reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja malej juz od dawna daje ze zwyklego kubka z ustnikiem...niekapek niepotrzebny bo mala nie chce ciagnac,juz dawno odrzucila butelke...

A co do zolnierza to ja nie mysle,by on pijany byl :no:
Moze sie chlop za bardzo zestresowal,ze trumne z prezydentem niesie.

Dzisiaj ze szczepienia nici za to recepta na lek na biegunke...

Izabela super ten kubeczek, popatrze czu tu są takie i zakupie.
Moja na noc dostaje z niekapka i czasem do picia w dzień, ale zwyle z takiego z dziubkiem. Daje tez ze zwykłego kubka bo czesto mi wyrywa, tyle ze wtedy śmiesznie języczkiem pije jak piesek.

Hej
my po spacerku dopiero dotarliśmy do domu, małą położyłam spać, bo za miast na spacerze się kimnąć to odwiedzała z nami znajomych i rozdawała uśmiechy:szok: Jakby moją wczorajszą kawę dziś wypiła z (.) hihi:-D
W związku z powyższym żołnierza odpalę jak wstanie;-)
Moje dziecko wczoraj dostało soczku gęstego w niekapku (dostała na zająca taki akuku http://www.akuku.com.pl/sklep/produkt_,26,0_262,kubek_treningowy_a0133.) i efekt był taki, że sobie zabrać nie dała, piła po troszku, wypiła prawie wszystko i po fakcie zwróciła połowę. Jak już ją oderwałam od tego kubka to była pod brodą mokra, bo dla niej to chyba smaczna zabawa była.:sorry:
Ten lovi mi się bardzo podoba i mojej gwieździe kupię niedługo, bo butelki też mają swoje daty przydatności, prawda?

Jezuuuuuuuuuuuuuu dziewczyny TAK SIE BOJE WŁASNIE SIE DOWIEDZIAŁAM ŻE BYŁO SILNE TRZĘSIENIE ZIEMI W CHINACH A MÓJ TAM JEST !!!!!!!!!!!!!!!! BOŻE !!! TAK SIE BOJE..... :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mam z nim kontaktu jest niedostepny!!!

Ostatnia edycja:
Dzisiaj ze szczepienia nici za to recepta na lek na biegunke...

Nie chciałam nic pisać, ale tak myślałam, ze ze szczepienia nici będą... W takim razie dużo zdrówka życzę...

Jezuuuuuuuuuuuuuu dziewczyny TAK SIE BOJE WŁASNIE SIE DOWIEDZIAŁAM ŻE BYŁO SILNE TRZĘSIENIE ZIEMI W CHINACH A MÓJ TAM JEST !!!!!!!!!!!!!!!! BOŻE !!! TAK SIE BOJE..... :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mam z nim kontaktu jest niedostepny!!!

Mika nie daj się zwariować. Myśl pozytywnie. Na pewno jest cały i zdrowy. Daj znać jak sie czegoś dowiesz!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry