reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia :-) to gratki dla małego raczka :-)

dzieki bardzo,bo myślałam,że ona wcale nie bedzie raczkowała bo moje obie nie raczkowały,a pierwsze chodziły Karolinka chodziła własnie w tym wieku co teraz Ala,a druga miesiac poźniej
kurde poszłam kupić kalosze dla Gabci bo tak u nas pada,że bidulka w mokrych butach wróciła i powiem wam porażka idą jak świeże bułeczki

dzwoniła córa i boli ją bardzo brzuch,a maja jakieś 3 godzinki jeszcze drogi moze mniej i sie denerwuje,żeby jej tylko przeszło
Efe moja ma przejeżdżać przez Sztum ma pomachac,hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Dien dobry:-)
Przepraszam ze zadko sie odzywam ale ostatnio na nic nie stracza mi czasu. Oczywiscie podczytuje Was ale juz napisac nie mam kiedy <zawstydzony> Maly zaczal raczkiowac i teraz musze miecz oczy do okola glowy. Dla wszystkich chorowitkow duuuuzo zdrowka

Piwonia mam nadzieje że brzuszek przestanie ją boleć może to z nerwów!??
I gratulacje dla raczkującej Ali!

A ja siedze i rycze bo mi się ząb złamał i to aż z korzeniem i już będzie do wyrwania normalnie szczerbata będę to w dodatku górna 4 już jednej nie mam teraz następna szlak by to z takimi zębami no mówie Wam co zrobie zaraz znowu się psuje i tak w kółko!!!!!!!

Piwonia mam nadzieje że brzuszek przestanie ją boleć może to z nerwów!??
I gratulacje dla raczkującej Ali!

A ja siedze i rycze bo mi się ząb złamał i to aż z korzeniem i już będzie do wyrwania normalnie szczerbata będę to w dodatku górna 4 już jednej nie mam teraz następna szlak by to z takimi zębami no mówie Wam co zrobie zaraz znowu się psuje i tak w kółko!!!!!!!

to nie z nerwów tylko bardziej z braku obiadku,pisałam do niej nadal ja bardzo boli::((

Malinka wiem coś o tym,też mam badzo słabe zęby i nic nie moge na to poradzic juz

to nie z nerwów tylko bardziej z braku obiadku,pisałam do niej nadal ja bardzo boli::((

Malinka wiem coś o tym,też mam badzo słabe zęby i nic nie moge na to poradzic juz

to nie było przerwy na obiadek?? właściwie to zrozumiałam że był obiadek i że mieli fryty i sobie pomyślałam, że to od obiadku ale jak nie było...hmmm...to może niech powie pani że ją boli brzuszek z głodu..

to nie było przerwy na obiadek?? właściwie to zrozumiałam że był obiadek i że mieli fryty i sobie pomyślałam, że to od obiadku ale jak nie było...hmmm...to może niech powie pani że ją boli brzuszek z głodu..

była przerwa obiadowa,ale tylko frytki jadla czyli muieli sie na jakiejś stacji zatrzymać gdzie można bylo sobie frytki kupić i nic po za tym,ona miała swoje bułki na droge,ale to nie to samo co ciepły posiłek i nie ciężko strawny jak frytki
ale juz niedługo powinni dojechać na miejsce

Iwonko,oby brzuszek przestal bolec corcie,moze wlasnie niech pani powie,to cos jej da na ten brzuch...albo niech cos przegryzie:tak:
alex.nikita,gratki dla malego za postepy jego...hi,hi...ale mi sie zrymowalo :-D:-D:-D
Moja nagminnie tez juz wstaje przy meblach,teraz raczkowanie juz jej nie bai,teraz panna juz chodzic chce:szok:...a bombel ciut wyzej kolan mi siega:-)
Malinka,oj biedna ty z tymi zebami:sorry:....moje jako tako,nie dokuczaja mi za bardzo

Piwonia i jak córcia??Lepiej jej??Może już dojechali??

nikita gratki dla synka!!

A ja mam już dosyć z tymi zębami już od małego miałam problemy i tak do teraz:-(

Mały już wykąpany jeszcze troszke i kaszunia cycuś i spanko mam nadzieje że we własnym łózeczku:sorry: choć pewnie w nocy wyląduje obok mnie :dry:

reklama
Malinka mozemy sobie lapki uscisnac, mnie w ciazy pekly obie gorne czworki razem z korzeniami, na pol, wiec nawet nie bylo co ratowac i poszly oba zeby do smietnika :-(. Bardzo sie wstydzilam tak chodzic, wiec nazbieralam sobie kasy (szumnie powiedziane "nazbieralam" hihi, glownie mama i mezulek moj kochany sie zrzucili) i bedac w Polsce na Wielkanoc chcialam zrobic implanty. Koronki sie balam, bo trzeba pilowac sasiednie zeby, a ja mam je takie liche, ze co chwile cos, a plomba w kazdym, a na implancie przynajmniej szuflade mozna zaczepic - myslac perspektywicznie ;-) Ale okazalo sie, ze mam to wstretne (TFU NA PSA UROK :wściekła/y:) Hashimoto i musze sie podleczyc najpierw, bo sie implanty nie przyjma, a szkoda byloby wywalic tyle kasy na smietnik...., wiec dalej chodze bez zebow jak ten kloszard :zawstydzona/y: Gdybym zaczela znowu palic to moglabym lulka cmic bez trzymania reka tylko wsunac w szczeline i tyle :-D - tak naprawde to smiech przez lzy, bo wcale mi z tym wesolo nie jest i juz prawie wogole sie nie usmiecham.......

P.S: co to sa GRATKI za postepy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry