Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iwonko gratki dla Ali :-) no i super, ze córa dzwoni :-)
Alex.Nikita gratki dla twojego Zuch chlopak :-)
Przykro mi, ze się żle czujesz choć mam nadzieję, ze juz ci lepiej
nikita :-) jak planowałam Jaśka i pytałam moją ginkę ile czasu od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych muszę odczekać ze staraniami to powiedziała że jak chcę zajść w ciążę mnogą to wcale mam nie czekać ;-) ;-)
a tak przy okazji...w której częsci Sopotu mieszkałaś??? ;-)
cora od ponad godzinki na miejscu,znowu mame zdenerwowała strasznie
ale jest,ma pokój 4 osobowy ale są w 3 dziewczynki,są juz po kolacji zachwycona bo było spagetti,teraz sie rozpakowywują i pewno niedługo padną,ciekawe jak sie im bedzie spało
Gabrysia mi sie popłakała,ze siostry nie ma i musiałam ją pocieszać
i chyba sie dzisiaj pożegnam bo znów boli mnie brzuch
do jutra
editrzepisu na bliźniaki nieznam,ale po tabletkach tez byłam i nic niestety to nie daje,z reszta jak w rodzinie w którymś pokoleniu nie było bliźniaków to szanse są mniejsze,wiem ze po leczeniu hormonalnym można mieć ,ale nie po zwykłych anty tabletach
Piwonia ciesze się że już są na miejscu.A noc nie martw się zmęczona podróżą pewnie zaśnie szybko!I Ty też już odpoczywaj po dniu pełnym wrażeń.Oj siostra już się stęskniła pewnie pusto w pokoju samej....!Czekałam na wiadomość od Ciebie więc teraz ide spać bo mój maluszek właśnie zasnął.
Dobranoc Wszystkim Spokojnej nocki i żeby nasze skarby często nie wstawały
No ja też po tabletach i nie ma bliźniaków. Jeśli chodzi o bliźniaki w rodzinie to u mnie i u A były (moja mama jest) Niestety nie wyszło. Choć lekarka mi mówiła, ze szansa większa za 2 razem za 1 rzadko się udaje :-) Tylko teraz ma jeden jajnik i nie wiem jak będzie :-(.
Z metody tabletkowej nici, bo lecze teraz rozjatrzona mocno tarczyce ....... Ale moj mezulineczek kochany ma dwie siostry, ktore sa blizniaczkami, wiec moze stad ratunek.....
Jezeli oczywiscie bede jeszcze mogla zajsc w ciaze, bo nie wiadomo jeszcze :-(