Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Looo matko Efe wspólczuje prywatne kupe kasy u nas 600zl na miesiac ale takie byle jakie, poszaleli z tymi terminami. Efe a na studia kiedy zapisy?;-)Halio
Jak mnie tu cały dzień nie było!
Normalnie czuję niedosyt!
Kasia super że z Matim lepiej!
Co do czerwcówek to masakra jakaś! No jaja sobie robią z ludzi jacyś gówniarze pewnie się bawiąKoszmar!
Miranda fajnie że jesteś, bo głodnam fotek urlopowych!
Ja dziś byłam moje dziecko zapisać do przedszkola na wrzesień 2012 i normalnie z 16-nasta jest na liście! Paranoja jakaś! I to prywatne przedszkole, bo w państwowym to zapisy dopiero od marca 2012 roku.

. Chyaba że panna kładzie się w poprzek, albo głową w gół, to trzeba uważać żeby jej nie nakryć kołdrą, ale ogólnie lubimy spać w trójkę.
. Chyaba że panna kładzie się w poprzek, albo głową w gół, to trzeba uważać żeby jej nie nakryć kołdrą, ale ogólnie lubimy spać w trójkę.
jedzie tam gdzie jest budowa...:-( normalnie wczoraj miałam tak zły dzień że szok.. w sumie w pon wieczorem też.. bo się dowiedzieliśmy o tym w poniedziałek koło 14.. bo miał dopiero koło września jechać.. buuuuu