Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Nooo wyprawiłam mojego na szkolenie i jestem.
Dziecie mi buszuje po łóżeczku, ale jej się już nudzi, więc jej zapodałam bajkę o czerwonym kapturku, żeby do was napisać ;-)
Rubi też bym musiała do PEPCO po jakieś skarpetki z abs-em bo moje dziecię się ślizga i zaraz sobie pierwsze zęby wybije:-(
Dziewczyny się nie martwcie Iwonki córa niedaleko mnie jest więc w razie potrzeby podjadę! Już to Iwonce pisałam
Aaaa nie pada Iwonko u mnie więc jest duża szansa, że u córy też nie.
Gratuluje siostrze i trzymam kciuki, żeby to był najpiękniejszy okres w jej życiu.
Ach i koniecznie daj znać jak już podejrzą płeć!
Miranda gratuluje spadku wagi! Idziesz jak burza!
Ja wczoraj kupiłam produkty do zupki kapuścianej i dziś ugotuje, bo miałam ochotę na zupę przy takiej pogodzie, więc sobie zapodam ;-)
Dziecie mi buszuje po łóżeczku, ale jej się już nudzi, więc jej zapodałam bajkę o czerwonym kapturku, żeby do was napisać ;-)
Rubi też bym musiała do PEPCO po jakieś skarpetki z abs-em bo moje dziecię się ślizga i zaraz sobie pierwsze zęby wybije:-(
Dziewczyny się nie martwcie Iwonki córa niedaleko mnie jest więc w razie potrzeby podjadę! Już to Iwonce pisałam

Aaaa nie pada Iwonko u mnie więc jest duża szansa, że u córy też nie.

Reksio aż się wzruszyłam bo sobie ruchy Gabrysi przypomniałammoja sis dziś idzie na kontrolę do ginka ;-) to już w końcu 20 tydzmoże zobaczą dziś płeć....?
bo Kropka już czuje :-) nawet ja poczułam w niedziele tak się tam kotłuje fajnie
![]()
Gratuluje siostrze i trzymam kciuki, żeby to był najpiękniejszy okres w jej życiu. Ach i koniecznie daj znać jak już podejrzą płeć!
Miranda gratuluje spadku wagi! Idziesz jak burza!
Ja wczoraj kupiłam produkty do zupki kapuścianej i dziś ugotuje, bo miałam ochotę na zupę przy takiej pogodzie, więc sobie zapodam ;-)
bo Kropka już czuje :-) nawet ja poczułam w niedziele tak się tam kotłuje fajnie