reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nooo wyprawiłam mojego na szkolenie i jestem.
Dziecie mi buszuje po łóżeczku, ale jej się już nudzi, więc jej zapodałam bajkę o czerwonym kapturku, żeby do was napisać ;-)

Rubi też bym musiała do PEPCO po jakieś skarpetki z abs-em bo moje dziecię się ślizga i zaraz sobie pierwsze zęby wybije:-(

Dziewczyny się nie martwcie Iwonki córa niedaleko mnie jest więc w razie potrzeby podjadę! Już to Iwonce pisałam :tak:

Aaaa nie pada Iwonko u mnie więc jest duża szansa, że u córy też nie.
:-D

moja sis dziś idzie na kontrolę do ginka ;-) to już w końcu 20 tydz :-D może zobaczą dziś płeć....?:happy2: bo Kropka już czuje :-) nawet ja poczułam w niedziele tak się tam kotłuje fajnie :-D
Reksio aż się wzruszyłam bo sobie ruchy Gabrysi przypomniałam :sorry2: Gratuluje siostrze i trzymam kciuki, żeby to był najpiękniejszy okres w jej życiu.
Ach i koniecznie daj znać jak już podejrzą płeć!

Miranda gratuluje spadku wagi! Idziesz jak burza!
Ja wczoraj kupiłam produkty do zupki kapuścianej i dziś ugotuje, bo miałam ochotę na zupę przy takiej pogodzie, więc sobie zapodam ;-)

reklama
jak na razie nie mam żadnych wieści od niej,bo nie dzwoni,wiec czekam jak na szpilkach
Efe mialam pytac jaka pogoda u ciebie własnie,licze ze u niej podobna

jak naładuje baterie w aparacie to wam coś pokaze

no i pokreciłam bo to reksia siostra jest w ciazy, nie reksio. Tak to jest z doskoku.
Efe, jak sie ma olbrzymi balast to na poczatku szybciej i wiecej spada, potem juz jest mordega:tak:

Moje dziecko potknęło się o własne ręce i przywaliło buzią w podłogę:szok:
Dopiero ją położyłam spać ale musiałam jej dać troszeczkę pracetamolu, bo aż krewka jej poszła z dziąsła. Mały kaskader nooo

Co do pogody polecam stronę METEO.PL

Od środy ma się przejaśnić a jutro środa więc będzie dobrze;)

Moniś mi wczoraj wyszło że powinnam zrzucić z 17kg, żeby nie być otyła! Jak ja mam to zrobić?!

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)
Jaś zalicza pierwszą drzemkę więc mam czas na kawkę i śniadanko;-) U nas ciągle leje że świata nie widać:-( na głównej drodze wyjazdowej zamknięto nam most i wczoraj mąż mi mówił że do pracy tylko 1/3 pracowników przyszła bo reszta nie miała jak dojechać... Przypomina mi się jak w 2001 roku miejscowość w której mieszka moja babcia została prawie odcięta od świata, można się było tam dostać jedynie przez górę, las i jeszcze nieszczęśliwie się złożyło, że utknął tam wtedy mój kuzyn z 3-miesięcznym dzieckiem...no i musieli iść z niemowlaczkiem 4 km lasem by się dostać do cywilizacji, no koszmar jakiś...
Ale jutro ma już mniej lać, oby...

Piwonia dobrze że córcia bezpiecznie dotarła na miejsce, nad morze to kawał drogi:tak: Oby tylko pogoda dopisała, a to że za sobą zatęsknicie to normalne, ja to nawet w gimnazjum jak jeździłam na kolonie to za mamą tęskniłam:blink:

Reksio współczuje gryzienia po cyckach, ja to mam złote dziecko bo mnie jeszcze ani raz nie użarło!

Miranda gratuluje kolejnych straconych kilogramów i dobrze ze już wracasz do zdrowia:-)

Efe na mojego bajki nie działają:-(

Miałam własnie pytac jak sytuacja u ciebie Magda,bo znam te tereny dobrze i wiem jak tam bywa jak tylko deszcze wieksze padaja
córa nie dzwoniła,ale juz pocztą pantoflową dowiedziałysmy sie z koleżanka,że pani im zabrała telefony i są ponoc na plaży,wiec chyba nie pada

Hej!!
A ja od nocy walcze z zatorem ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::no:
Z jednej strony moja cycka wygląda jak bym pod skórą balonik miała!!!Mały nie może wyciągnąć przystawiam go często nawet teraz zamiast stałego posiłku dałam mu (.) ale nic z tego ja już nie moge ręka mnie zaczyna już boleć-to samo miałam w szpitalu jak mały nie chciał jeść:no:
Nic nie pomaga mam wrażenie że mi zaraz eksploduje:baffled::-(
Dziś dzień zaczeliśmy o 5:30 więc już jedną drzemke mały zaliczył.
Ale jak mnie dziś rano zaskoczył!!Posadziłam go do łóżeczka odwróciłam sie żeby łóżko zaścielić i zerkam na niego a on stoi trzymając sie szczebelek:szok::szok::szok::szok: i nagle bum na dupcie i się cieszy!!!!No co za dziecko sam siadać nie potrafi a już wstawać umie!!!!!!!!!!!!!
Miranda więc się nie martw mojemu pewnie też długo zejdzie na tym jak sie siada:baffled::baffled:Ciesze się że już Ci przechodzi choroba i spadek wagi brawo!!
Piwonia jak noc przespałaś??A córcia zadzwoni pewnie po śniadanku.Czekamy na wiadomości od niej:tak:
Efe biedna Gabi pewnie ją bardzo bolało.Niestety czeka nas coraz więcej upadków:baffled:
Coś to ja miałam jeszcze napisać-mam galopującą skleroze:dry:

uchylam rąbka tajemnicy,fotka nienajlepsza specjalnie,jak coś to pytać na PW,reszta fotek bedzie nieco później
napewno są to 3 pakuneczki i na razie tyle....

hej dziewczyny

U mnie slabiej pada,a momentami wogole wiec mam nadzieje Magda ze zagrozenie powodziowe minie

Co do jednego macie dziewczyny racje- raczkowanie jest fajne na chwile- dla Adasia tez podciaganie na lozku najfajniejsze a rowniez jak Tomus Malinka jeszcze Adas nie siada- takie zdolne dzieci widac teraz sa:tak:
Malinka na ten zator to liscie kapusty zmrozone dawaj, mnie pomogly a juz zaczerwienienie mialam az, Adas troche wyssal ale ze do laktatora mam wstret to doilam sie reka i wydoilam zolta smietane i pozniej juz lepiej bylo i paracetamol tez bralam- powodzenia bo wiem co to za bol bidulko
Reksio pociesze Cie ze Adas tez mnie gryzl jak mial 2 zeby a odkad ma 6 nawet raz sie to nie zdarzylo!
Efe- widzialam w dziendobry tvn ze konkurs na usmiechniete dzieci jest- Ggabi nie ma konkurencji jak porownywalam do konkursowych zdjec- jeszcze mozesz chyba wyslac jej usmiechnieta podobizne!

reklama
w końcu moja zadzwoniła,byli juz na plaży,a jutro na cały dzień jadą do Malborka,wieczorem mają pierwszą dyskoteke a teraz siedzą i robią wizytówki na drzwi
zdenerwowałam sie tylko,bo córa mówi,że maja w pokoju nie szczelne(niedomykają się)drzwi balkonowe i jest im zimno,martwi mnie to ale licze,ze szybko tą sprawe ktos załatwi,bo inaczej chyba panią zagryzę o to,jak sie Karola pochoruje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry