reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry wieczor;-)
Tomek mi o 18:00 padł, i tak śpi do teraz :eek: więc pewnie dzień nie prędko dziś zakończymy:confused2: no ale moja wina, że go nie przetrzymałam. Mam za swoje:confused2:

Tak więc póki co siedze na kompie, obżeram się winogronami i kukam na Allegrosa. Niebawem kończy się nasza aukcja (chcemy opchnąć wózek), i jestem ciekawa, czy znajdzie się chętny.

Z ciekawości wlazłam też na wątek czerwcówek i.... :szok::wściekła/y::no:
aż się wierzyć nie chce, że ludzie potrafią być tak nieludzcy....

ja tez próbuje sprzedac wózek,ale jak na razie kiepsko to widze:(
i musze jakś spacerówke tanią kupić i chyba używaną,bo na nowa nie ma szans:(

ja sie juz denerwuje dniem jutrzejszym,kurde nie lubie takich spędów ludzi i takiej oficjalnej akademii,wryy

reklama
Dziewczyny pozdrawiam serdecznie znad morza :)
Pogoda dzisiaj przepiękna, kupiliśmy parawan i się smażyliśmy jak frytki na słoneczku, choć bez parawany to by nas wywiało z plaży. Hania zachwycona wielką piaskownicą :)

nie wierzę, ale Ninka śpi! zasnęła snem sprawiedliwych o 20:30, jak za starych dobrych czasów:-) wszystko dzięki temu, że przetrzymałam ją wieczorem i nie pozwoliłam podrzemać, a szykowała się już konkretnie na 2 spacerku; oby spała do północy!
No pomysłała zeby mamusi dzis wolne dać
Jakubka smacznego tez by sie zjadło
Andariel odpukac chyba idzie ku lepszemu. Nadal strzykawka ale przynajmneij juz bez takiego bólu. No i troche serka sam zjadl wiec jest nadzieja chyba do konca tyg powinno byc ok

Witam,
Poczytałam i nie wiem kiedy znajdujecie czas na czytanie innych wątków. Ja mam czas zajrzeć tylko wieczorkiem, a w dzień jest Oliwia, spacerki, sprzątako i takie tam :-). Co do dziewczyny z czerwca BEZ KOMENTARZA.
Kasiu super, ze z Matim już lepiej
Jakbuka kciukasy trzymam za sprzedaz wózka.

Cos jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam. CZekam na mojego z kolacją i ide do łóżka :-).

Deli no ja to samo- moge zajrzec tylko jak Adas zasypia na noc, w dzien nawet ciezko mi do ubikacji spokojnie wyjsc, jak go zostawiam na chwile w kojcu to placze i mnie wola

witam dziewczyny wieczornie

Andariel- pociesze sie ze Adsa ciagle przy piersi zasypia, to ze polezysz przy swojej damie godzinke to nic, ja za smoka sluze czasami godzine a i pozniej w nocy jak sie jasnie pan budzi to tez cyc i zasypiam na boku z reka wykrecona, on mnie skopie i tak rano polamamna wstaje - wiec sie zle nie masz ;-)
Miranda- i jak bylo?

Kasia- ciesze sie ze z Mateuszkem lepiej !

no i ide sobie kolacje przyrzadzac

o, wreszcie dobre wieści, Kasiu - oby coraz lepsze! i tak go długo męczyło, biedactwo :(

wiecie co, ja oczywiście polazłam na czerwcówki i poczytałam... czy to jest absolutnie pewne, że to trol? no bo z tych postów to ja bym się nie kapnęła... owszem, w pierwszej chwili mnie zdziwiło, że zamiast pogrążona w żałobie być przy dzieciątku pojawia się na bb, ale potem sobie pomyślałam, że może jest w jakimś szoku, w jakimś dziwnym stanie umysłu... no a to, że potem pisze Arkadiusz coś o faktycznej aktywności na forum, no to w sumie też można wytłumaczyć - może i zagląda tam a się przyznac bał, sama nie wiem; no więc podsumowując z tego co tam wyczytałam to nie jestem taka pewna, że to trol, ale podejrzewam, że na tajnym się laski zgadały i zdobyły na to niepodwarzalne dowody; a już cała historia w kontekście oczekiwania mam (i to kilku po terminie) na swoje maluchy, lęków i obaw o ich zdrowie - mrozi krew w żyłach...

idę zjeść kolację:tak:

Andariel jest jeszcze jeden dowód, którego bohaterem jest ..... Rubi. Ponoc laska z Opolskiego to zagadnełam Rubi czy moze cos słyszala bo sepsa w szpitalu to zawsze rozgłos. No ale nie, wiec napisała pw do do niej z prosba zeby napisala ktory szpital bo kolezanka bedzie rodzic za kilka dni i sie boi. no i wtedy odpisal maz. Ktory stwierdził ze nie ma co sie bac bo to wszystko wydarzylo sie w Niemczech bo oni tam mieszkaja na stałe kiedys mieszkali w Opolu. Hmm wszystko niby ok tylko ze IP kompa z Ery, kto przy zdrowym rozumie uzywałby w niemczech netu z ERy??

no tak........ jestem naiwniaczka; mi się to po prostu w przysłowiowej pale nie mieści, bo jakie z czegoś takiego można mieć korzyści? jaki cel? po prostu PO CO? to, że od czasu do czasu na forach pojawia się mniej lub bardziej bystry trol to wiem, bo przecie bywam na róznych innych tematycznych, ale żeby sobie takie "jaja" robić na tym forum? denerwować kobiety, które za chwilę mają rodzić albo już urodziły? nawet nie wiem jak to skomentować, no brak słów i już!

Witam wieczorkiem...
Czasu jak zwykle brak,Karola dranna ze ho,ho:szok:
Zeby juz tuz tuz,jeden juz przeswituje przez skorke,a nie moze sie przebic,a ona sie drze byle czego,chyba bardzo boli ja:-(

Bosze,co wy o jakims TROLU piszecie?:szok:
Nie mam czasu zeby sie zaglebic w temat bardzo:sorry:,a nie czytalam nic wczesniej,bo zeszlo by mi pewnie do polnocy.....

reklama
Halio

Jak mnie tu cały dzień nie było!
Normalnie czuję niedosyt!

Kasia super że z Matim lepiej!
Co do czerwcówek to masakra jakaś! No jaja sobie robią z ludzi jacyś gówniarze pewnie się bawią:wściekła/y: Koszmar!
Miranda fajnie że jesteś, bo głodnam fotek urlopowych!

Ja dziś byłam moje dziecko zapisać do przedszkola na wrzesień 2012 i normalnie z 16-nasta jest na liście! Paranoja jakaś! I to prywatne przedszkole, bo w państwowym to zapisy dopiero od marca 2012 roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry