reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć mamuśki :-)
dopiero co zaczęłam pisać i Maja się obudziła :baffled: no cóż, pogoda do tyłka-zimno i coś tam pada, więc siedzimy w domku
w domu mam mrówki i dziadostwa nie wiem jak się pozbyć... coś kupiliśmy, ale zobaczymy czy pomoże, Malinka ty miałaś chyba jakieś sposoby na mrówki? :tak:
na obiad spaghetti, więc tylko makaron ugotować i danie gotowe ;-)
coś miałam napisać... ta galopująca skleroza ;-):-D:-D
u nas jaki kiedyś były to pomagały skórki z mandarynki

Mewciu wsadziłam tam zdjęcie Gabi ale się nie załadowało. Zresztą są ich teraz setki więc nie mamy szans.

Iwonko to córa już w ogóle bliziutko ode mnie będzie!!! Do Malborka mam 15km!
A z tym oknem balkonowym to porażka. Toć jeszcze lata nie ma więc muszą się za to zabrać. A co do chorowania nad morzem to moja koleżanka zawsze jedzie z córą nad morze gdy ta ma katar. Zasmarka się tam za wszystkie czasy ale na drugi dzień jest zdrowa.

A u nas trochę popadało. Ale wiatr ustał więc nie jest tak źle.
Niestety nie mam zamiaru się nigdzie dziś ruszać (pierwsze @ po tak długim czasie:-() i moje dziecko musi zasnąć w łóżeczku a nie w wózku co jakby do posta można było dorzucić dźwięk na pewno byście usłyszały.

balkon naprawiony,ale maja sobie wieczorkiem cos tam jeszcze sprawdzać,wiec chyba nie jest do końca tak jak trzeba skoro cos maja jeszcze przy nim poprawiac
teraz idą na miasto na spacer,wiec chyba nie pada,bo cąły czas siedzieli w ośrodku
oczywiście sie juz wkurzyłysmy z koleżanka bo dzieci na przerwie poobiedniej miały w pokojach same robic karty pracy i matematyke
troszke nieładnie,bo co na kolanach to robiły?musze podpytac czy maja tam jakis stolik w pokoju,bo niewiem
a ja za chwilke na zebranie do szkoły u Gabrysi,ciekawe czego znowu sie dowiem
a wcale niechce mi sie wychodzić na takąpogode,bleeee

reklama
Dzięki dziewczyny!No więc moja mleczarnia to pracuje pełną parą ale zator coraz mniejszy Tomek ładnie ciągnie;-):tak:

Na mrówki to tak jak pisze Piwonia te skórki z pomarańczy czy mandarynek,proszek do pieczenia i też gałązki uschnięte z pomidorów.Ja również walczę z mrówkami ale nic nie pomaga i nadal łażą:wściekła/y:

Mam nadzieje że te drzwi balkonowe porządnie zrobią!!
Mój maluszek spi ja się wykapałam zjadłam a teraz LB :-D

Wpadłam dobranoc powiedzieć
dziecko mi dziś dwie drzemki urządziła z czego tą drugą na dworzu, to do kąpieli broiła aż wióry leciały:-D No i nie widziałam córy Iwonki bo nawet nie wiedziałam że mam na autobusy patrzeć a się szlajałam po mieście, bo mała spała 2 godziny.

Aaaa i też od dziś sama przy kanapie staje. Nawet się nie zraziła jak upadła. Raczkowanie już nie jest takie fajne. Grunt to się o coś podeprzeć:dry:

A dzień też miałam do bani bo poszłam na polowanie o 12 a tam pustki! Wymiotło wszystko :-( Następnym razem stanę w kolejce przed otwarciem:sorry: I chyba z dzieckiem na rękach, bo nie będę mamy prosić żeby tak rano się tłukła autobusem!
W ramach pocieszenia poszłam do normalnego sklepu i jak zobaczyłam cenę stoliczka Fishera (317zł!!!!) to wyszłam z pojemnikiem do baniek mydlanych za 2,50zł:-D

Dopiero doczytuje zaległosci jeden dzien a tyle sie działo. Efe gratuluje!!!!Gabrysia taka pchełka i juz staje super, MIłosz tez probuje ale jeszcze zejdzie dupka bardzo ciezkawa. Co do baniek to jedna z ulubionych zabawek wśrod dzieci. A stoliczki jak pisze Deli tansze sa na allegro.

