reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam tylko na razie,jak bede miaą chwilke to jeszcze zaglądne
a terz ide szybko myć włosy,karmic Ale i szykować sie do wyjścia po prezent dl pani,potem córe ze szkoły odebrac,szybki obiad,córe wyszykowac na występ(strój krakowski)potem sprzedac Gabi i ale komuś(dziadkowie lub siostra)potem wrócić do domku przebrac sie i znowu do szkoły na przedsstawienie i oficjalne rozdanie świadectw wzorowych i podziekowań dla rodziców(tego najbardziej sie boje!)od 17-19 teoretycznie w szkole,potem odebrac dzieciaczki i może koło 21 bede mogła miec chwilke dla siebie,ufff

Miranda zdjęcia extra,aż mi sie marza takie wczasy przy basenie w słoneczku

Ostatnia edycja:
reklama
Looo matko Efe wspólczuje prywatne kupe kasy u nas 600zl na miesiac ale takie byle jakie, poszaleli z tymi terminami. Efe a na studia kiedy zapisy?;-)
Kasiu u nas to przedszkole zrobili z państwowego więc kasa taka sama w okolicach 250zł więc nie jest tak źle. A przedszkole po zmianie "orientacji" jest wyremontowane i powiem wam że teraz to chce się tam iść! Bo wcześniej to się płakać chciało taki PRL był. I rozumiem napędzanie zapisów bo oni jako placówka niepaństwowa piszą projekty o dofinansowania więc muszą podać przewidywaną ilość dzieci, żeby wyliczyć pieniążki. A i jeszcze organizowane są 3 spotkania dla rodziców i maluchów zapoznające z przedszkolem i zasadami w nim panującymi i adaptującymi dzieci w nowym środowisku (moje dziecko wczoraj było zachwycone jak zobaczyła dzieci na placu zabaw).
Jak się przeprowadzimy to w naszej wsi jest szkoła podstawowa ale organizują tam przedszkole w ograniczonym zakresie i też piszą taki projekt. Jest od poniedziałku do środy i to bodajże po 4 godziny, więc do pracy się nie da jeździć.

A w ogóle to dzień dobry.
Miranda zdjęcia piękne i od razu zamarzyły mi się takie wakacje! Morze, basen ....ach!
Gratulejszyn dla Zosi:) I współczuję rozłąki:(

Ostatnia edycja:
a Monia ma temperaturę...pierwszy raz w życiu...nawet w czasie zapalenia płuc nie miala...
o 11:50 mamy byc u lekarza...

zachowuje się całkowicie normalnie czyli demoluje dom....ząb wyszedl....hmmm...nie wiem co o tym myśleć...

Ostatnia edycja:
Halio

Jak mnie tu cały dzień nie było!
Normalnie czuję niedosyt!

Kasia super że z Matim lepiej!
Co do czerwcówek to masakra jakaś! No jaja sobie robią z ludzi jacyś gówniarze pewnie się bawią:wściekła/y: Koszmar!
Miranda fajnie że jesteś, bo głodnam fotek urlopowych!

Ja dziś byłam moje dziecko zapisać do przedszkola na wrzesień 2012 i normalnie z 16-nasta jest na liście! Paranoja jakaś! I to prywatne przedszkole, bo w państwowym to zapisy dopiero od marca 2012 roku.

U mnie jest podobna sytuacja. W mojej metropolii są 3 przedszkola - 2 państwowe i 1 prywatne. Będę moja zapisywała do państwowego, tego samego do którego chodziła starsza córka. I jak się dowiadywałam to na początku przyszłego roku trzeba by było ja już zapisać bo z tego rocznika jest dużo więcej dzieci niż miejsc.

Reksio życzenia dla Zofii :):)

Ostatnia edycja:
Hej.
No musze sprostowac
MIranda o to w tym wszystkim chodzi ze to nie był grzyb, tylko go leczyli na grzyba a to był wirus wirus opryszczki. Odkad bierze leki antywirusowe z dnia na dzien jest coraz lepiej trfuj truj.
Dzis nawet ladnie dosc nocka przespana tylko raz sie obudzil i troche marudzil ale to raczej z braku smoczka, jeden plus przy okazji odzwyczajam.

Rubi jak wysoka jest temperatura?Moze faktycznie 3dniówka?Znow ostatnio szaleje w necie;-)Daj znac po lekarzu. Kurcze ale jak ma goraczke to zabieg moze sie przesunac?

Reksio gratki dla Zosi.

Piwonia gratulejszyn dla córki no i ciebie jako mamy zdolnej córeczki.

Efe kurde to ja tez takie chce prywatne za tyle. Moze bym ruszyla za jakis czas 4 litery i do pracy. Ale u nas niestety tylko panstwowy w ktorym tez brakuje miejsc a prywatne za 2 dzieci masakra wiecej bym zaplacila niz zarobiła.

Miranda az zadroszcze takich wakacji, no przedwakaccji musialo byc cudnie.

Kasia, ja nie doczytałam pewnie. Opryszczka, no to chyba jeszcze gorzej? Grunt że schodzi.
Było cudnie, naprawdę odpoczęłam, a juz też nie miałam dawno prawdziwych wakacji.

Kasia, ja nie doczytałam pewnie. Opryszczka, no to chyba jeszcze gorzej? Grunt że schodzi.
Było cudnie, naprawdę odpoczęłam, a juz też nie miałam dawno prawdziwych wakacji.
Gorzej Miranda o wiele gorzej, cos strasznego....
Fajnie ze sobie wypoczełas nalezalo ci sie zreszta jak kazdej z nas, ja tez z checia bym gdzies manatki spakowala i pojechala sie pobyczyc

reklama
Kasia ;-) właśnie ze względu na ten zabieg jade do lekarza...
ogólnie nastrój ma wspaniały...objadała drewniany próg, ukradła swoją szczoteczkę do zębów wylewając przy tym wodę z kubeczka, posprzątała tacie cenniki...może jej się styki w mozgu od tego rozrabiania przegrzewają???

temperatura niezbyt wysoka...niewiele ponad 37st... ale ona nigdy nawet takiej nie miala...
a z tego co pamiętam to przy 3dniówce jest wysoka temperatura i mój Jasiek leżał plackiem...no ale Jasiek to anioł przy siostrze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry