reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia ;-) właśnie ze względu na ten zabieg jade do lekarza...
ogólnie nastrój ma wspaniały...objadała drewniany próg, ukradła swoją szczoteczkę do zębów wylewając przy tym wodę z kubeczka, posprzątała tacie cenniki...może jej się styki w mozgu od tego rozrabiania przegrzewają???

temperatura niezbyt wysoka...niewiele ponad 37st... ale ona nigdy nawet takiej nie miala...
a z tego co pamiętam to przy 3dniówce jest wysoka temperatura i mój Jasiek leżał plackiem...no ale Jasiek to anioł przy siostrze ;-)

Nie no 3dniówka to raczej zaskakuje z nienacka temperatura conajmniej 39. Moze od tych zabków? Niedawno Karolinka Miki 2 dni miala goraczke ponad 38 stopni a własnie na zabka mimo że wyszedl jeszcze troszke tempertura sie utrzymywała:tak:

reklama
o kurcze, Miranda, ale się rozmarzyłam... już widzę naszą trójeczkę w jakimś cieplutkim kurorcie, gdzie jedynym moim problemem byłoby: czy na śniadanie zjeść dziś jajka czy może tosty? no miodzio! no i super, że Jagoda happy, to faktycznie mogłaś się delektować urlopem bez stresu

reksio współczuję rozłąki, my z moim M. na studiach byliśmy oddzielnie i widywaliśmy się średnio co 2 tyg. - masakra to była w każdym calu; a jeszcze jakby dziecko było i taka rozłąka to już w ogóle koszmar; no ale człek to taka istota, co jak musi, to się przystosuje-dostosuje i jakoś sobie będzie żył w nowych warunkach; więc życzę Ci byś prędko mogła zaakceptować obecną sytuację!

rubi - oby ta podwyższona temperatura nie odwlekla Wam w czasie zabiegu, bo chyba lepiej mieć to jak najszybciej za sobą,prawda?

u nas noc całkiem całkiem, tj. oczywiście punkt godz.2 panna Najna obudziła sie z wrzaskiem, ale na szczęście wustarczyło ją poprzytulać i zasnęła słodko w naszym łóżku (a że Pana Domu nie było, to miałyśmy mnóstwo miejsca) :) no i o 7 pobudka, więc nawet się wyspałam!

natomiast żeby nie było tak całkiem super, to odkryłam u małej drobną blada wysypkę!!! w miejscach zajętych przez azs, ale azs to to nie jest; i teraz nie wiem od czego, lista podejrzanych to: 1. świeża gruszka, 2. mleko Hipp (ale to by oznaczało jednak nietolerancję mleka?!), 3. vegeta dodana do zupy...

i czy Wy sie orientujecie czy ja dobre mleko jej podałam? dotąd mała piła wyłącznie moje mleko, po czym z dnia na dzień zaczęłam jadokarmiać mlekiem modyfikowanym od razu nr 3 (po 10. m-cu); może powinnam jakoś łagodniej je wprowadzić, zaczynając np. od 2? czy to nie ma znaczenia?

no, my już po śniadaniu, więc zaraz myju-myju i hop na spacerek, bo jakieś zachmurzenia na wieczor przewiduja

Ostatnia edycja:
andariel dobre mleko dałaś...stosownie do wieku...
ja bym stawiała na vegete na pierwszym miejscu...potem gruszka (mogło ją wysypać od pestycydów) i dopiero mleko...

ja moni też dałam mleko modyfikowane od razu pełną porcję ale jednak dla bezpieczeństwa HA...tam jest białko mleka ale rozbite...

Kasia :-) ząb już przebity a kolejnych nie widzę...dziąsła jeszcze nie napuchły...

Witam i zmykam na śniadanie, a potem na sp[acerek
Poczytam wieczorkiem co u Was

Andariel moja poszła spać o 20 o 21 już był płacz, poprzytulałam i poszła spać dalej o 22 znów pobudka. Stwierdziłam, że nie ma sensu i wziełam do łóżka i spała do 8 bez budzenia się ;-).

Rubi bardzo mi przykro z powodu temp. Trzymam kciuki by szybko se poszła.

Kasiu jak Mati??

No ja też zamiast iść coś zjeść bo położyłam spać mojego łakomczucha to klikam:sorry2:
Uzależnienie jak nic:tak:
Rubi może Monilla wie że będzie ciach ciach i się denerwuje jak mama?
Co do przedszkola to ten rok będzie najgorszy bo 5 latki będą już szły do zerówki, bo od przyszłego roku jako 6-latki idą do szkoły. Moja koleżanka już cieszy bo będzie miała dzieci w szkole rok po roku choć ostatnie ma 2 lata różnicy. No ale co zrobić?
Kasia ja po wizycie w przedszkolu doszłam do wniosku że dzieci muszą mieć towarzystwo i że lgną do siebie niezależnie od wieku. Taka sztama niewidzialna. I mojego jedynaka nie będę trzymać w domu tylko jak najszybciej dam do rówieśników. No ale ty masz dzieci w domu to jednak inaczej.
Do tego słyszałam że mają otworzyć dwa punkty opieki dla dzieci więc muszę się wywiedzieć co i jak, bo może tam Gabi poślę od czasu do czasu?

Złotka mam prośbę: kolega jest dzielnicowym i ogłosili u nas konkurs na najlepszego dzielnicowego i ma tylko 16 głosów. Klikniecie? Stasiu Mieszczak się nazywa. Na prawdę dzielnicowy z prawdziwego zdarzenia.

Galeria Wybierz najlepszego dzielnicowego powiatu sztumskiego. Drugą edycję konkursu - NaszeMiasto.pl

Z góry dziękuję :*****

Efe głos oddany dla ciebie wszystko

AAAAAA i najwazniejsze Mateusz je chlebek!!!!!!!!!!Taj je za wszystkie czasy az go brzuszek w koncu rozboli!!!!!!!!!!Antywirus zadzialal

Witajcie
Nie wiem jak Wy to robicie że jestescie na bieząco ale moje dziecko to istny tajfun co przechodzi przez dom kilkanascie razy dziennie, no mówie Wam jak brój totalny, a takie oczka ma słodkie :szok:

Miranda super że wypoczęłaś :tak:
Efe, głosik oddany :-D
Kasiu z Tobą codziennie na gg ale tu też napisze, teraz to już z Matim z górki bedzie, zdrowieje nam maluszek :-D
Piwonia, to masz istny zajob, ja ide do szkoły w piatek, na wręczanie wzorowych i nagród, mama zostanie z małą :tak:

Lubicie mnie jeszcze troszkę? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sory dolina mnie dopada :cool2:

reklama
Mikuś jak możesz pytać?!
Oczywiście że tak!!!!!!!!!!!!
I szkoda mi że tak rzadko jesteś;)

Edit. Och i mój zbój wstał i demoluje łóżeczko!
A oczka to ona ma anielskie a diabła za skórą;)

Edit 2 moje dziecko na mnie warczy!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry