tyłka usiądzie;-)a jeszcze dochodzi do tego codzienne sprzątanie gotowanie no i uczenie się po nocach, teraz nam odwołali zjazd w związku z Uroczystościami Pogrzebowymi w Krakowie, a jak policzyłam to od stycznia nie miałam zjazdu bez egzaminu...co do kawy to ja fusiary nie lubię ale rozpuszczalną to i owszem, mąż mi do szpitala już nosił jak leżałam po porodzie

Nererend dużo zdrówka życzę Marysi, mam nadzieje że zostaniecie na przepustce i do szpitala nie wrócicie!!
Mika wierzę że będzie dobrze i mąż z jest cały i zdrowy, jeju jakieś tragiczne fatum nastało...
Piwonia córka pewnie na maksa zda bo Ty masz te córy bardzo zdolne

aha no i co do niekapków to Jaś już pije ze zwykłego kapka z dzióbkiem