Hej!!
A ja od nocy walcze z zatorem ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::no:
Z jednej strony moja cycka wygląda jak bym pod skórą balonik miała!!!Mały nie może wyciągnąć przystawiam go często nawet teraz zamiast stałego posiłku dałam mu (.) ale nic z tego ja już nie moge ręka mnie zaczyna już boleć-to samo miałam w szpitalu jak mały nie chciał jeść:no:
Nic nie pomaga mam wrażenie że mi zaraz eksploduje:baffled::-(
Dziś dzień zaczeliśmy o 5:30 więc już jedną drzemke mały zaliczył.
Ale jak mnie dziś rano zaskoczył!!Posadziłam go do łóżeczka odwróciłam sie żeby łóżko zaścielić i zerkam na niego a on stoi trzymając sie szczebelek:szok::szok::szok::szok: i nagle bum na dupcie i się cieszy!!!!No co za dziecko sam siadać nie potrafi a już wstawać umie!!!!!!!!!!!!!
Miranda więc się nie martw mojemu pewnie też długo zejdzie na tym jak sie siada:baffled::baffled:Ciesze się że już Ci przechodzi choroba i spadek wagi brawo!!
Piwonia jak noc przespałaś??A córcia zadzwoni pewnie po śniadanku.Czekamy na wiadomości od niej:tak:
Efe biedna Gabi pewnie ją bardzo bolało.Niestety czeka nas coraz więcej upadków:baffled:

Coś to ja miałam jeszcze napisać-mam galopującą skleroze:dry:
Malinka wam tez gratuluje bardzo i dobrze ze z ()() lepiej. Dzielny Tomus.
Co do wagi ja narazie odpuściłam za duzo stresówwezme sie po komunii za dalszy ciąg, ale co schudłam to moje wiec musze ciagnac to dalej. Efe ty musisz schudnac 17 ja musze ponad 20 ale musimy dac rade.
Iwonko zadałam pytanie nie dostałam odpowiedzi

Witam kochane,
niedawno wróciłam do domku, a jutro na cały dzień jade do szkoły bo mam 2 egzaminy(1 ustny-niestety:-( ) a dzisiejszy zaliczyłam na 5 :-D

tyle naskrobałyscie, ze zapomniałam co miałam napisać...
aaaa...
Piwonia dobrze, ze naprawili te drzwi!
gratki dla wszystkich baków za postępy!

Zofia wczoraj zaliczyła dwa poważne upadki bo oczywiście panna się sama puszcza a jeszcze słabo z równowagą.
Ja niestety też mam dużo do zrzucenia...najlepiej by było min. 15 kg...no ale nie wiem czy mi to wyjdzie do ślubu...:baffled:

u nas na mrówki pomogła mieszanka żółtka z boraksem albo proszku do pieczenia z boraksem; na efekty trzeba trochę poczekać, ale chyba jest to skuteczne i gniazda wyschły

Dominiczka spróbuj proteinowej, tej co robimy z Efe i Chogatą, są super efekty! I trzymam kciuki na egzaminie. i oczywiście gratuluje 5!
Mój małżon jutro zdaje praktyczny na prawko, więc też proszę o trzymanie kciukasów,!

Dominiczka spróbuj proteinowej, tej co robimy z Efe i Chogatą, są super efekty! I trzymam kciuki na egzaminie. i oczywiście gratuluje 5!
Mój małżon jutro zdaje praktyczny na prawko, więc też proszę o trzymanie kciukasów,!

a czy są jakieś przpisy na cały tydzień??....heheh...albo jakieś przykładowe menu jakie jest dozwolone. I czy wysokobiałkowa jest dozwolona przy kamieniach zarówno woreczkowych jak i nerkowych??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry